hem igen

Heiiii! Onpa kiva kotiinpaluu ku aamulla ku ryömii kauppaan ostamaan maitoa kahviin niin on kaikki vaatteet ihan märkinä kun tuolla on joku typerä syyssade, nyt tärisen sohvalla villasukat jalassa ja katon toisella silmällä The Voice Kidsiä, ku iltapäivälehdetja facebook hehkutti sitä jotain pikkupoikaa. Take me back please!

Tultiin viime yönä takas kotiin, broidi suostu onneks hakee kentältä niin ei syöny niin paljon, ku tänään piti herätä aikasin saattaa Hennaa junalle. Meijän loppuloma meni oikein mukavasti. Aurinkoa, rantaa ja ruokaa. Olin vähän hämmentyny tänään kun en voinukkaan alottaa aamua fetajuustolla.

Rodos 2013

Mamma lähetti mulle viime viikolla viestin että ”Kuulin että Aaron muuttaa sun naapuriin :)” pohdin hetken aikaa et kuka helvetti oh Aaron, et onks mulla joku serkku jota en muista vai mitä häh. No kävi ilmi että se on mun faijapuolen duunikaveri (jännä etten tiedä kaikkia sen firman työntekijöitä) ja Aaron on kuulema ”joku mukava nuori mies” – mulla on pieni kamala aavistus että mami yrittää parittaa ikisinkkutytärtään jokaiselle vastaantulevalle ”mukavalle nuorelle miehelle”.  Nään tässä sellasen Bridget – Mark Darcy tilanteen. No täytynee stalkata, että kuka Aaron oikein on. Nää on ne hetket ku pitäis varmaan polttaa tupakkaa, että ois syy hengata tossa pihalla ja yrittää bongata naapureita.

Tänää on onneks viel vapaapäivä, ehin käydä hakemassa kirjastosta kolmannen Keplerin kirjan (ahmin hypnotisoijan kahessa päivässä eikä siinä tokassa osassakaan kauheesti kauempaa menny) ja mun Elloksen paketin. Toivottavasti se parka ois kiva!

Rodos 20131

Sain Canonilta reissuun vedenkestävän kameran lainaan,ja  mulla oli 300 + kuvaa meistä hyppimässä aalloissa. Kuvat voi tiivistää, niin että nyt ymmärrän äärettömän hyvin miksei mua oo koskaan kosittu ku oon ollu surffaamassa. Näytän vedessä jatkuvasti siltä että hukun at any given moment. Mulla on myös toinen polvi auki, kun pannutin oikein nätisti ku yritin päästä rantaan hieman isoimmissa aalloissa. Oon ollu liikaa Virpin seurassa, kun eka ajatus oli et ”voi perse, nyt menee rusketus pilalle” (neiti siis pannutti pyörällä ja tää oli eka huolenaihe)

Meen ettii jostain toiset villasukat, ei tästä selviä muuten hengissä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Henriikka maanantai, syyskuu 2, 2013 at 13:59

  Hei missä päin tarkalleen ottaen olitte Rhodosta? Entäs hotelli? Ihanalle näyttää tuo vesi :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 12:53

   rodoksen kaupungissa, tuulisella rannalla :) Hotelli oli sellanen ku Kiriotis ja oli tosi jees, 50m rannasta ja ihan ok huoneet + aamupala :)

 • Reply Virpi maanantai, syyskuu 2, 2013 at 18:49

  Heeei, not so fair!! :D Mutta tuu kuule rakas tänne: loppuviikoks on luvattu sellasia 30 asteen helteitä, saat tasattua sen polven rusketuksen :)

  …Ei oo muuten kauhee ikävä Suomea, kun tota säätä miettii.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 12:53

   mut tääl on komeempiä miehiä. ainaki se 1 siis.

 • Reply Aida maanantai, syyskuu 2, 2013 at 20:48

  Näitä sun höpinöitä on kyllä aina super kiva lukee! Vähemmästäkin tulee hymy huulille ja piristää päivää! Tsemppiä Aaro- seikkailuun! :D Varo, ettei se osoitu yhtä hurmaavaksi kun salkkareiden Aaro ;)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 12:53

   haha hope not :)

 • Reply Anna tiistai, syyskuu 3, 2013 at 11:59

  Kyllästyttää maailman eniten tuo iänikuinen säästä valitus. Arvasin jo kun tää sivu vielä lataili, et mistä eka lause kertoo. Blaah..

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 12:52

   en tiedä miten onnistun mahduttaa sen jokaiseen postaukseen

 • Reply Venla tiistai, syyskuu 3, 2013 at 16:17

  Oliks hyvää ruokaa Rodoksella? :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 3, 2013 at 16:21

   näkyykö se ? :)

   • Reply Venla keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 15:37

    Voi kauhistus oliks mun kommentti monitulkintainen? ;) :D Ei näy!

    • Reply Meri lauantai, syyskuu 7, 2013 at 12:01

     haha ei se kai ollu :D Mut joo, oli ihan älyttömän hyvää :)

 • Reply Jaana keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 08:00

  Se tulitodistaja on paras!! Tai sitten hypnotisoija, molemmat överikoukuttavia ja jänniä!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:37

   joo oon siinä päässy jo hyvään vauhtiin, se toka oli pieni pettymys ekan jälkeen vaan :P

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post