Back on Track

Noniin, uus viikko ja uudet kujeet. Aamu alko aika huonoilla uutisilla, mutta en anna sen masentaa. Muutto on takana ja mun ei tarvitse miettiä mitään pakkaamiseen liittyvääkään pariin seuraavaan viikkoon. Istun sohvan nurkassa ja yritän olla hiljaa etten herätä mun pikkuveljiä, jotka kuvittelee, että on ok nukkua koko päivän eikä pitää seuraa tylsistyneelle isosiskolle.

_DSC0242

Heräsin tänään kuudelta, paniikissa siitä että mitä pitää ehtii tänään siivoo ja pakkaa, kunnes tajusin että ei tarvi. Ei yhtään mitään. Suunnittelin että oisin viettäny koko päivän pyjamassa ja pitäny leffamaratonin, tai pakottanu pikkuveljen kauppaan ja uppoutunu sohvan nurkkaan kirjan kanssa. Mut ehkä teen jotain järkevää. Niinku käyn kaupassa ja teen fetapinaattipiirakkaa jota oon himoinnu jo pari päivää. Tää mun leipomisinnostus ei varsinaisesti käy yhteen tossa vajaan neljän viikon päästä häämöttävää bikiniseasonia, mutta onneks mulla on yks pullo Yves Rocherin Detoxihmettä, niin saan pahimmat hiilariturvotukset pois ennen lähtöä :D

_DSC0251

Sain viime viikolla päähäni että voisin haluta iiphönen. Ne jotka mut tuntee, tietänee mun yhden naisen sodasta applea vastaan, jonka suurin syy on se, että mua oksettaa se hypetys ja muuten järkevien ihmisten aivopeseytyminen että vai mäkki on hyvää ja kaikki muu on paskaa. Kuitenkin niinkin fiksut syyt kun söpömpi ja pienempi ulkomuoto ja älytön kuorivalikoima ebayssa, on ajamassa mua lähimpään Sonera kauppaan hakemaan uutta puhelinta. Lisäks aiemmin niin rumat kuvakkeet on musta paljon kivempia ton uuden päivityksen jälkeen ja tykkään mun pädistäkin huomattavasti enempi nyt taas. Rakastan mun Samsung S3 edelleen tosi paljon ja se toimii oikein kiltisti, eikä meillä oo mitään ongelmia. Mutta kun uus puhelin ois vaan hirveen kiva, kun vanha on yli vuoden jo ollu käytössä.  Ja siis faktahan on se, että tarviin Balilla enivei kaks puhelinta, kun suomiliittymä ja indoliittymä tarvii molemmat omansa. On mulla toi mun surullinen pikku Lumia viel olemassa, mutta pelkkä ajatus sen käytöstä aiheuttaa mulle vatsahaavan.

Ehkä nyt luen jotain himo-omenafanien analyyseja siitä että onko 5 vai 5 s parempi (tää on varmaan myös se hetki, kun ne mun kaikki kolme mieslukijaa avaa sanaisen arkkunsa ja kertoo mielipiteensä asiaan, mikä on kiva.) ja jatkan sitä tätä harkintaa, että tarviiko mä uuden puhelimen joka luultavasti kuitenki varastetaan Balilla ekan kolmen päivän aikana. (Maksoin just 140 euroa ylimääräsestä neljästä kuukaudesta mun matkavakutukseen, että tulispa sillekkin sit käyttöä)

_DSC0239

paita – BikBok |hame – Cubus | sukkikset – Cubus | kengät – Nike

Kuvat jostain viime viikon pakkaus/muuttohöyryistä. En kyllä kestä tota tukkaa.

Tutkin et miten meijän Playstation toimii ja ajan kiljuu telkkarille ja pelaa Fifaa. Siinä se vapaapäivä sit meneekin. Palataan myöhemmin!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply IdaSofia maanantai, lokakuu 28, 2013 at 14:27

  Mäki just katoin tota sun tukkaa, et super kiva väri. Ja viel ku Balilla vaalene auringossa toi oma väri niin avot!! :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 18:01

   hah, must se on ihan karmee. Nojoo, kampaajalta poistun varmaan about saman värisen tukan kanssa.. mut niitä aurinkoraitoja kyl odotan….

