It took us nine hours to fly home from Jamaica to England. It took the Americans only three hours to get home. This seems unfair

Huomentaa!! Mun piti lähteä lenkille, mut mun lonkka ei oo ihan samaa mieltä tästä, niin sen sijaan että oisin jatkanu unia hetken niin päivittelen siit blogia. Käy se niinkin.

Pikkusisko tuli eilen käymään ja pelasti mut imuroinnin ikävältä maailmalta ja lähettiin reippailee Töölönlahdelle. Ja kameran kanssa tottakai. Alle kaks viikkoa ja mulla on saman katon alla taas liuta hovikuvaajia! Voi mun sisarusparkoja. Ilmeisesti mun aamulenkki + pikkusiskon kanssa lenkki ja illalla viel juoksulenkki oli vähän liikaa, kun lonkka meinas irrota kun aamulla nousin sängystä. Vanhuus ei tuu yksin. No viime viikon karkki+pizza+sipsi ruokavalion jälkeen pari ylimäärästä lenkkiä tuli kuitenki ehkä ihan tarpeeseen. Täytyy jaksaa nyt lähtöön asti käydä kiltisti se 5 krt viikossa juoksemassa, niin voi sit vahingossa unohtaa tennarit kotiin ja löysäillä koko Indoaika.

_DSC0584-003 _DSC0592

Takki on Sheinsidelta saatu. En tiedä oisko koskaan tullu ostaneeks tota väriä, mutta yritän sieltä aina valita jotain sellasia vaatteita mitä ei ehkä muuten tulis ostaneeks. Toi on kyl ihan huippu ja tykkään väristäkin ihan tosi paljon. Soinnun hyvin kaikkiin noihin vaahteranlehtiin ulkona. Jos vaikka Svenkka kävelis vastaan ni voisin vaan kaatua lähimpään lehtikasaan eikä se huomais mua. Parempia kuvia saatte joskus myöhemmin tosta.

_DSC0594-001

Tota aurinkoa vois nyt riittää niin selviäisin näistä jäljellä olevasta  vajaasta kuudesta viikosta ilman suuria hulluuskohtauksia. Toisaalta jos vaan satais niin saisin paremmin ehkä muuttua. Mä oon eläny jossain harhakuvitelmassa että oikeestihan pakkaan koko asunnon pariin pahvilaatikkoon noin vartissa kunnes pikkusysteri pudotti mut eilen maan pinnalle ja muistutti että ollaan yleensä käytetty siihen pari kokonaista päivää kun ollaan pakattu. Oikeesti se menis ehkä päivässä, mutta se kun mä kiukuttelen ja kieltäydyn pakkaamasta / muuttamasta ottaa aina oman aikansa.

Mä keksin että voisin haluta lappiin ruskaretkelle :D En oo ihan varma miten saan sen mahtumaan näihin mun täydehköihin viikkoihin. Mut oishan se nyt aika siistiä. Ottaa sit vaik asukuvia siel :D

Voisin hukuttautua suihkuun ja vaik kävellä töihin, et saa ees pikkusen liikuntaa. Hui.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Juumi tiistai, lokakuu 15, 2013 at 08:36

  Ei tänne Lappiin kannate enää tulla, ensilumi sato sunnuntaiaamuna ja lehdet ovat tippuneet ajat sitte :D eli synkkää, märkää ja sateista täälläkin!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 11:40

   No höh :D

   • Reply Juumi keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 08:12

    Nonii heti täytyy perua puheet: eilen satoi lunta, eli nyt täällä on valoisaa ja sopivasti pakkasta!

    (Ainakin siihen asti et toi lumi sulaa pois ja alkaa se prkl loska…)

    • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 13:03

     mul tuli sellanen ”oiii lunta” – mut sit muistin et se ei oo yhtään hyvä juttu… Tänne etelään onneks pitää viel KAI viel hetki ootella..

 • Reply -R tiistai, lokakuu 15, 2013 at 11:32

  pakko ”helpottaa” sun aikataulu kriiseilyä ja kertoo,että Lapin ruska on ollu ohi jo monta viikkoo sitten.. :D siellä tulee lunta tällä hetkellä ;)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 11:40

   En ajatellu tätä maantieteellist eroa ollenkaan :D

 • Reply Maisa tiistai, lokakuu 15, 2013 at 13:00

  Moikka Meri! Me tässä kaverin kanssa jo melkeen varaillaan lentoja Balille marraskuuhun. Muutama kysymys tuli kuitenki mieleen ja sää oot varmaan expertti vastaamaan näihi :) 1. Sullakin ilmeisesti on reissussa mukana aina kaikenmoista arvotavaraa läppäriä kameraa jne niin kuin hyvin oot uskaltanu jättää niitä esim hotellihuoneisiin kun oot lähteny päiväks rantsulle? Tuntuu et ihan Euroopassakin esimerkiks siivoojat vie hotellihuoneista kamaa nii miten sitä tuolla pärjää :D 2. Toi viisumihomma. Me meidän blondinaivoilla pääteltiin et jos ostetaan lentokentältä saapuessa se 30pv viisumi niin voidaan käydä välissä pomppaamassa jossain toisessa maassa ja ku tullaan takas Indonesiaan nii näppärästi vaan ostetaan taas uudestaan se 30pv ja näin ajanlasku alkaa alusta? Voiks se olla noin :D Vai pääseekö siitä ees helposti missään muualla käymään? Aussitki kiinnoistais ku suht lähellä jo ollaan, mut tietty sinne saattaaki sit olla taas turhan hintavat lennot.. :) 3. Ei millään muisteta mikä se kolmas kysymys oli :D ehkä nää kaks on nyt sopiva. Kiitos jo paljon etukäteen :) :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 15:45

   Mulla on yleensä kaikki ihan levällään huoneessa. Rahaa en jätä näkyviin,ihan vaan siks että en koskaan itekkään tiedä paljon sitä on, mutta kyllä koneen , padin ja puhelimen oon sen suurempia ajattelematta aina jättäny. Parilla frendillä on rahaa just kadonnu, mutta mulla ei koskaan.. Riippuu varmaan vähän hotellista?

   No siis jos tiedätte et ootte sen yli 30pvää ni on helpompaa ja halvempaa hankkia se 60pvän viisumi jo etukäteen, mutta jos nyt haluutte käydä matkustaa niin se riittää et poistutte maasta ja ku tuutte takas ja 30pvää alkaa alusta :) Perth, Singapore ja Kuala Lumpur on varmaan helpoimpia käytäviä :)

   Kerro ku tulee kolmas kysymys mieleen :D

 • Reply venla tiistai, lokakuu 15, 2013 at 15:12

  ”–Soinnun hyvin kaikkiin noihin vaahteranlehtiin ulkona. Jos vaikka Svenkka kävelis vastaan ni voisin vaan kaatua lähimpään lehtikasaan eikä se huomais mua. Parempia kuvia saatte joskus myöhemmin tosta.”

  Ymmärsin ensin, että saamme myöhemmin demostraatio-kuvia tänne blogiin siitä ”kuinka-meri-piiloutuu-keltaiseen-lehtikasaan-svenkalta”. Sit tajusin, että ehkä tarkotitkin pelkästään tuota takkia..:D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 15:41

   haha no miks ei sellasiakin kuvia! :D

 • Reply Hanna tiistai, lokakuu 15, 2013 at 16:39

  Moi!

  Kuinka kauan olet nyt reissussa? Balille on suunta meilläkin.
  Tuli vaan budjettiin liittyvä kysymys mieleeni, että kuinkahan paljon siellä tarvii rahaa
  per viikko? Ihan siis peruseloon ja juhlintaan? ;)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 17:04

   En tiiä yhtään, niin kauan ku tuntuu hyvältä :)

   Riippuu niin siitä miten elää! Alle 15€ / yö saa kivan hotellin jossa on yleensä aamupala. Safkaan menee ehkä 10-15e päivä, riippuen vähän jälleen että missä haluaa syödä ja miten usein. Jossain paikallisis katukeittiöissä syö parilla eurolla ihan kunnon aterian, länkkäripaikoissa sit enempi. Juomisen on suhteellisen kallista tai bisse baarissa on 2-4 euroo, drinkit about 5e. Toisaalta vähän joka paikassa on jotain 2 yhen hinnalla tarjouksia… Eli jos noin laskee ni joku 300-350 e / viikko ni voi elää jo melko leveesti ja juhlii joka ilta.. Jos haluu olla säästäväinen ni varmaa joku 200 pärjää jo, mut sit pitää kattoa et missä asuu ja miten syö. Mun pitää pitää reissus vaik viikon ajan kirjaa mun menoista, oon tosi huono vastaa tähän :(

  • Reply Anne keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 12:56

   Ajattelin vastata tähän, kun omaa kulutusta tuli siellä seurailtua aika tarkkaan :D Eli olin 2vkoa reissussa mulla meni rahaa yhteensä siellä n.400€ ja siihen siis sisältyy majoitus. Ja mielestäni sillä pärjäs tosi hyvin! Oon tosin kasvissyöjä ja muistaakseni liharuoat oli melkein tuplasti kalliimpia :) Ulkona tuli käytyä mut juomatarjoukset oli tosiaan hyviä ja yleisiä!

   • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 13:01

    Kiitos tästä! :) Joo noita juomatarjouksia kyl löytyy melkein joka baarista :)

 • Reply Ann tiistai, lokakuu 15, 2013 at 17:46

  Just olin tulos sanomaha ettei enää kannata Lappihi lhtiä, mut sua oltii sivistetty jo. Syyskuussa kannattaa suunnata ruskaa kahtoha. Ja se onki kuule aivan mieletön!

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 13:05

   Ens vuonna sit!

 • Reply E. tiistai, lokakuu 15, 2013 at 23:28

  voiii onpa söpö takki ja sopii sulle tosi hyvin! osaatko kertoo matskuista? oon kai älyttömän sählä ku en löytäny tuolt sivuilt mitään tietoa :D onks lämmin?

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 13:05

   puuvilla-polyesteri sanoo pesulappu. Tossa on kevyt sellanen karvavuori, aamulla oli 5 astetta ku kävin ulkona eikä tullu yhtään kylmä. Luulen et toi menee johonki nollaan asti, mut sit kylmemmästä en tiedä. Tollai välikausitakki :)

 • Reply mipsuli keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 00:50

  jepsistä, tänään tuli ensilumet ainakin rovaniemelle että sinänsä ei ehkä enää oo ruskat ihan parhaassa meiningissään :D syyskuun toka-kolmas viikko ehkäpä sit ensi vuonna? -mipsuli

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 16, 2013 at 13:04

   siihen täytynee tähdätä!

 • Reply annika torstai, lokakuu 17, 2013 at 23:24

  Sitä vaan, että näytät ihanalta tossa takissa.

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 18, 2013 at 12:52

   kiitos :)

  Leave a Reply