happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr

Huomentaa!

Inhottava olo, mulle kasvo eilen kurkkuun kaktus eikä se oo tajunnu lähtee mihinkään vaikka oon käyny itteni kanssa tiukkaa keskustelua että nyt ei missään nimessä saa olla kipeenä koska A. Mökkiviikonloppu B. En haluu missata yhtään työvuoroa. Ja oon muutenkin oikeestaan päättäny ettei mulla oo aikaa olla kipeenä. Tahdonvoimalla aion siis sairastaa nyt noin tunnin, max 2 ja sen jälkeen olla taas elämäni kunnossa. Kätevää eikö? Mulla on aamun neljäs teemukillinen menossa kun kaikki äitin keittämät mehut on loppu. No käyn huomenna hakemassa auton, niin voin samalla tehä iskun mehuvarantoihin, ne parantaa kaiken.

IMG_0750

IMG_0937

Mun päätös lähteä on nyt varmistunu (tuliko kellekkään yllätyksenä?) ja tavallaan se tuli tehtyä jo kai sillon kun luovuin tästä kämpästä. Viimesen potkasun perseelle anto mun pomo joka sano että tottakai lähet. Ja tottakai mä lähen. Nyt vaan toivon et se Tiwi tulee myös, tosin ei mulla viimekskään tullu mitään ongelmia löytää tyttöseuraa ja muutama ihana on onneks jo tulossa moikkaamaan. Säästöjä on tilillä alle euro, mutta kunhan jostain saan riivittyä rahat lentolippuihin niin kyllä se siitä. Ja verottaja onneks muisti mua palautuksilla joilla elän Balilla muutaman kuukauden helposti. Kämppä on vuokrattu eteenpäin ajaksi X, en suostu luopumaan mun luolasta sen takia, että tää on niin halpa, enkä tuu koskaan löytää kaksiota samaan hintaan. Lupasin olla jauhamatta tästä ennenku lennot on hankittu. Sit musta vasta raskas tuleekin. Pahoittelut jo valmiiks.

Mutta tosi hyvä fiilis taas vaihteeks, nyt kun päätös on oikeesti tehty. Yritän sinnitellä marraskuun loppuun niin on vähemmän yhteistä aikaa aussien schooliesien kanssa. Mietin et pitäiskö laittaa Davelle viesti et oon tulossa takas. Jos se ei ois niin kiireinen sen typerän tytön naaman nuolemisen kanssa niin ois kiva nähä sitä. En tiedä mistä oon kehittäny tän Dave ikävän.  Ja mun Kiwi-pojat jo toivotti mut tervetulleeks.

Nyt täytyis enää keksiä missä asuu. En kehtaa mennä enää Sukaan, niin paljon kun siitä tykkäänki, kun mun siivoja lisäs mut facebook-kaveriks ja toinen totes aina ku kävelin ohi ”oiii Finlandia, very long time you here!” Täytyy yrittää löytää vuokrakämppä. Tai oiskohan Daven tarjous että muutan sen taloon sille kämppikseks viel voimassa? Ei ehkä.

IMG_0776

Mulla on tänään viimonen päivä DOM:issa, mutta koska oon nyt innostunu tästä tavarasta eroon hankkiutumisesta (ja saanu yhen miespuolisen olion myös tajuumaan miten kivaa on kun voi ostaa uusia t-paitoja kun hankkiutuu vanhoista eroon) otin viel viikoks pöydän. Tosin se alkaa vasta sunnuntaina ja on siel alakerrassa. Pöytä 66 siis sunnuntaista eteenpäin sitten viikon siel. Ei tarvii siinä ryysiksessä tuijotella kamoja :)

IMG_0922

Kohta tuolla taas! Pitäisköhän alottaa loma Gileillä niin sais kunnon brunan päälle…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

32 Comments

 • Reply Tiia torstai, syyskuu 26, 2013 at 11:14

  JEE!!! :)))

  • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:37

   :)

 • Reply ringo torstai, syyskuu 26, 2013 at 11:43

  plus/miinus -listan miinuspuoli salaperäsesti tuhoutu tulipalossa? ei vaa. hienoa että uskalsit!

  • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:37

   jep :D

 • Reply O torstai, syyskuu 26, 2013 at 12:50

  Moikka! Itseänikin Bali kutsuu, ensimmäistä kertaa, vuodenvaihteen alussa, ja kiinnostaisikin tietää millaisella budjetilla siellä kuukauden pärjää?

  • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 12:55

   se riippuu niin missä haluu asua ja miten elää. Mulla meni hotelliin ~350 e kuukaudessa, ruokaan max 10€ päivä. liikkumiset, juhlimiset, shoppailut jne siihen. en usko et sain tonnia enempää koskaan kulumaan kuukaudessa

   • Reply Heli torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:27

    siis 350e kuukausi hotellissa? jumalauta, pitäsköhän itekki lähtä :D ois vaan 50e kalliimpi ku kämpän vuokra ja ois sentään siivoojatki ja enemmän aurinkoa ku lapissa :D

    • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:35

     joo suunnilleen, ja mulla oli lämmin vesi joka nosti sitä hintaa.. kyl tuolt hotellin löytäis varmaan jollain 250 eurolla jos ois vähän valmis tinkimään..

 • Reply n torstai, syyskuu 26, 2013 at 13:55

  Oih mitä kuvia! Kyllä tuonne kelpaakin mennä :) :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:37

   kyllä :)

 • Reply Liina torstai, syyskuu 26, 2013 at 14:13

  Hei kelpais kyllä mullekki! Ja toivottavasti postailet nyt vähän useemmin sieltä ku viimeks, ootin aina kieli pitkällä sun postauksia sielt! :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 26, 2013 at 18:36

   PAKKO postailla. :D Mä en tiedä mistä löydän tahdonvoimaa siihen, mutta jostain se on löydettävä.

   • Reply Mari sunnuntai, syyskuu 29, 2013 at 08:44

    Lupaan ottaa susta asukuvia stepseillä aamulla niitten ”aamumehujen” jälkeen :D

    • Reply Meri maanantai, syyskuu 30, 2013 at 22:23

     hahahhaha :D can’t wait! tulee varmasti hyviä poseerauksia.

 • Reply Sanna torstai, syyskuu 26, 2013 at 19:50

  Huomenna alkaa BBT, jeee! :) Niistä on kyllä tullu paljon tylsempiä niihin ekoihin kausiin verrattuna.

  Näin muuten unta, että törmäsin suhun jossain baarissa ja sit olit silleen ”heeiii tuu juomaan mun luo glögiä” ja seikkailin itteni jollain viidellä eri paikallisbussilla sun luo ja sit kun pääsin sinne, niin ilmotit että ”me mennään annan kans toiseen baariin, mut sä voit piileksii sillä välin ton sängyn alla ettei svenkka nää sua, sit juodaan glögiä kun tuun takas” :DD Heräsin just, kun teit sun kirpparikamoista siihen sängyn reunaan sellasta barrikadia, ettei Svenkka nää mua sieltä alta. Mulla on aika vilkas mielikuvitus vissiin :D

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 27, 2013 at 09:09

   Kerroin Svenkalle sun unesta ja se suuttu et miks en esittele sitä mun lukijalle :D Täysin perusteltua suuttua mulle koska piilotan sut SUN unessa :D (kuulostaa kyl asialta jonka voisin tehä)

 • Reply Sirkuskissa torstai, syyskuu 26, 2013 at 23:24

  Mahtavaa, oon niin iloinen sun puolesta!!! Ja samalla myös hiukan oudolla tavalla vähän ylpeä susta :D

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 27, 2013 at 09:09

   jee kiitos :)

 • Reply iituliina perjantai, syyskuu 27, 2013 at 02:04

  Mun on pakko kertoo, olin jo menossa sanomaan mun pomolle, että irtisanon itteni kokonaan ja oon maailmalla kunnes rahat loppuu tai jotain. Mutta. Mistä helvetistä mä tiedän oonko onnellisempi auringossa ”yksin” vai Suomessa, jossa kylmä ja pimeä ahdistaa hitosti, mut joku on silittämässä mun tukkaa ja kaatamassa mulle lisää viiniä. Pari ihanaa sanaa taas eilen yhdeltä mieheltä ja oon hylkäämässä kaikki suunnitelmat lähtemisestä. Äsh.