 • Reply marke maanantai, lokakuu 28, 2013 at 14:54

  Jee, myy mulle se s3 sit jos ostat omenan

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 18:00

   mä tarviin toisen puhelimen sinne Balille ;)

 • Reply K maanantai, lokakuu 28, 2013 at 15:34

  Apuaaa, mulle tuli ihan hirvee ahdistus kun luin tän. Lävähti jotenkin taas tämän ajan henki päin pläsiä aikas kovaa: ” Mutta kun uus puhelin ois vaan hirveen kiva, kun vanha on yli vuoden jo ollu käytössä.”

  Auutts! Ja ympäristö kiittää!

  Ja ei, en halua sinua moralisoida, koska en ole yhtään sen parempi ihminen eikä kulutustottumuksenikaan ole moitteettomat. Mutta ahdistamaan rupesi noin yleisesti oma sekä monien muiden ajatusmaailma siitä mitä oikeasti tarvitsee ja miksi sekä jonkin asteinen välinpitämättömyys näissä asioissa.

  • Reply K maanantai, lokakuu 28, 2013 at 15:40

   Ja vielä haluan lisätä, että tykkään susta ja sun jutuista yleisesti kyllä hyvin paljon. Olen vaan huomannut, että tämmöiset tekstit, joissa käsitellään kuluttamista ”hehkuttaen/välinpitämättömästi” saavat lähes aina pienen ahdistuksen pintaan, myös muissa blogeissa.

   • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:59

    tosta puutuu itseasiassa kuitenkin sana, tarkotin sitä siis silleen ”jo” vuoden käytössä. Mutta siis tottahan se on, että tää on ihan sairasta miten kaikki elektroniikka MUKA pitää uusia niin usein. Ymmärrän siis sun pointin :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:59

   tosta puutuu itseasiassa kuitenkin sana, tarkotin sitä siis silleen ”jo” vuoden käytössä. Mutta siis tottahan se on, että tää on ihan sairasta miten kaikki elektroniikka MUKA pitää uusia niin usein. Ymmärrän siis sun pointin :)

 • Reply jj maanantai, lokakuu 28, 2013 at 15:55

  Ite ostin iphonen just sen takii et se on ihan kivan näkönen ja siihen saa ihan älyttömiä kuoria. mun käsittääkseni 5s korvaa vitosen ja se pelkkä 5 poistuu kokonaan myynnistä.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:57

   aa okka!

 • Reply Lisa maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:05

  Noi sukkikset on niiiin tajuttoman söpöt ettei mitään rajaa! Pakko saada! Oon himoinnu tollasia siitä lähtien ku näin sulla saman tyyliset jotka olit tilannu ebaystä(juuri pientä stalkkerin vikaa heh). Haluun ne eikä kiinnosta vaikka semi ällöt vanhat miehet tuijottaa ja mummot paheksuu!

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:57

   Mä oon ihan suurkuluttaja noissa! Niihin katseihin kattoo :D

 • Reply Ann maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:06

  Mä en vaan käsitä tätä ihmisten kulutushysteriaa, miks ihmeessä pitää ostaa uus puhelin jos vanhassa ei oo mitään vikaa? Ihan käsittämätöntä. Mie oon myös tässä apple-vihassa mukana, mutta mä en myöskään tykkää siitä mininäytöstä kun monet mobiilisivut on ihan mahottomia käyttää sillä

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 17:56

   koska siihen kyllästyy? :D Voi olla et se pieni näyttö ahistais, kun on niin tottunu tohon isoon, kompaktimpi koko ois vaan kätevämpi kun sitä taskussa kuljettaa… Tekosyitä tekosyitä.

   • Reply Ann tiistai, lokakuu 29, 2013 at 18:16

    Niinno.. Tulee vaa mieleen et jos on valmis hassaamaan 500e ihan turhaan, ni ehkä sen rahan vois pistää parempaan käyttöön? Ei mullakaan oo sua mittää vastaa (kun aikempia kommetteja täsä lueskelin) rupiaa vaan niin ihtiä ahistamaan kanssaihmisten kuluttaminen.

    Tää on muuten aika jännä, pitääkö joku vielä näin älypuhelin aikakaudella puhelinta taskus?

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 22:48

     no se on 50e isompi puhelinlasku kuukaudessa. Käyttäisin sen rahan muuten luultavasti ulkona syömiseen tms.. Kyllä mulla on aina puhelin takin taskussa? Esim nahkatakissa se koko jo ratkasee kun taskun koko on niin pieni :)

 • Reply Hanna maanantai, lokakuu 28, 2013 at 18:19

  Täällä olisi kanssa toinen ostaja tuolle Samsungille sitten joskus kun palailet sieltä Balilta! :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 18:31

   Pidän mielessä! :) JOS nyt edes ostan uutta puhelinta :D

 • Reply noora maanantai, lokakuu 28, 2013 at 19:04

  Minun mielipide: Älä sorru omenaan. Terkuin toinen periaatteesta Applea vastustava. ;) S3 on ihana<3 Alkuun se tuntui jäätävän isolta mutta kun siihen on tottunut, niin muut puhelimet tuntuu ihan liian pieniltä. :D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 21:50

   Joo mun pitää ehkä leikkii jonkun omenalla :D Tai siis se ois käytännöllisempi ku ois pienempi, en jotenki ajatellu ollenkaan sitä et se näyttökin on sit tosiaan pienempi :D

 • Reply Jasmin maanantai, lokakuu 28, 2013 at 19:23

  Hei kun oot tolla Detox -”kuurilla”, niin muotatko sun ruokavalioo jotenki vai syötkö muuten ihan normaalisti mutta käytät vaan tota ainetta sitten? :) Mulla on nimittäin ollu puoli vuotta tuommonen puteli oottelemassa käyttöö, vaan en oo saanu aikaseksi kysyä sulta että muutetaanko sitä ruokavalioo sitte samalla…….

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 28, 2013 at 21:50

   siis saatan YRITTÄÄ syödä kevyemmin, toi ainaki mulla hillitsee makeenhimoa, niin esim karkit jättää kokonaan pois, kun normisti niitä söis melkein joka päivä :D

 • Reply Ninski maanantai, lokakuu 28, 2013 at 22:10

  IPad on ihan huippu, mutta iPhoneen en sortuis, se pieni näyttö jne. Ja oikeesti kun kuulin mun entiseltä työkaverilta että kuinka pieniä muutoksia komponenttien osalta nuihin iPhoneihin tehdään mallien välillä, niin melkoista rahastusta koko homma!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 09:42

   joo siis brandi tuo tossa kyl varmaan puolet hinnasta :P

 • Reply christel maanantai, lokakuu 28, 2013 at 23:32

  jos haluu pienemmän ja kuulemma veljen sanoin pitäisi olla ihan hyvät tekniset ominaisuudet, niin suosittelen Samsung Galaxy S4 mini :) pienempi kun s3 mutta ei siltikään ainakaan musta liian pieni :D ja koska täällä myös vastutetaan iiii-tuotteita (suurin syy ehkä etten oo koskaan oppinut käyttään niitä :D)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 09:41

   mä oon jotenki aina ajatellu et ne minit on ihan kakkoja? Mä oon oppinu aika hyvin käyttää ipadia, niin siks uskon et selviäisin puhelimestaki :D

   • Reply V tiistai, lokakuu 29, 2013 at 12:39

    Minit ei oo ihan kakkoja! Mulla on melkeen vuoden ollu s3mini käytössä ja toimii kun unelma. Tai itseasiassa ihan samalla tavalla kun s3 mut vaan vähän hillitymmän kokosella näytöllä. Suosittelen! Tosin ehkä s4miniä vaikken ookkaan sellaista koskaan käsissäni pidellyt.

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 14:34

     mä tykkään s3 isosta näytöstä :D Mut en sit muuten siitä koosta, pieni ristiriita ehkä..

   • Reply christel tiistai, lokakuu 29, 2013 at 18:17

    ilmeisesti s3 mini on jo sen verran vanha et se on kai vähän kakka, mutta jos luotan mun it-tukeen niin se s4 mini saatto olla parempiki ku iso s3 :D taijtn.. mutta itsellä s4 mini ja erittäin tyytyväinen!! :)

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 22:47

     ok :) täytyy pitää toi mielessä! (tosin siihenkään ei saa niin kivoja kuoria sit :D )

 • Reply juuliae maanantai, lokakuu 28, 2013 at 23:53

  Näytät niiiiiiiin hoikistuneelta taas näissäkin asukuvissa, älä kuihdu Balin biletyskuurilla kuitenkaan kokonaan pois jooko ! Jäis muuten iso (ei kirjaimellisesti, muuten sotis vähän edellistä lausetta vastaan) Merin mentävä aukko paikattavaksi !

