You’re gonna be the one that saves me and after all, you’re my wonderwall

Hellurei. Oon aivan pihalla. Näin painajaisia Balista ja olin yöllä hereillä varmaan kolme tuntia kun en uskaltanu nukkua. Kaveri oli käymässä illalla ja avauduin huolestani, että miten mun käy kun nään sen tyypin jonka takia viimeks lähin himaan parantelemaan hermojani. Näköjään vein ne ajatukset myös uniin ku unessa yritin jutella ko tyypille ja se vaan nauro mulle. Se oli ihan kauheeta. Nyt oon ollu sit koko päivän ihan paniikissa että mitä hittoa mä oikein oon menny tekemään. Vaikka suurinpiirtein yli ko tyypistä, niin en tiiä miten selviin siitä että mun pitäis oikeesti nähä se. Tiwi onneks lohdutti mua ku itkupanikoin sille, et meit pidetään hulluina jo valmiiks, mitkään pienet kohtaukset siihen päälle ei vaikuta enää asiaan.

_DSC0076

Tein muuttoilmotuksen, irtisanoin sähkösopimuksen mietin et miten muutan yrityksen osotteet mutta en jaksanu googlettaa sitä, tuijotin eilisen Sons Of Anarchyn ja valitin kaikille nille kolmelle ihmiselle jotka erehty mulle soittamaan siitä, miten paskaa muuttaminen on. Tilasin kolmet VS:n rintsikat ebaysta ja törmäsin Aaroniin kun olin viemässä roskia ja valitin sillekkin muutosta. Se ei tajunnu tarjoutua pakkaamaan kaikkia mun kamoja. Outoa. Tuijottelin vihasesti mun suihkuverhotankoa joka putos viime viikolla ja jonka yksinkertanen kiristysmekanismi on mulle liian hankala. Kiroilin sitä ettei oo miestä korjaamassa suihkuverotankoja. Tai pakkaamassa astioita. Tai imuroimassa. Tai vaihtamassa lakanoita. Laskin päiviä lähtöön ja pohdin että ehinköhän 2h 15min Heathrown vaihdolla kauppoihin ollenkaan. Pohdin että ehtisinkö käymään Lontoossa ennen lähtöä. Muistin että mä oon säästökuurilla ja ettei oo aikaa. Mökötin. Kävin postissa hakemassa paketin. Häpesin silmät päästäni kun postin poika ilmotti ettei tarvi henkkareita kun muistaa kyllä mun Sotun. Kävin hakemassa kaupasta glögiä.

Kiireinen aamupäivä siis.

_DSC0018

_DSC0016-001

Tilasin itelleni synttärilahjaks uuden laukun. Halusin mustan ja nahkasen ja mahollisimman yksinkertasen. Bongasin ton Michael Korsin Westonin ihan kivaan hintaan Ebaysta ja oon ollu kauheen onnellinen siitä. Revin sen suurinpiirtein UPS:n lähettiparan käsistä kun se yks aamu tuli soittamaan mun ovikelloa. Mua jännitti kauheena et onks toi liian pieni, kun en ollu sitä koskaan oikeessa elämässä nähny, mutta oon oikein onnellinen kokoon. iPad mahtuu sinne ja se on tärkeintä.

_DSC0051 flanelipaita, hame & sukkikset – Cubus (miten niin joku sai lahjakortin sinne) kengät – Converse

Noi sukkahousut on parasta mitä tiedän. Vaikka äitipuoli kattokin niitä pitkään ja limaset keski-ikäset miehet kokee velvollisuudekseen kommentoida niitä, tykkään niistä silti. Piti käydä eilen hakemassa yhet varakappaleet ihan vaan siltä varalta että noi hajoaa. (se mun shoppailulakko on muutenkin menny niin päin helvettiä että oikeestaan luovutin jo sen suhteen)

Nyt voisin tuijotella mun jääkaapin sisältöä ja keksiä itelleni jonkun aamupala/lounascombon ennenku painun töihin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Janni keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 18:07

  Sano ettei se oikeesti muistanut sun sotua…….. :D

  Toi laukku on muuten tosi kaunis ja just tollasta oon etsinyt jo pitkään. En voi enää avata mitään blogeja, kun keksin koko ajan jotain ostettavaa! Tykkäsin muutenkin tästä asusta :) Oot ihana.

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 22:32

   kyl se muistaa :(

   Huomenna ei kannata avata blogeja, niin ei tuu ostohysteriaa :)

 • Reply iituliina torstai, lokakuu 17, 2013 at 01:28

  Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis. Jepjep, tuun ensimmäisenä näköjään avautuun tänne sun kommenttipoksiin. Olin äxän luona tölläämässä telkkaria, se suuteli mua ja syöksyin itkien pihalle sen. Nyt kotona ja vissiin ihan hyvä, että kuukauden päästä helvetin kaukana täältä. Huoh. Viisumihakemus toimitettu perille, jei!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 17, 2013 at 15:29

   Aaaaauuuuts. Nyt pysyt kaukaba äxästä nainen!!

   • Reply iituliina perjantai, lokakuu 18, 2013 at 08:02

    No, vituiks se meni se kaukana pysyminenkin. Että HUPPISTA.

    • Reply Meri perjantai, lokakuu 18, 2013 at 12:52

     … voi meitä naisia … :D No terapioidaan tätä sit Balilla!

     • Iituliina lauantai, lokakuu 19, 2013 at 14:10

      Viime yönä sato Turussa lunta, suunniteltiin lähtevämme Äxän kans samantien etelään. Ei lähetty. Sain muuten tietää sillä olleen vaimon joskus. Voi Bali, haluun jo.

     • Meri lauantai, lokakuu 19, 2013 at 14:21

      Hyi lunta. Hyi. Mä sain jo mun viisumin, niin oon nyt ihan valmis lähtee. 5 vkoa tästä ni oon jo lentokoneessa matkalla hong kongiin!! <3

 • Reply Lisa torstai, lokakuu 17, 2013 at 02:02

  Meet vaan ja oot ihan mahtava!!! ((: ja muutenki miehet HUAAAAAAH -.- oon yhtä kypsä ku yli keitetty peruna! (Mikä vertaus !?!! :D??) pitäis varmaan liittyä luostariin välttyäkseen ongelmilta! Tsemppiä Balille!!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 17, 2013 at 15:30

   Loistava vertaus!! :D

 • Reply veronika torstai, lokakuu 17, 2013 at 14:58

  Hei mistä ne sukkikset on? Ginastakoköko? ;)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 17, 2013 at 15:28

   Blogitekstiä lainatakseni : ” flanelipaita, hame & sukkikset – Cubus”

  Leave a Reply