lyhyt mainostauko

Koska erään lauantain ”käydäänkö Tin Tin Tangossa yksillä viinilasillisilla päätty taas miten päätty on elämä edelleen hieman kurjaa. Onneks klementiini c-vitamiiniöverit helpottaa ees vähän, täytyy huomenna käydä ostaa niitä pari kiloa, kun toi vajaa kilo kulu noin tunnissa (en saanu eilen alas mitään) No onneks oli vapaa päivä, en oo saanu _yhtään_ mitään koko pävänä aikaseks. Avasin koneen just ekaa kertaa ja selasin sähköpostit nopeesti läpi ja tilasin Sheinsidelta yhen takin.

ENIIIVEI, lupaan että palaan huomenna jahka pää taas toimii, mutta Yves Rocher jatkaa 35- vuotisjuhlan viettämistä Suomessa! Koodilla YR30, 30% alennus koko tilauksesta 16.-22.9

generell_FI

 

Toivottavasti teijän viikko on alkanu vähän paremmin ja palataan tosiaan huomenna!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply