tiistai

Noniin, elämä helpottaa jälleen. Vinkkinä itselle jatkoon, älä helvetti sekota puna- ja valkoviiniä, ainakaan sellasena päivänä kun ruokavalioon on kuulunu pelkkä näkkäri, aiheutat ainoastaan ihan järkyttävän krapulan itelles. Makasin sohvalla sikiöasennossa kaks päivää ja toivoin kuolemaa, mut tulipahan ainakin nukuttua kaikki maholliset univelat pois, koska nyt on mitä mahtavin olo. Oon käyny lenkillä, käsitelly ihon taas hellävarasesti karhunkielellä ja hinnotellu kirppiskamoja. Ootan että kello tulee 11 ja pääsen siivoomaan ja täyttämään kirpparipöydän. Sit isken kenkäkaappeihin ja pohdin että mistä luopuisin sielä. Missäköhän vaiheessa iskee morkkis että oon hankkiutu eroon liiasta kamsta eikä oo mitään päällepantavaa? Okei toisaalta mulla on ollu sama ongelma vaikka vaatekaapit on ollu kuinka täynnä.  Eli ehkä se ei tuu.

Pakko pysyy liikkeessä ettei iske väsymys. Ollaan menos tyttöjen kans illalla Farangiin syömään, eli paastoominenkin on oikein suositeltavaa. Tai voin jatkaa vaan tota näkkärilinjaa.  Oon koukuttunu gluteenittomaan näkkileipään ja voisin elää pelkästään sillä. Svenkal on keliakia ja se osti joskus tota ja söin sit silleen epähuomiossa koko paketin. Ja pari pakettia sen jälkeen. Täytyy keksii jotain puuhaa ens kerralla ku se yrittää vältellä hotelliasumista ja sanoa että tänne ei nyt mitenkään mahdu.

1705405675_1360428822

Okei puhun näkkileivästä? Mun piti tehä videopostaus, mutta koska en oo löytäny mun tangle teezeriä, en oo voinu harjata tätä harakanpesää enkä voi näin ollen esiintyä noin 6000 ihmisille.

Kannattaa näköjään ponkasta sängystä ylös heti kuuden jälkeen niin ehtii vaikka mitä. (as if, kukaan hullu herää niin aikasin vapaaehtosesti) Jos meen juoksee vaikka pihaa ympäri ni ei tuu väsy.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

16 Comments

 • Reply Maija tiistai, syyskuu 17, 2013 at 10:50

  Näin gluteenitonta ruokavaliota noudattavaa kiinnostaisi, että mikä näkkäri on kyseessä? :)

 • Reply Rosa tiistai, syyskuu 17, 2013 at 14:10

  Toi näkkäri on ihan tajuttoman hyvää! Itekki oon ihan koukussa… Xd

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:30

   oon ihan rikki ku sitä ei myydä mun lähikaupassa vaan joudun aina lähtee pidemmälle ihan vaan ton takia :D

 • Reply Anniina tiistai, syyskuu 17, 2013 at 14:21

  Hauskaa toi näkkileipätykkäys, yleensä taas porukka valittelee gluteenittomia tuotteita pahoiksi ja mauttomiksi :D Äiskällä on keliakia myös, niin eihän ne monesti häävejä ole, kun olen itse maistanut gluteenittomia tuotteita! Mutta nythän on vähän trendi syödä gluteenittomasti, muutkin kuin keliaakikot! Pitääpä joskus maistaa noita näkkäreitä, kun käy mamman luona syömässä! Ja Farang kuulostaa helvetin hyvältä suunnitelmalta ;-)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:30

   ai on? oon siis supertrendikäs! Farang toimii aina <3

 • Reply Jonna tiistai, syyskuu 17, 2013 at 14:29

  Hahahha, mutta totta se vaan on, aikaisin kun herää, ehtii vaikka mitä! T. Arkena neljältä ja vloppuisin seiskalta ylös ;) keep up the good work!

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:30

   hah, ei tää kauaa kestä kun on aamusin niin pimeetä ja masentavaa!

 • Reply Ninski tiistai, syyskuu 17, 2013 at 15:36

  Se on joskus yllättävänkin vapauttavaa luopua noista kaiken maailman rytkyistä :) Ja sitten kun tavara menee kaupaksi niin innostuu vain lisää, kun vielä siihen päälle ajattelee sitä rahatukkoa jonka saa päätteeksi, niin kohta on kaapit tyhjänä :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:29

   mä laitoin niin matalat hinnat etten hirveenä varmaan rikastu, mutta ihanaa päästä vaan eroon kaikesta!

 • Reply Mila tiistai, syyskuu 17, 2013 at 16:14

  Mä syön aina äitin maissinäkkärit. :(

  https://www.pirkka.fi/tuotteet/61343-pirkka-gluteeniton-maissinakkileipa-250-g

  Niihin vaan jää koukkuun!

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:29

   oi noi on varmaan hyviä! täytyy käydä k-kaupassa :D

 • Reply Fiibi tiistai, syyskuu 17, 2013 at 16:30

  Sellasta vaan, et onko sun blogista mahollista saaha mobiiliversiokin? On nimittäin tosi kökköä lukee tällasesta pikkusesta ruudusta, kun pitää sitä veivata ees taa, ylös ja alas että näkee tekstin :–) Ja sit se välillä heittää sibun loppuun ja sitte on.aina pienoinen operaatio löytää oikee kohta :S

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:28

   mä kyselen!

   **** EDIT . Tulossa kuulema ihan lähiviikkoina ! :)

 • Reply hms tiistai, syyskuu 17, 2013 at 20:35

  haha ”..käsitelly ihon taas hellävarasesti karhunkielellä” voi Meri :D!! sanat hellävaranen, karhunkieli ja iho ei ehkä ihan sopusointuisesti sovi samaan lauseeseen ! :D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 19, 2013 at 11:28

   no mut melkein ainakin..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post