keskiviikko. mahdollisesti.

Okei mua syö ihan vähän. Olin kirjottanu perusjaarittelupostauksen miljoona riviä ku totesin että läppärin johto on jumissa jossain, nykäsin jonka seurauksena johto irtoaa koneesta ja kone sammuu. Mun akku on ilmeisesti tullu tiensä päähän, kun ei pysy sekuntiakaan kone päällä ilman, että virrat on liitettynä… Tää ei varsinaisesti tee hyvää mun läppärikuumeelle. Keksin pari viikkoa sitten että haluun uuden läppärin ja nyt en pääse siitä ajatuksesta eroon. Hrrrrrrr. Tilasin ebaysta uuden akun, toivottavasti se veis tätä hinkua pois.

Nojoo. Menny aika iisisti, mä oon jotenkin ihan superväsyny jääny sen verran monena yönä unet vähäsiks että tänään oon vaan koomannu sohvalla. Katottiin Svenkan kanssa Hypnotisoija-leffa. Oli (jälleen kerran) virhe kattoa leffa noin pian kirjan lukemisen jälkeen, ärsytti miten paljon sitä oli muutettu ja lisäks siitä oli jätetty melkein kaikki mielenkiintoset hahmot pois ja monta asiaa käännetty ihan päälaelleen. Nojoo, täytyy muistaa jatkossa olla kattomatta noita.

_DSC0580Tosin nyt mulla on menossa Savages-kirja menossa (raakalaiset?) josta näin leffan eka ja nyt musta on raskasta lukea kirjaa kun leffa oli parempi. Kerrankin näin päin.

Svenkka valitti ku halusin saada teksitykset leffaan et sitä ärsyttää kun se unohtuu koko ajan lukemaan niitä suomenkielisiä teksityksiä. Ehdotin että vaiheetaan ääniraita venäjäks ja katotaan enkkuteksteillä, niin ollaan sit tasoissa. Mun ruotsinkielentaito on ihan kauheeta nykyään. Mikä on sääli, koska joskus lukion jälkeen kun totesin joku kaunis päivä että suurin osa mun kavereista on suomenruotsalaisia niin oli pakko opetella se ruotsi että tajus mistä puhutaan. Mut sit tuli lähtö ausseihin ja kun ei vuoteen käyttäny ko kieltä niin kummasti pyyhkiyty se mielestä. Nojoo kyllä mä yleensä oon hajulla et mistä puhutaan ja varsinkin Joonan muumiruotsi oli helppoymmärtää, mut silti. En oo ikinä ollu hyvä kielissä ja ehkä se on sit se yks kieli mikä mun päähän mahtuu kerralla suomen lisäks.

Toisaalta musta tuntuu että mun englantikin on nykyään ihan kauheeta, oon vaan ikuisuus sitten päättäny etten enää välitä virheistä, että mua ymmärretään vaikken muistan jokaista artikkelia ja vaikka sanamuodot ois välillä vähän hakusessa. Toki se kuullunymmärtäminen on parantunu ja ehkä se ihan kaikista jäätävin Häkkinen-aksentti jääny pois. Ehkä. Oonko kertonu ku menin ausseissa työhaastatteluun ja mun pomon eka lause mulle oli et ”Oh, I love your accent, you sound just like Kimi Räikkönen” Yritin selittää itkukurkussa et toi on pahinta mitä voit sanoa suomalaiselle. Ja varsinkin työhaastattelun aluks.  Tiedä sitten sainko sen duunin säälistä vai formularakkaudesta. Mut toisaalta sit taas mun aussifrendi oli ihan huonona nyt kun Balilla törmättiin ettei mun aksentti oo enää yhtään niin söpö mikä se oli. it was veri guud reis!

_DSC0485

Nyt naurattaa se, että olin ennen ausseihin muuttoa ihan paniikissa koko kielen puhumisen kanssa. Toisaalta siel sitä tajus hyvin pian, että se outo aksentti on valttikortti ulkomailla :D Ja varsinkin niiden aussipoikien keskuudessa!

