2 Comments

 • Reply J lauantai, lokakuu 12, 2013 at 06:28

  Selkee keissi. Oot päässy auttamaan jotain miespoloa (herra hurmuri kuvassa vasemmalla alhaalla) nastarenkaiden vaihdossa (kyseinen kädetön jäppinen ei oo siihen yksin kyennyt ja sä riensit apuun – oothan Stadin mimminä tottunut selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta). Tällaista tää rakkaus teettää; nyt on häät suunnitteilla ja Balin reissut peruttu… Toisinaan kuva voi todella kertoa enemmän kuin tuhat sanaa! Meri… Mä niin odotin niitä Bali-postauksia! Ps. Oot huippu. Pps. Kuten varmasti tästäkin kommentista huomaat, myös sun lukijat on aika makeita ja hulvattoman hyvällä huumorintajulla varustettuja tyyppejä.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:27

   hahah jotenkin noin se meni!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post