If Monday were shoes, they’d be Crocs.

Huh. Olipa rankka viikonloppu, tai ainaki eilinen. Tytöt oli lauantaina täällä juomassa viiniä, ja sitä sitten kulu useampi pullo. Mä join vissiin Svenkka-järkytykseen ja olo oli sitten sen mukanen. Eilen heräsin kaheltatoista siihen, että mun naapuri Aaron, oli oven takana Fantan ja pizzalaatikon kanssa. Fanta oli mun eilinen ateria ja pizza maistu tänään aamupalaks jo. Pitäis varmaan käydä kiittämässä Aaronia, kun eilen olin vähän jäässä tällasesta huomaavaisuudesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin kirpparilta viinilasit, jotka on keskimäärästä kalamaljaa suuremmat. Kätevää kun yhteen lasilliseen mahtuu viiniä 3/4 pulloa, niin voi hyvin juoda sen yhen tai kaks punaviinilasia myös viikolla. Tosin nyt kuvottaa ajatus koko litkusta.  Eilen lupailin että nyt on loppukuu tipatonta, mutta sit  muistin että oon lähössä ens viikonloppuna Vaasaan ja ne on aina välillä ollu varsin kosteita reissuja. Tosin Henna ilmotti että mä ollaan menossa kattomaan jääkiekkoa niin ehkä voin kostoks kieltäytyä lähtemästä baariin. (todella julma ja kamala kosto.) (niin on kyllä mun vieminen lätkäpeliinkin)

Tänään heräsin seittämän jälkeen siihen kun joku meijän huoltoyhtiöstä metelöi sisäpihalla jonkun koneen kanssa joka piti hirveetä ääntä ja kattelin puoliunessa lauantain Dancing On Ice:n. Yks poika jota deittasin joskus on siinä, niin piti mielenkiinnosta kattoa. En pystyny sillon kattomaan sen luistelua, eikä se nytkään herättäny mitään kovin suurta kaipuuta entiseen, vaikka perjantai-illat olikin kiva viettää kotona ommellen paljetteja sen luistelupukuun. Mut Sauli oli ihana, niinkun aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohta pitäis painua postiin hakemaan mun uutta kameraa ja sieltä töihin. Tilasin CDON.comilta jonkun Samsungin halpiskameran jolla pitäis saada hyviä kuvia myös pimeässä (lue baarissa, lue balilla) ja viel halvemman vedenkestävän kameran niin voi sit ottaa ihastuttavia kuvia altaalla / rannalla. Mulla on pienet epäilykseni 40 euron kameran suhteen, mutta täytyy kokeilla sitä ensin vaikka kylpyammeessa.

Kohta mun instagram on täynnä kuvia Meristä kylvyssä. Kannattaa lopettaa seuraaminen jo nyt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Lila maanantai, lokakuu 7, 2013 at 12:07

  Voisit kertoo tuon järkytyksen yksityiskohdat. Ilkeetä tollanen vihjailu! :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:47

   siitä oli tuolla aiemmin mainittu ;D

   • Reply eiomaaelämää tiistai, lokakuu 8, 2013 at 18:33

    Hitsi, oon nyt ettinyt tota järkytystä jo kaksi kertaa :D Oonko sokea vai miksi en löydä sitä

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 8, 2013 at 20:32

     hahah kato kommenttiloota :D

 • Reply Emmpsu maanantai, lokakuu 7, 2013 at 16:04

  toi vika kuva selkeytti kuinka iso toi lasi tosiaan on… MÄKI HALUUN!!!!!

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:46

   Toi paras käytetty 10 euroa koskaan ! :D

   • Reply Heli tiistai, lokakuu 8, 2013 at 23:33

    mä löysin ebaysta alkukeväästä jättiviinilaseja ja pari makso n.9e postikuluineen ja niihin mahtuu KOKO pullo :D voi sanoo että on juonu vaan yhen lasin :D

    • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 10:15

     oooooooi :D Viel parempi!

 • Reply Jossu maanantai, lokakuu 7, 2013 at 16:41

  Kannattaa ottaa sit käteistä jäähallille mukaan ;) Mä oon ainut myyjä koko hallilla, jolle voi maksaa kortilla :-DD Tosin ens pelin taidan mennä aitioon katteleen humalaisia bisnesmiehiä ja tarjoon lisää alkoholia niille ;)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:45

   haha pidän mielessä!