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 09:40

   tällä ruokavaliolla mitä noudatan niin ei kyllä mitään pelkoa :D

 • Reply lellu tiistai, lokakuu 29, 2013 at 01:52

  Luulin ennen että oon varmaan tän planeetan ainoo ihminen jokaa ”vihaa” iphonea sen hypetyksen takia. Vannoin etten ikinä tule ostamaan tuota nykyään rakkainta omistamaani esinettä, mutta mites kävikään. Olin uuden luurin tarpeessa kun mietin sopivaa vaihtoehtoa, ja kaikki lumiat galaxyt sun muut tuntui yhtäkkiä niin isoilta ja tönköiltä mun pieneen kätöseen.. Upsista.

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 09:39

   hah, mua nyt alko huolestuttaa et onks se kuitenkin liian pieni :D

 • Reply ilkee tiistai, lokakuu 29, 2013 at 05:44

  mä helpotan tuota päätöksen tekoa; ET tarvii uutta puhelinta

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 09:35

   mut se ois KIVA!

   • Reply Jankku tiistai, lokakuu 29, 2013 at 10:43

    Komppaan myös, että tuli vähän paha olo, miks ihmeessä tarvitset uuden puhelimen, jos edellinenkin toimii? Sun pitää etsiä jotain muuta sisältöä elämään..

    Ja sori kärkäs mielipiteeni, vaikutat ihanalta ihmiseltä, mutta itse kun muutenki inhoan älypuhelimia, niin en voi ymmärtää, miks ihmeessä tarttet toisen, jos edellinenkin löytyy :)

    Mutta Bali- postauksia odotellessa!

    t: Jankku

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 10:48

     ei kai puhelin oo kenenkään elämän sisältö? :D Jos inhoat älypuhelimia niin turha kai selittää appeista ja paremmasta kamerasta jne ;)

     • Jankku tiistai, lokakuu 29, 2013 at 15:10

      Joo, taisin sanoa vähän liian kärkkäästi. Varmaan juuri siksi en ymmärräkään kun en käytä älypuhelinta. Tietty, jos oikeasti koet tarvetta paremmalle kameralle tms :) Mutta käsitin varmaan väärin, että halusit vaan vaihtelun vuoksi uuden puhelimen.. En vaan itse ymmärrä miten esim kameroilla on eroa, jos puhelin on esim vuoden vanha. Mutta enpä olekaan tekniikka- hifistelijä :)

      No hard feelings :)

     • Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 22:49

      On vaihtelukin toki osa syy, en sitä väitä, mutta kyl paremmat ominaisuudet ja kamera ja ohjelmat kiehtoo tottakai :)

     • christel tiistai, lokakuu 29, 2013 at 18:20

      pakko tähän vielä kommentoida, että ainakin siinä mun s4 minissä lukee näytönsäästäjänä ”Elämänkummpani” :D eli ehkä onkin jonku sisältä! ;D mutta en raaski vaihtaa sitä pois :D

     • Meri tiistai, lokakuu 29, 2013 at 22:47

      :D

 • Reply kkkk keskiviikko, lokakuu 30, 2013 at 16:13

  Ymmärrän ton Apple-vihan, olin ite ennen samanlainen. Sit Macbook tipahti ilmaiseksi mun syliin, alku tuntu kankeelta mut nykyisin olen täysin myyty. Puhelimeen en edelleenkään laittais yli 100 euroa ku sitä käytän vähemmän mut läppäri on koko ajan käytössä ni siihen aion panostaa sit ku tästä ihanasta Macistani aika jättää. Eli en vihaa enää nykyisin Applea, ainoastaan iPhoneja :D

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 30, 2013 at 16:28

   Mulla tökkii macbookissa hinta ja kun en tajua miten kukaan selviää sillä ”13 näytöllä muutenkaan :D Ja oon käyttäny PC:tä sen 20 vuotta ni tän käyttö on kummasti selkärangassa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post