Uus viikko, uudet kujeet. Toisinsanoen maanantai.

Viikokonloppu meni ihanasti. Oon syöny enemmän roskaruokaa kun viimeseen kahteen vuoteen yhteensä, juorunnu ja ollu typerä tavalla jota voi harrastaa ainoastaan parhaan ystävän seurassa ja tulipa pidettyä pieni blogilomakin samalla. Hups. Onneks saatiin myös äärettömän tärkeitä ja hyödyllisiä asioista hoidetuks, kuten talvirenkaiden vaihdattaminen Hennan autoon. Mainitsin asiasta facebookin statuspäivityksessä josta saatiin 30 viestin keskustelu aiheesta ”Et koske niihin renkaisiin, mee ennemmin vaikka baariin” johon osallistu ihmisiä mun entisestä poikaystävästä äitipuoleen ja mökkinaapuriin. Ilmeisesti mun tieto mun autotietämyksestä on kiiriny kauas.

Lauantain diskoilusta ehkä johtuen olin ihan poikki eilen kun pääsin painamaan perseeni lentokoneen penkkiin, enkä ollu yhtään ilonen että mun viereen istu Martti, joka oli asunu monta vuotta ulkomailla eikä selkeestikkään ollu tietoinen suomalaisesta lentokone-etiketistä, joka hyväksyy vierushenkilölle puhumisen vaan jos tarvii päästä vessaan jos sillonkaan (aina voi vaan nousta seisomaan ja lähtee kiipeemään yli) Sain kuulla että Martti on kotosin Vaasasta oli ollu hirvimetsällä viikonloppuna. Aina ku olin sulkenu silmäni niin Martti keksi uuden kysymyksen liittyen mun elämään ja loppujenlopuks luovutin ja juttelin Martille takas ihan kiltisti. Olin vähintäänkin voipunut moisesta pakotetusta sosiaalisuudesta siinä vaiheessa kun pääsin lentokonebussiin ja pahottelut sille lukijalle joka tuli moikkaamaan, toivottavasti en ollu kauheen jäinen! Ihanaa et tulit moikkaamaan ! :)

_DSC0013

Tänä aamuna sain vihdoin hoidettua Indojen  viisumihakemuksen valmiiks ja kävin viskaamassa sen postiin. Viimeks tuli takas parissa päivässä, toivottavasti tulis nytkin. Toisaalta eipä sillä kai väliä oo, oon vaan niin peruspessimisti, että oon varma ettei mulle jostain syystä myönnetäkkään viisumia. Tein myös aamulenkin stadiin ja Lushiin, josta kävin hakemassa suolashampoota johon ihastuin kun lainasin sitä Hennalta. Toivottavasti mun kuivuuteen taipuvainen päänahka ei vedä ihan hirveitä kilareita siitä, mutta viikonlopun käytön jälkeen pää on ainaki toistaseks viel ihan kiltisti. Tekis mieli kokeilla myös Lushin suolasuihketta, onko kokemusta, onko millasta tavaraa?

Värän tyyristä tavaraa toi on, sitä ei käy kieltäminen, mutta jättää hiukset oikeesti tosi tuuheiks jo ihan pelkän shampoopesun jälkeen. Ja riittosuus on oikein kohdallaan, kunhan sitä vaan tajuaa ottaa tarpeeks vähän. Shampoon isot suolakiteet kuorii kivasti päänahkaa ja muutenkin ton koostumus on tosi kiva.

tumblr_inline_mswgtndZfe1qz4rgp

Ratkasin myös mun pitkään jatkuneen hajuvesikriisin, tilaamalla Fragnancedirectiltä Marc Jacobsin Daisyn. Toi iso 100ml pullo postareineen makso alle 70€ mikä on reippaasti vähemmän kun Suomessa. Jippiii brittinettikaupat!

Nyt voisin alkaa taas kuolevaiseks ja nauttia viikon ainoosta vapaapäivästä. Eli pyykinpesua ja imurointia tiedossa. Villiä!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mi maanantai, lokakuu 14, 2013 at 12:43

  Moi! Suosittelen sulle vahvasti kirjan kirjottamista, sillä sä oot HAUSKA! Just tällasia naisia tarvitaan. Sun kirja olis ku naisten versio Juha Vuorisesta, mutta PAREMPI. Go Girl! :-)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:26

   Hah, mä oon niin huono kirjottamaan aiheesta jos ei oo asiaa. Mutta sitä suurta inspiraatiota odotellessa! :D

 • Reply hande maanantai, lokakuu 14, 2013 at 18:17

  Miten sä aina onnistut oleen pari tuntia ennen mua lentokentällä, ikinä pääse moikkaa! :-D Viimeks ku tulit Kreikasta ja nyt sunnuntaina sama homma. Nyyh.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 18:35

   hah voi ei ! :D Toisaalta oon yleensä aina niin raato lentokentällä ettei musta saa irti oikein mitään :D

 • Reply Satu maanantai, lokakuu 14, 2013 at 18:50

  Toi Big-shampoo on ihan supertuote:) Ja on kyllä todella riittoisaa, pienikin määrä vaahtoaa tukassa ihanasti! Pieneltä näyttävä purkki kestää helposti 2-3kk:)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 15, 2013 at 11:42

   Joo se on kyl tosi riittosas ku oppis viel ottaa sitä tarpeeks vähän :D

 • Reply Zinna perjantai, lokakuu 18, 2013 at 12:39

  Haijj :) haluisitko meri arvioida yhtään että paljon sulla menee rahaa indonesiassa elämiseen? Oletko säästänyt koko kesän, jotta pääset lähtemään? Hitsi ois mageeta :>

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 18, 2013 at 12:49

   en osaa arvioida sitä, enkä oo pahemmin säästänykkään. Teen jotain kirjaa menoista, kun pääsen paikan päälle

  Leave a Reply