Keskiviikko.

Puuuuuuuh. Mulla oli aamulla palaveri ja tulin käymään kotona ennenku lähen taas tekee töitä illaks. Pakko painaa pakko painaa pakko painaa. Mut hei 46 päivää. Ja huomenna Vaasaan hoitoon. Alotin tänään valmistautumisen muuttoon avaamalla mun astiakaapin, kiipeemällä jakkaralle ja taivastelemalla mun ylähyllylllä olevien astioiden määrää hetken. Kiipesin alas jakkaralta ja päätin, että koska oon aiemminkin selvinny pakkaamisesta noin päivässä, niin miksi tehdä muutosta nyt.

Sen lisäks että täytän mun blogin Balipöpinällä niin kohta alkaa myös se iänikuinen valitus siitä, miten perseestä muuttaminen on ja sen jälkeen siitä miten paskaa on kun ei oo omaa kotia ja miten rankkaa on asua matkalaukkuelämää ja miten paljon vihaan busseja kun joudun hylkäämään tän keskustassa asumisen ja elämään lähiöelämää. Talvi yllätti HSL:n ja Merin. Ja sit onkin jo vuorossa Bali ja kaikki sen mukanaan tuomat kriisit. Valoisia aikoja siis tiedossa! Niiden kavereiden jotka on suunnitellu tulevansa moikkaamaan mua, niin kannattaa liput ostaessa ehkä harkita sitä peruutusturvan hankkimista, voi sitten blogista arvioida että kuinka raskaalla tuulella oon että meneekö ennemmin lomalle johonkin muualle.

Sain Isosmileltä alennuskoodin ja ajattelin hetken verran, että oisin kuvannu niistä liuskoista uuden videon sen entisen 100 kertaa nähdyn tilalle, mut sit tulin siihen tulokseen ettei mulla ehkä oo mitään uutta sanottavaa aiheesta. Enkä voi laittaa niitä liuskoja suuhuni kun viimeks kun kesällä käytin niitä kai viis päivää niin pikkuveli kysy että oonko käyny valkasee hampaat kun mun hymy on pelottavan valkonen. Ajattelin että voinkin sit taas säästää noi loput liuskat myöhemmäks etten pelota ihmisiä. Sitä tulee aina niin sokeeks, ehkä pitäis vaan uskoa sitä laatikoissa luvattua vuoden valkosuutta. Nyt oon sit säästelly liuskoja ja eläny Crestin hammastahnan varassa. Ehkä kokeilen pari liuskaa ennen lähtöä ja katon että pelästyykö broidi jos hymyilen (tai irvistän) sille. Niille joiden hampaita ei tarvi tarkkailla aurinkolasien kanssa niin 4€ alennusta koodilla 86659926. Voimassa 23.10.2013 asti ja yli 28€ tilauksista.

cd3e0c41128272f607e3f417f73cf48a

Kieltäydyn asukuvista koska ulkona on niin harmaata.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply jajee keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 13:54

  46 päivää!! Kuulostaa paljon paremmalta kun 6 viikkoa! Joo kyllä tästä syksystä ehkä selviää siihen asti ku pääsee balille. Mun on saatava kans joku tollanen laskuri,ehkä luuriin olis joku appi,luulis! Ps. Kulu aika kulu!

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:32

   On appi! Mut mä myös kyl mainitsen sen joka postauksessa, että meen melkein apista :D

 • Reply Luki keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 16:07

  Moikka, ootko jo arponut ne Tallinnan liput? :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:31

   oon joo! :)

 • Reply juuliae torstai, lokakuu 10, 2013 at 00:40

  Lupaa, että päivität myös Balilta jatkuvalla syötöllä hömppäjuttujasi, koska ilman niitä mä en vaan ehkä yksinkertaisesti kestä Suomen pimeää talvea. <3

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:31

   Mä lupaan! :)

  Leave a Reply