Kiihkeä, Nuori Ja Malttamaton

_DSC0305 _DSC0345mekko – Bershka | kengät – Converse

Ooh löysin jotain kesäkuvia joita en ehkä oo julkassu. Tai kuvien ottamisesta on ehkä kaks viikkoa, kummasti tuli syksy taas päivässä. Epäreilua. Tuijottelin tossa kalenteria ja pohdin että voisin lähteä reissuun 8 viikon kuluttua. Sit iski kriisi et jaksanko muka odottaa niin kauaa ja seliiviinkö tästä pimeydestä?  Ehkä pudotan odotuksen seittemään tai kuuteen viikoon niin on helpompi hengittää. Pääasia et ehin Avenged Sevenfoldin keikalle, sen jälkeen voin lähteä. Liput on aika kiinteesti sen 480e vaikka kuinka oon vaihellu päiviä, täytyy toivoa ettei ne pompsahda taivaisiin yhessä yössä. Maksoin itteni just kipeiks lennoista Vaasaan jonne ei näköjään halpalentoja enää saa. No silti halvempaaa kun junamatkustus. Naurettavaa.

Tekis mieli alkaa pakkaamaan, mutta muuttoon on viel neljä viikkoa, niin ehkä yritän nyt vaan malttaa. Voisin mennä talviunille ja herätä päivää ennen muuttoa, pakata nopeesti ja nukkua lähtöön asti. Mä itseasiassa valkkailin just yks päivä bikineitä jotka ehkä haluun ottaa mukaan :D Pakkaan ilman pikkusiskon apua, niin se ei rajota mun mukaanotettavien biksujen määrää. Ja Nellyllä on yhet pakko-saada bikinit mutta elättelen toivoa et tulis alennukseen kun mid season sale ehtii oletettavasti alkaa ennen lähtöä.

Ajattelin et teen aamulenkin Sokokselle ja käyn hakemassa Tangle Teezerin ja klippotekkia 3+1 päiviltä. Pohdin hetken et oisin tilannu netistä, kun on ilmaset postikulut mut ehkä siinä ei oo järkeä kun Sokokselle on alle kahen kilsan matka. Voin pelotella ihmisiä mun kassialma lookilla.

tumblr_inline_mtlhd3o17k1r79k32

kuva
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Moi keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 13:53

  Tangle Teezeriä löytyy 10 dollarilla ebaystä!

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 19:53

   aa hitsi :( Mä just kattelin jotain ja ne oli £10.. mut taisin kattoo vaa brittisivuja..

   • Reply christel torstai, lokakuu 3, 2013 at 21:26

    mikäli hullareille jaksaa rymytä, niin siellä tais olla 10,50! :)

    • Reply Meri torstai, lokakuu 3, 2013 at 21:30

     Joo sama oli tuol kolmeplusykkösillä :)

 • Reply balibalibali keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 16:04

  Oi mä olen juurikin ekaa kertaa menossa balille 8 viikon päästä, yksin tulossa ausseista! Ajattelin kysästä että millanen budjetti sulla on balilla kuukaudeksi? Välillä kun varmasti on laiskoja päiviä kun ei tee yhtikäs mitää ja välillä sit taas tulee otettua kuppia enemmänki :D piti kiertää enemmänkin aasiaa mut säästäminen ei oo sujunut niinkun piti joten mietin että jos olisin talven yli ihan vaan balilla niin tulis halvemmaks, kun kiertää thaimaa sun muut :) jokainen bali-vinkki otetaan innolla vastaan!
  Ps. Mua pelottaa lähteä yksin balille kun oon niin tunari että varmasti päädyn orjaksi mongoliaan

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 19:53

   Mulla meni asumiseen alle 350e kuussa siihen safkat + biletys + skootterivuokra + taksit jne ni varmaan joku 800€ ja saa elää jo varsin leveesti. Jos sniiduilee niin varmaan jollain 600 eurolla pärjää.. Soitat mulle jos joudut mahdolliseen orjaks joutumisen uhriks niin tuun pelastaa sut mun pinkillä skootterilla :D

