tiistain kriisit

Tiiättekö, mua kiukuttaa ihan hirveesti se, että Vain Elämää Spotify-lista päivittyy niin surkeesti.  Oon käyttäny koko aamun tän asian murehtimiseen.

Mun suunniteltu kahen tunnin sairaanaolo ei ihan toiminu, kun vielläki on aika kurja olo, mutta pumppaan itteni niin täyteen finrexiniä, että oon taas pieni duracell-pupu töissä joka ei pysty keskittymään mihinkään kolmea sekuntia kauempaa. On se kofeiini ihmeellistä. Äiti ehdotti jotain inkivääri-valkosipuli-sitruuna-hunaja haudutettua juomaa, mutta en oo saanu persettäni viel kauppaan hakemaan sitruunaa.

_DSC0144-001

Kalle hengas eilisen illan täällä ja pääs käärimään lautasia hesariin ja pakkaamaan mun kenkiä pahvilaatikoihin ja auttamaan mua podinnassa että monet converset jätän viimoseks kuukaudeks käyttöön (mustat, valkoset, punaset, mustat varrettomat ja valkoset varrettomat) . Nyt on se viikko kun kannattaa tulla kylään! Lauantaina pääsee hyvällä tuurilla kantamaan tavaroita pakettiautoon. Suosittelen ehdottomasti. Oispa jo ens viikko, että tää kaikki ois ohi.  Oon salaa fiiliksissä siitä, että muutan mamman luo. Tai kuinka siistiä ettei tarvi ite tehä ruokaa ja aamullakin joku on yleensä keittäny kahvin valmiiks. Ja voi leipoo vaikka kuinka usein kun ei tarvi ite syödä sit kaikkea. Duunikaveri oli tehny meijän viime viikonlopun kekkereihin whoopieseja enkä malta odottaa, että pääsen ite kokeilee niitä. Jos tekisin niitä nyt, niin tuhoisin pellillisen noin tunnissa ja sit ois viikon kestävä morkkis. Nyt ku pikkuveljille voi syöttää pari ja syödä ite loput, niin ei tuu yhtään niin huono-omatunto.

_DSC0167-001

huivi – Cubus | neule – GT | farkut – Dr. Denim (mulla on näitä kolmet, niin ei haittaa vaikka yksissä onkin reikä) kengät – Nike

_DSC0235-001

Mulla on ihan kauhee kriisi mun tukan kanssa. En ees muista koska oon viimeks käyny kampaajalla, mikä on merkki siitä, että viime käynnistä on ihan liian kauan aikaa. Normaalisti kun tää kriisi iskee, niin laitan Lindalle viestiä ja vannotan ilmottamaan ekasta peruutusajasta. Nyt en millään haluis mennä viel, koskaan on lähtöön on kuitenki viel kuukaus ja haluisin olla megabeibetukalla sit ainakin sen ekan kaks viikkoa Balilla ennenku aurinko, kloori- ja merivesi on tehny tehtävänsä. Jos kuljen seuraavat kolme viikkoa pipo päässä ja meen kampaajalle sit vaik viikko ennen lähtöä. Toinen kriisi on otsiksen kanssa, kun en tiedä et leikkaanko sen vai en. Nyt se on niin ylikasvanu, että toi  jokaisissa kuvissa näkyvä huolella ja ajan kanssa tehty kampaus, on mun vakkari. Ehkä mä leikkaan sen, niin voin taas nauttia sitä että mun iäks arvioidaan 22.

Kauheen rankka päivä as you can see. Lähen hakee lohdutusta postista, johon mun Nellyn paketti on saapunu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Tiina tiistai, lokakuu 22, 2013 at 11:06

  Moi!

  Missä missä missä on Spotifyn Vain elämää -lista? Puhut kuitenkin varmaan näistä uusista biiseistä? Linkkaa se vastauksena pliiiis! :)

 • Reply Nora tiistai, lokakuu 22, 2013 at 11:55

  Ihan pakko kysyy aiheesta poiketen kysyy,että missä hintaluokassa tatskat Balilla pyörii? Paljon pulitit sun Myystä? Torstaina lähtö taas Aasiaan ja siitä alaspäin maailmalle pyörimään ajaksi x,joten ehkä vähän hotsittais ottaa uutta leimaa. Onks edullista vai pyöriiks hinnat suht samoissa ku Suomessa? Oon kuullu hyvää parista paikasta Kutalla,et sinne sitte tai sit ootan vaa suosiolla Ausseja ja Brisbanea,jonne mun vakkari tatskaaja (aussi) paluumuutti Stadista :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 22, 2013 at 12:40

   Oisinkohan mä maksanu siitä joku 80e, eli on joo halvempaa ku Suomessa ja hyviä tatskaajia on pilvin pimein! (tosin myös niitä huonoja, et pitää tietää mihin menee..)

 • Reply Hanna keskiviikko, lokakuu 23, 2013 at 18:00

  Bongasin sut työpaikaltas tänään :) tosin oletin saavani ystävällisempää palvelua..no, ehkä sulla oli vaan huono päivä! =)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 24, 2013 at 17:01

   Kokeile maailman paskinta viikkoa :)

 • Reply Minnu keskiviikko, lokakuu 23, 2013 at 22:20

  Ekana; sun blogi on loistava. jos lopetat, susta on pakko tulla mun kaveri! :D
  Tokaks; Sun reissu kuulostaa mahtavalta! Itellä useempi 1-3 kk reissuja takana, mut koskaan en oo ollu yksin. Nyt kauhee kamppailu, lähtisinkö yksin Aasiaan vai en sitten ollenkaan.
  Kolmanneks; Mihin baariin kannattaa Helsingissä Tampereen tytön mennä (tänä) launtaina? Hakusessa siis yökerho (tai siis tanssiin pitää päästä), ei teinejä, eikä ehkä myöskään sellasta liian sielutonta ja kliiniä, missä on ylimielisiä ja tylsiä ihmisiä. :P Söpöjä ja kivoja, rentoja ja vilkkusilmisiä poikia taas pitäs löytyä. ^_^ Ikää löytyy samanverran kun sulta.

  Kiitos vielä jos jaksat auttaa tyttöä (baarimäessä) ja erityisesti mahtavan hauskasta ja kivasta blogista! :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 24, 2013 at 17:00

   Aasiaan on helppo lähtee yksin kun niin moni muukin on siel yksin – > aina löytyy seuraa! :)

   Mä oon käyny tosi vähän missään baareissa, koska kaikki on musta ihan paskaa :D Tykkään Erottajasta, siel on porukkaa laidasta laitaan, samaten aussie club aina välillä yllättää positiivisesti :) Söpöjä poikia ei suomessa ole :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post