 • Reply Eve maanantai, lokakuu 7, 2013 at 18:42

  Kerroppa sitten mielipiteesi tuosta Samsungista, oon ettinyt jotain edullista pokkaria millä pystyisi juurikin pimeässä kuvaamaan! Edellisen muka hyvän pokkarin valovoimaisuus kun ei riitä yhtään mihinkään. Tai sitten jos sulla on suositella jotain muuta edullista pokkaria joka soveltuisi juurikin hämärässä/pimeässä kuvaamiseen? Hyvästä zoomista kans miljoonasti plussaa :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 7, 2013 at 20:45

   Joo kerron varmasti :)

 • Reply tupsu maanantai, lokakuu 7, 2013 at 23:42

  oot ihana! ei mulla sen kummempaa järkevää asiaa mut halusin kertoa koska piristit mun maanantai-iltaa :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 8, 2013 at 09:44

   puspus <3

 • Reply jode tiistai, lokakuu 8, 2013 at 14:47

  Mulla on toi Rollei, ja sillä saa sellasia ihan OK kuvia altaassa aurinkoisena päivänä. Sit taas pilvisenä päivänä meressä sillä ei tee mitään, ellei sit hiekka oo ihan vaaleeta :) Se on kumminki sen verran hidas laite, että ottaa kuvan vasta puolen sekunnin päästä siitä kun oot painanu sitä nappia :D ja välillä kohteet vääristyy ihan hassun mallisiksi, mut saapahan ainakin jälkeenpäin nauraa ihmeellisille kuville! Videot on kans ihan jänniä.. ja laite syö paristoja melkoista tahtia! :D

  Kauheen taistelun ja säätämisen jälkeen 30 kuvasta ehkä 1 tai 2 saattaa olla julkaisukelpoisia, loppujen kanssa kannattaa varoa ettei kuole nauruun. Mua kutsutaan nykyään haueksi, kun kamera saa usein mun alaleuan näyttämään näyttämään jotenki tosi pitkältä :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 8, 2013 at 17:29

   haha okei, eli aika turha ostos ehkäpä siis :D No saapahan ainaki nauraa!

 • Reply Henbu tiistai, lokakuu 8, 2013 at 18:09

  Viini-illat on kyl petollisii… Mut ne kyllä parantaa aina maailmaa huomattavasti! :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 8, 2013 at 20:33

   joo nyt kun olo on normalisoitunu niin sitä osaa taas arvostaa D

 • Reply juuliae tiistai, lokakuu 8, 2013 at 21:34

  Kuvia Meristä kylvyssä ? NOW WE’RE TALKING !!

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 10:15

   uuuuuuuu :D :D

 • Reply Sanna keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 01:09

  Sauli <3 Voit whatsappaa mulle telkusta otettuja kuvia tosta mun pussailukaverista ja sen pakaroista (muutkin ruumiinosat, naama mukaanlukien, käy).

  Arvostan tätä järkihankintaa. Ei tarvi sitten vahingossakaan rasittaa kättä jatkuvalla kaatamisella tai sutata sun pöytää taaaaaas!

  PS. Aaronille terkkuja et osoite löytyy sulta ja pizzassa ois hyvä olla tonnikalaa ja aika montaa eri juustoa.

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 9, 2013 at 10:14

   sua ajattelin kun noi ostin! Pitäisköhän ottaa ne mukaan Balille?

   • Reply Sanna torstai, lokakuu 10, 2013 at 01:27

    <3

    Eiks Balilla juoda kaljaa? Rikot ne kuitenki.

    …Tai itse asiassa, osta tuplat ja otat pari mukaan. Nään sieluni silmin sut jo baaritappelussa rikkomassa noita esim. ruotsalaisten mulkkuhomojen (censor as you wish) päähän! ARVOSTAN!

    Ja tulee niistä aamuviiden aaltojen katselustakin mielekkäämpää. Saat siis siunaukseni. (Tälle lasiasialle, muut asiat käsitellään erikseen.)

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 14, 2013 at 17:31

     hahahhahahah :D Baaritappelut on mun ominta alaa ja koska häät sulhasen tapaan vaikuttaa siltä että ne on peruttu, niin mua ei oo kukaan auttamassa. PAkko ottaa lasit aseeks!

  Leave a Reply