Terkkui!!

Hellureii ja terkkuja Rodokselta! Oon hautautunu hotellihuoneeseen ja raaskin tuhlata neljä euroa siihen että saan kaks tuntia surffata överihitaassa netissä. Oli rankka kuus tuntia rannalla, niin pakko ottaa vähän lepiä ja nauttia ilmastoinnista.

20130828-164255.jpg

Menny aika iisisti täällä. Tai siis ollaan niin mummoutuneita et melkein säälittävää, aikasin nukkumaan ja aikasin rannalle ja ainut huolenaihe on ollu et koska taas syödään ja mitä. Ollaan käyty testaa pari lukijoiden suosittelemaa raflaa, kiitos vinkeistä ollu oikein tosi hyviä! Jahka kohta päästään liikkeelle ni tarkotus ois mennä mestaan onka pitäis olla rhodoksen paras (yhen täällä asuvan tytön mukaan) no listalla oli halloumia, ni oon onnellinen jo siitä.

20130828-164314.jpg

Pitäis varmaan tehä jotain muutakin turistiaktiviteettia kun eksyä matkalla kaupunkiin kun yritetään löytää uusia oikoreittejä (kaks blondia surkeen suuntavaiston kanssa ei oo hyvä yhdistelmä) mut saa nähä et mitä jaksaa ja miten huvittaa.

Sori mainostus taas, mutta Nellyllä on tän päivän ajan -15% koko valikoimasta! Mä laitoin yhet uudet mustat plentyt tilaukseen ja aloin just pohtii et pitäiskö tilaa ne myös sinisinä.. Tarjoukseen pääsette TÄSTÄ ja maksuvaiheessa antakaa vielä alekoodi fallkickoff15

Ja jos on ylimäärästä aikaa, ni käykää osallistumassa Rantapallon sivuilla kahden hengen matka-arvontaan Thaikkuihin!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Omppu keskiviikko, elokuu 28, 2013 at 18:17

  Jos uskallatte nii suosittelen lämpimästi skoottereitten vuokraamista! Maksaa 10€ päivä ja sillä pääsee ajelee vähän kauemmas hottellin rantaviivasta ja ajellessa saa nauttia kauniista maisemista ja lämpimästä ilmasta :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:45

   Tuol oli ihanan helppo liikenne ! Ei yhtään pelottavaa :)

 • Reply r keskiviikko, elokuu 28, 2013 at 19:41

  Hups, tulipa sitten sun innoittamana tilattua Steve Maddenin Fraankie -bootsit Nellyltä. Katselin eilen täysin identtisiä, mutta tekonahkaisia versioita noista DinSkossa, mut onneks ei ollu mun kokoa. Kyllähän aito nahka on aina aitoa nahkaa, vaikka hinta hieman kirpaseekin… Ja feikki aina feikki :) Nyt voi syksy tulla, mut sitä ennen lokoista lomailua sulle sinne!

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:45

   Ne on kyl ihanat! :) Dinskossa oli jo viime vuonna Frankee-kopioita, mut ei ne ollu must yhtään niin kivat :(

 • Reply Anniina keskiviikko, elokuu 28, 2013 at 22:35

  Oi Rhodoskateutta ilmassa! Mihis paikallisen suosittelemaan raflaan ootte siis tänään menossa?

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:44

   Se oli ruotsalainen mimmi joka asu siel, mut se suositteli Rediä :)

 • Reply Niina perjantai, elokuu 30, 2013 at 00:30

  Heippa! Täysin puskista tulen kommentoimaan ja kehumaan siuta nyt, joten valmistaudu! Tässä se tulee: Jostain syystä pidän sinuu jonkinlaisena idolina, kun kirjottelen joskus vähän semmosia mieshömppä-tekstejä omaan blogiin. Osaat ite kirjottaa niistä niin hauskasti ja eläväisesti, aivan loistavaa. Tuli vaan jotenkin tuossa taas kirjottaessa tarve tulla kiittämään sinuu kaikista niistä avautumisista ja höpinöistä, jatka samaan malliin :)

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:43

   voi kiitos :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post