Ai ja ne jotka eilen pyöritteli silmiään naamakirjan täyttäville bb-kommenteille lopettaa lukemisen tähän. Mä olin jo sitä mieltä, että mun bb-kattomiset jää myös tänä vuonna ensimmäiseen jaksoon kun toteen ettei siel oo ensimmäistäkään mielenkiintosta tyyppiä. Tunnistin ekasta 11 ihmisestä kaks. Okei oon tosi pihalla kaikista uusista turhajulkkiksista kun en oo ollu Suomessa, mut silti.  Andy onneks tuli ja kruunas kaiken ja oon messissä luultavasti tasan siihen asti että Andy putoaa pois. Suomen koulut voi peruuttaa kaikki huumevalistusjaksot tänä vuonna ja Subtv on mun mielestä velvollinen järjestämään kaikille Suomen nuorille tilaisuuksia ympäri maata tilaisuuksia joissa voi on pakko mennä kattomaan bb 24/7 :sta mitä tapahtuu kun vetää polakkaa. (ja totuuden nimessä oletettavasti myös kaikkea muuta mitä käsiinsä sattuu saamaan)

_DSC0458

Huh. Voisin alottaa tuijotuskilpailun mun matkalaukun kanssa, jos noi viimoset roinat tajuis mennä paikoilleen. Sain vaatteet pois ennätysajassa ja ne on jo pestyinä odottaa kaappiin pääsyä, mut mun matkalaukku on edelleen täynnä roinaa. Vaikken ostanu koko reissulta muuta ku yhen unisiepparin (ai ja pari paitaa pull and bearista) Epäreilua.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anne keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 15:49

  Andyn meno taloon oli kyllä niin huippu! Pitää vaan pistää Subille vähän viestiä, että saisko tekstityksen kun Andy puhuu, please!
  Hahhaa englannista tuli mieleen, että yritin selittää Balilla silloin niille kanadalaisille jotain juttua Baby Björneistä, että lapsuudessa oli kova sana jne. (en nyt muista miksi :D ) ja ne oli aivan että mitä v****a te touhuatte siellä Suomessa.. Mä muistin, että se on Bjorn ja mun ääntämisellä se oli kuulostanut porn:ilta :D Hyvät naurut sain! Oli siinä sit vähän selittämistä mitä oikeasti tarkoitin :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 12:01

   hahahhahahhah :D ilmankos suomalaisilla on vähän outo maine! :D

 • Reply Anniina keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 18:15

  Reetukin varmaan luuli tulleensa huijatuksi normi BB:hen, ku koko ajan vaan enemmän ja enemmän nevahöörd tyyppejä tippu taloon sen jälkeen :D Hyvä toi Andyki ”sut ja sut tunnen, mut ketä v*ttuja te muut ootte” :D Andyn suusta se totuus kuullaan :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 12:00

   andy <3

 • Reply dumdumdum torstai, syyskuu 5, 2013 at 15:08

  Kieltämättä se vähän erottuu lehdistötilaisuuksissa, kun Kimi puhuu enkkua jonkun Vettelin jälkeen :D Mutta muuten kaikki sen ihanuus kompensoi just sopivasti tuota aksenttia. Mä olen muuten saanut aika monenlaisia reaktioita, kun olen hehkuttanut kuinka seksikäs ääni Kimillä on. Mutta se on!!!

  Me on nyt pari viikkoa whatsappailtu enkuksi yhden tyttöryhmän kanssa, halutaan tsempata nuorimmaista pääsemään kirjoitukset lävitse. Älyttömän hyödyllistä se on kyllä itsellekin. Mä luen ja kuuntelen sujuvasti enkkua, mutta kun itse ei ole tarvinnut lukion jälkeen kirjoittaa mitään, niin saa nyt sitäkin puolta harjaannutettua. Luonnollisesti meidän käyttämästä sanastosta on älyttömästi hyötyä kirjoituksissa :D Pitäisi tehdä serkulle tarjous, jos käyttää ylppäreissä esim. termiä jack off, mä tarjoan drinkin…

  Jos olet vielä innostunut dekkareista/jännäreistä, niin lue Gillian Flynnin Gone Girl ja kerro mitä mieltä olit! Mä sain sen just loppuun ja olen vähän hämmentynyt. Älyttömän koukuttava se on mutta myös… En oikein tiedä. Mun naimisiinmenohaaveita ainakin lykkäsi muutamalla vuodella :0

  Olipas mulla taas asiaa, lähden nyt jatkamaan lasagnen tekoa :)

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 11:55

   täytyy lukea! pitää tarkistaa et saako sen tosta lähikirjastosta:)

  Leave a Reply