  • Reply Meri perjantai, syyskuu 27, 2013 at 09:11

   NOI ON NIIN EPÄREILUJA!!! MÄ odotan koko ajan et koska mun prinssi oikee tulee jostain kulman takaa ja laittaa pään pyörälle.. Tosin oon niin katse tiukasti tulevaisuudessa ja niissä ihanissa kusipäissä jotka siel Balilla odottaa, et en varmaan nää kyl ketään… Toivottavasti… Tsemppiä!!!

   • Reply Moi perjantai, syyskuu 27, 2013 at 14:55

    Asuuko ne kusipäät siellä eli tuleeko aina samat vastaan kun käyt? :D kuulostaa Helsingiltä siinä mielessä.

    • Reply Meri maanantai, syyskuu 30, 2013 at 22:38

     Osa asuu, osa ei. Helsingissä ei oo yhtään kuumaa tai kiinnostavaa kusipäätä, tai ainakaan mä en oo tavannu että se pieni ero :D

   • Reply iituliina tiistai, lokakuu 1, 2013 at 01:05

    Viikonloppu ilman yhteydenpitoa herran kanssa ja olin jo pakkaamassa kamani ja ostamassa lentoliput sinne Indonesiaan kanssa. Kunnes, sunnuntai-ilta ja ”Lähtisit mun kanssa pariks viikoks etelään marraskuussa.” Huoh.

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 1, 2013 at 18:16

     hahah, se on jännä miten ne aina onnistuu tossa..

 • Reply Katri perjantai, syyskuu 27, 2013 at 14:59

  Jeee!!!!!!!!!! Mäkin suuntaan Balille 18.12. kun poikaystävä on siellä tällä hetkellä harjoittelussa, oon kolme viikkoa ja siitä 6 päivää vietetään Ausseissa mut ois mageeta törmää ja suomityttöillä!

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 30, 2013 at 22:38

   Joo ilman muuta! :) ilmottele itestäs lähempänä! :)

   • Reply Katri tiistai, lokakuu 1, 2013 at 21:02

    Joo, kunhan tiedän tarkemmin aikatauluista ja suunnitelmista :) Oon siis se Sannan Lontoo-kaveri kuka voitti sun arvonnasta sillon ne sulkakorvikset, hih.

    • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 2, 2013 at 19:56

     Jee Sannan kaverit on myös mun kavereita <3

 • Reply rosaa perjantai, syyskuu 27, 2013 at 19:26

  Jee hyvä päätös, kuhan muistat ees kerran parissa viikossa käydä kertoo että oot hengissä! :)) Kauan meinasit olla näin alustavien suunnitelmien mukaan? Vai joko ihan pysyvästi? ;)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 30, 2013 at 22:35

   Joo mun on MUISTETTAVA. Pakotan itteni siihen ja kirjotan sit sitä liibalaabaa, kunhan jotain tulee. Ajattelin palata kesäks, mutta saa nähä :) No plans!

 • Reply Oona torstai, lokakuu 3, 2013 at 19:53

  Täysin ohi postauksen aiheesta, mut laitoin aamulla töissä ekat glögit hyllylle eli alepoista alkais pikkuhiljaa löytyä!!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 3, 2013 at 21:31

   Mä lähin ihan tän kommentin innoittamana juoksemaan alepaan (okei maito oli loppu myös) ja siel ei ollu!!! Sun alepa on parempi! Ehkä tonnekki lähipäivinä nyt tulis..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post