Sunnuntai ja hidas sää

Heeiiiii.

Ensinnäkin muistutus, että tänään on vika päivä käydä vippinä shoppailee Nellyn aleissa, huomenna se aukee koko kansalle. Salasanalla FASTFORLOVE pääsee sisään.

Toivottavasti on ollu ihana viikonloppu. Mä oon superhyvällä tuulella ja superenerginen kun on niin kiva ilma. Ja vaikka kävin työkavereiden kanssa eilen vähän kreisibailaa niin silti jaksoin aamulla kymmenen kilsan kävelylle, ei huvittanu juosta ja nautin vaan ku kylmä ilma pisteli poskia. Tai sit olin vaan onnellinen siitä, että pystyin olemaan ulkona enkä kotona pakkaamassa niinkun kuuluis. Oon onnistunu hankkimaan ihan jäätävän työviikon ja ens lauantaina pitäis muuttaa. Hups.

_DSC0028-002

En oo edelleenkään saanu soitettua Alkoon että voisko ne säästää mulle muutamaa pahvilaatikkoa, täytyy ehkä luovuttaa ja suunnata Class Ohlssonille (oonko ainut joka haluaa aina laittaa ja sanoa & merkin tohon väliin Class&Ohlsson. Paljon loogisempaa, voitteko vaihtaa, kiitos.) ja käydä ostamassa pari laatikkoa että  voin viskoa vaikka kaikki ylimääräset lakanat ja pyyhkeet laatikoihin ja voisin sanoa sitten aloittaneeni tän muutto-operaation. Mä lupasin viimeks kun tavaroitani purin että ens kerralla teen kaiken sit tosi loogisesti ja siististi, niin ei oo se laatikoiden purkaminen niin tuskaa. Jotenkin se purkutuska on taas unohtunu. Ja ehkä en tuu enää koskaan kotiin, mistä sitä tietää.

_DSC0004-001

college – Sheinside (saatu)| farkut – Dr. Denim | kengät – Nike Dunk Sky High | arskat – Ray Ban

Käytiin Kallen kanssa eilen brunssilla ja yritin suostutella sitä kans Balille. Ja se lupas jopa harkita asiaa! Tosin sillä ehdolla, että ollaan Balilla maksimissaan kaks päivää ja sit lähetään Javalle tai johonki missä voi surffaa. Mä voin sit taas meditoida jossain puussa, kun ne aallot on niin isoja että mulla ei oo mitään asiaa veteen. Osun viel pohjaan ja sit menee rusketus ihan pieleen ku aukee polvet. Mulle jäi traumat ja arvet polviin niistä parista kerrasta ku leikin Kreikassa aalloissa ja pyörin pesukoneessa rantaan.

_DSC0081-001

Mähän olin päättäny että Kallesta tulee taas mun poikaystävä sillon kun palasin Suomeen, mutta sen jälkeen kun mun suuri Balirakkaus oli laittanu sille viestiä et voiko se pitää musta huolta kun tietää, että ollaan tosi hyviä kavereita jne ja BR:n yleinen käsitys ilmeisesti oli se, että oon jatkuvassa vaarassa kun liikun ulkona. Niillä oli muutenkin vuosituhannen bromance, niin mun oli pakko luopua ajatuksesta. Mutta aika absurdi tilanne kun sitä suunnitelee toisen vallotusta ja sit tulee viestiä että toi sun Balipoikaystävä muuten laitto viestiä, vaikuttaa tosi hyvältä tyypiltä. Hienosti hiekotettu mun mahdollinen rakkauselämä maailman toiselta puolelta!

Voisin mennä nauttimaan keskipäivän kylvystä ja lähtee sit stadiin kahvittelee frendin kanssa. Palataan illalla viel pienen arvonnan kanssa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Heli sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 12:00

  mä tunnen sun tuskan ton muuton kans. mullaki muutto ku löysin ihan unelmakämpän ja sainki sen vielä ja pitäs viimeseen päivään mennessä muuttaa. oon muka alottanu pakkaamisen ja heitin yhteen muuttolaatikkoon keittiön kamoja ja sit en jaksanu ehtiä toista laatikkoo niin laitoin matkalaukkuun lisää kamaa ja ah, oon alottanu pakkaamisen! :D vähä huijaan ihteeni mut kyllähän tuoki on jo jotain :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 13:15

   mä pakkasin just kolme laatikkoa kirjoja :D Nyt pohdin et pitäiskö täyttää yks laatikko keittiön kamoilla ni ois sit oikeesti muka tehny jotain.

 • Reply sonjav sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 18:39

  Hyi muutto on kyllä ihan karseeta, itsellä sama edessä joulukuussa :D. Ja siis kun edellisessä muutossa karsin tavaramäärän puoleen ja kärräsin porukoille säilöön ylimääräset. Nyt ainoa ongelma on se, että ne tavarat tuli heiteltyä laatikoihin ihan miten sattuu eli joskus on se lajittelu sitten tehtävä huoooooh…

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 19:27

   Mä yritän välttää viimeseen asti noiden sekalaisten laatikoiden tekoa, mutta yleensä niitä aina pari tulee loppuvaiheessa kun pakkaaminen ei vaan vois vähempää kiinnostaa… :D

 • Reply Sanna sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 20:16

  UAAAAHHHHHHH ehkä ihan hyvä et multa on menny noi Kalle-suunnitelmat ohi :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 20:21

   hahaha, enkö ois saanu hyväksyntää? :D No onneks häät sulhasen tapaan episode 1 pilas mun suunnitelmat :(

 • Reply iituliina sunnuntai, lokakuu 20, 2013 at 23:47

  Onhan tässä viel puoltoista viikkoo muuttoon, jepjep. Kirjahyllyn tosiaan tyhjensin jo ja tiedossa pari kuuspäivästä duuniviikkoo.. Nii ja tarttis varmaan kehitellä joku paikka kaikelle tälle kamalle.

 • Reply Tisnhimyf torstai, lokakuu 24, 2013 at 13:00

  Voi bromance sentään! Ollaan myös lanseerattu käsite broner, joka onkin sitten jo astettava vakavampi bro-suhde, joka ylittää kaiken muun mahdollisen ja mahdottoman. Toisaalta myös aika söpistä, että Bali-poikkis halusi, että susta pidetään huolta..aww.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 24, 2013 at 16:59

   hahhaha :D Broner vois sopia noihin kahteen myös :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post