sneezy

Happy Monday.

Oli niin tuskaa päästä aamulla sängystä ylös vaikka oli lähemmäs kymmenen tuntia unta takana. Maanantai. Raahauduin suihkuun ja yritin näyttää skarpilta kun mun ekoja muuttolaatikoita tultiin hakemaan pois. Sain kirjahyllyn, osan astiakaapista ja yhen vaatekaapin tyhjennettyy eilen, tänään pitäis jatkaa. Ainut vaan, että tää flunssa joka on ollu tuloillaan varmaan kuukauden osottaa tänään taas voitonmerkkejä. Kävin duunipäivän jälkeen hakemas tuoremehua ja inkivääriä. Pyörin idioottina k-kaupan hevi-osastolla ja yritin löytää sitä varmaan kymmenen minuuttia sen jälkeen kun mun löytämät kurkumat oli.. no kurkumaa eikä inkivääriä. Lisäks finrexiniä ja nenäliinoja ja päätin että voin pari tuntia käyttää itteni säälimiseen ja sairastamiseen, ennenkun oon taas elämäni kunnossa. Kuuteen asti aikaa tankata ittensä niin täyteen c-vitamiinia ja särkylääkettä ja sit oon taas terve. Ai ja sitruuna-inkivääri suklaata, sen on ainaki pakko parantaa.

_DSC0344-001

Kiukuttaa ku ei pääse lenkille, mutta ehkä pidän nyt kiltsti välipäivän. Löysin eilen kassillisen vaatteita jotka kuvittelin myyneeni kirpparilla ja oon semi raivona taas itelleni siitä paljon tota tavaraa on. Just kun luulin että oon saanu mun vaatekaapit normaaliin mittakaavaan. Viskasin myös käyttämättä jääneitä, puolityhjiä kosmetiikkaputeleita kasan roskiin, kun en jaksa enää yrittää työntää niitä kellekkään. Ois voinu ehkä viedä rappuun jos joku naapuri vaikka ois halunnu. Mut ehkä ei halua. Mun vanhas talossa oli roskiskatoksessa sellanen hylly mihin pysty viemään tavaraa joka oli viel käyttökelposta. Se oli ihan mieletön. Mut ehkä tää Töölön eliitti ei osais arvostaa sitä.

_DSC0357

Toi Sheinsidelta saatu takki on kyllä ihan lemppari tähän säähän. Farkut Dr.Denimin, joista mulla meni tänään sormi läpi kun kiskoin niitä ylöspäin (rakastan noita housuja, mutta ne ei kyllä oo ne kaikista kestävimmät) ja kengät Minnetonkat. Löysin noi eilen kun tyhjäilin kaappeja ja olin niin onnellinen, olin unohtanu koko kenkien olemassaolon.

_DSC0398

Ah ja paras juttu. Mua on kiusattu mun unimaskista niin kauan kun sitä oon käyttäny. Lähinnä ehkä siks, että se on joulusesonkina ostettu sellanen söpön satiinin ja pitsin sekotus ja näyttää siltä että nukkuisin pikkuhousut päässä. Mua tää asia ei juurikaan häiritse, onpa kanssaeläjille (tai matkustajille, lähinnä lentokoneessa sitä käytän) jotain hupia kun ne arvuuttelee, että miks oon moiseen ratkasuun päätyny. En ees muista mitä googlailin, mut enivei törmäsin supersöpöihin unimaskeihin Freijan putiikissa.

2013-10-20

Hinta 3,5 € + postikulut 1,60€. Kaks päivää tilauksesta ja uus maski oli löytäny perille. Toi pöllöpuoli on ihan huippusöpö. Oon varma että joku japanilainen turisti yrittää ostaa ton mun päästä tai vaihtoehtosesti varastaa ton kun nukun. Oon oikeesti ihan varma et yks japanilainen mies varasti kerran lentokoneessa mun (itseasiassa ne tais olla viel Annan) villasukat. Oon ikuisesti katkera siitä. Ehkä otan pikkarimaskin varmuudeks mukaan jos tolle tapahtuu jotain.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Laura maanantai, lokakuu 21, 2013 at 17:57

  Moi! Minkä kokonen toi takki on sulla niinku kiinni? Ku tuo on ilmeisesti onesize niin vähän epäilyttää tässä rintavarustuksen kohdalla.. Että onko se sulla kiinni ihan väljä? :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 21, 2013 at 18:07

   On ihan väljä :) Mahtuis kolme kertaa isommatki puskurit tonne alle :D

 • Reply Liinu maanantai, lokakuu 21, 2013 at 19:00

  Moikka, Mistä noi Sheinsiden vaatteet tulee? Eli jos tilaa, nii pitääkö ottaa tullijutut huomioon? :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 21, 2013 at 19:03

   pitää joo.. Mulla ei tosin oo ykskään paketti viel tulliin jääny vaikka sieltä oon useamman paketin vastaanottanu :)

 • Reply titiina maanantai, lokakuu 21, 2013 at 19:26

  Voit viihdyttää ittees lukemalla tätä blogia http://meilleteillevaieriteille.blogspot.fi/, mulla parani ainakin ”#¤&%@ maanantai kummasti tolle repeillessä :D

 • Reply e.e maanantai, lokakuu 21, 2013 at 23:22

  Hitsi mie oisin voinu ottaa kaikki sun kosmetiikkaputelit :P

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 22, 2013 at 09:36

   höh, ehkä ne on viel tuol roskiksessa, senku vaan dyykkaamaan!

 • Reply ilkee tiistai, lokakuu 22, 2013 at 08:34

  ja sitten kun kyllästyt(taitaa tapahtua aika pian eikös vaan) tohon takkiin voit lahjottaa sen ilkeelle eiks niin ;)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 22, 2013 at 09:36

   mä pidän sut ilkee mielessä ku lahjotan tota eteenpäin :D

  Leave a Reply