   • Reply balibalibali torstai, lokakuu 3, 2013 at 08:00

    Haha pinkki skootteri kuulostaa oikein hyvältä, pitää ehkä vielä hankkia sellanen urheilupilli mihin kajautan sit oikein kirpsakasti :D
    mites muuten käytätkö suomi-liittymää siellä? en oikee tiiä kannattaisko mun ottaa suomi sim-kortti käyttöön vai pitää aussi. varmaan käytän aussi pankkikorttia ainakin kun kaikki rahat on sillä :)
    NIIIN ja sitten vielä.. kun menee baleille niin pitääkö niille näyttää lentokentällä että on jo valmiiksi lentolippu poiskin maasta, vai voinko hommata sen sit vasta kun oon balilla, kun en vielä tiedä varmaksi että mihin suuntaan balilta?! :D
    kiiiiitos avusta!! :)

    • Reply Meri torstai, lokakuu 3, 2013 at 08:49

     joo paniikkipilli tai sit radiopuhelimet! Mulla on ollu aina indoliittymä ja käytän sitä… Suomiliittymän muistan kattoa ehkä kerran viikossa.. :D Tota lentoa pois maasta itseasiassa kysytään, MUTTA oon kuullu et jotkut on tehny niin, että vaan laittaa siihen jonkun randon lennonnumeron siihen… Mä haen viisumin ennenku meen maahan, niin ostan jotkut pilipalilennot pois maasta, joita sit voin esitellä suurlähetystölle..

     • balibalibali torstai, lokakuu 3, 2013 at 17:03

      Okei! ite en varmaankaan kerkee täällä päässä enää hoitelee sitä viisumia etukäteen, enkä ees kyl tiedä pystyisinkö suomalaisena käydä indojen suurlähetystössä ausseissa.. täytyy ottaa se 30päivän viisumi lentokentältä, ja koittaa balilla sit pidentää jos se täysin hurmaa mut! just laskin ja mulla onkin vaan 7 viikkoa lähtöön, oon vähän myöhässä näiden suunnitelmien kanssa kun aussiviisumi loppuu marraskuussa ja hokasin etten todellakaan aio mennä suomeen talveksi :D
      kauan ajattelit ite olla balilla? :)

     • Meri torstai, lokakuu 3, 2013 at 21:32

      etköhän sä pysty :) Ota se 30pvän, kyl senkin pidennys onnistuu :) Mulla ei oo mitään suunnitelmia, niin kauan kun rahat ja hermot riittää! :) Mutta talven yli nyt vähintään!

 • Reply imlacking keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 17:13

  Mä aattelin mennä käymään Sokoksella vaikka mulla on se 60km lähimpään. Jotenkin en vaan tykkää hirveästi netistä tilailla mitään tai Sokokselta en oo kertaakaan tilannu vaikka joskus siellä nettisivuilla tuleekin kateltua juttuja.

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 19:51

   Mun ei ois missään nimessä pitäny mennä. Lähti jotenkin käsistätaas toi koko touhu..

 • Reply mmiraaa keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 20:11

  Tää nyt ei liity postaukseen mitenkään, mutta kauan sulla on yleensä mennyt kun oot Membersiltä tilannut että tilaus on saapunut? Mietin vaan kun mun housujen tilaamisesta alkaa olla lähemmäs kolme viikkoa, että kannattaako tässä vielä hätäillä? :D

  Sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareista, olet niin ihanan aito:) Hyvää syksynjatkoa!

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 20:13

   En oo pitkään aikaan tilannu sielt, mut kyl siel välil on kestäny.. Mun mielestä siin ostoaessa on ehkä annettu joku n. toimituspäivä? Kandee laittaa viestii sinne asiakaspalveluun, ne vastaa yleensä tosi nopeesti :)

 • Reply Luiska keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 21:40

  Siis toi 480 e niin onks se meno vai menopaluu? :o

  • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 21:57

   meno :)

 • Reply balibalibali perjantai, lokakuu 4, 2013 at 12:05

  Joo otan sen 30päivän ja pidennän sitä sit! pitää vaan päättää että otanko balilta lennot suomeen vai muualle aasiaan.. kai niitäkin on sit helppo siirrellä :) mutta ollaan menossa samaan aikaan balille, aikas hassua! toivottavasti törmätään niin on joku kokenut balimatkaaja näyttämässä missä baarissa kannattaa notkua ;) (last chance löytää aussi hubby kun ei sitä ausseista löytyny….)

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 4, 2013 at 12:06

   ilmottele vaan tarkempia kordinaatteja niin törmätään :)

 • Reply elina perjantai, lokakuu 4, 2013 at 20:43

  kiitos vinkistä, tangle teezer haettu ja oon jo koukussa!

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 5, 2013 at 09:34

   se on ihan ehdoton!

  Leave a Reply