My book club only reads wine labels

Hiiohei. Mun pitäis tavallaan taas tehä kaikkea muuta kun istua koneella (jumituin surffailee sisustusjuttuja kotiin, mut siitä lisää ehkä huomenna) lupasin nähä Svenkkaa (hihi) ja sit pitäis ehtii siivoo vähän lisää ja sit mennä mun ykköstyttö Hennaa vastaan ja illalla ehkä nopsaa käymään jossain siiderillä ihan vaan, että Henna näkee että Vaasassa ei kannata asua, vaan Helsinkiin muutto ois syytä toteuttaa mitä pikimiten. Sit pitäis jossain vaiheessa keskittyä hetkeks pakkaamiseen, koska oon huomenna ja ylihuomenna duunissa, lauantaina pitää nähdä Virpiä viel ennenkun se sika karkaa ja sunnuntaina pitää olla lentokentällä aamukuudelta, niin siinä ei ehkä ihan kauheesti ehi tekee mitään.

No hyvä vaan että on puuhaa niin menee aika nopeesti. Kävin aamulla hakee kirjastosta (minä, kirjastossa!!) teijän kovasti suosittelemat Lars Keplerin kolme kirjaa reissuun mukaan, niin on puuhaa poolilla.

_DSC0846

Meillä oli eilen kirjakerho tapaaminen Sannan kanssa (my book club only reads wine labels) ja suunnitteltiin mm. mun häitä. Mulla on kahet häät tulossa, yhet mun Balipoikaystävän kanssa, ihan vaan siks että ilmottaudun mukaan häät sulhasen tapaan -ohjelmaan. Puhtaasti mielenkiinnosta, haluun nähä millaset häät mulle tulis. Saatan pitää sormia ristissä kun sanon tahdon tms, että pääsen sit mun oikeisiin häihin myöhemmin. (kyllä, niihin on aviomieskin selvillä, se ei vaan tiedä ite sitä vielä)

Tulee ihan hirveen kiireinen vuos!

_DSC0938

neule – Sportsgirl
shortsit – Roxy
kengät – Converse
lasit – Roxy

Kuvat aiemmin viikolta, kun olin menossa yhteen tiettyyn sushibaariin joka sijaitsee tossa naapurissa Korjaamon päädyssä. Oon käyttäny sinne enemmän rahaa tässä kesän aikana kun laki sallii.

Sain pakkomielteen uuniperunoista, niin voisin alkaa googlailee et mikä se on ruotsiks ja sit keksiä miten saan Svenkan huijattua picnikkiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply sirpa torstai, elokuu 22, 2013 at 14:54

  Huomasin juuri yksi päivä, että mullakin on kirjastokortti. wau. Ihana asu! :)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:48

   Mulla oli muutama vuos siitä kun sitä oli viimeks käytetty ! :D

 • Reply naela perjantai, elokuu 23, 2013 at 18:50

  Toivomus! Laita tutor sun nutturasta, se näyttää erityisen kivalta näissä kuvissa :)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:45

   En tiedä mimmosen tutorin siitä saa, tossa on käytetty sellasta pientä nuttura donitsia ja siihen vaan kiepautettu hiukset ympärille, ilman peiliä ja kiireessä ;D Mutta voin toki yrittää!

 • Reply Jonna perjantai, elokuu 23, 2013 at 19:28

  Sit kun tuut sieltä lomaltas, meidän täytyy taas juoda viiniä (myös muu alkoholi käy erinomaisesti)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:44

   Joo pitää ihan ehdottomasti!! Jee! Katellaan heti sit ku tuun takas :)

 • Reply Sanna lauantai, elokuu 24, 2013 at 15:34

  Petätsä meidän kerhoa OIKEIDEN kirjojen kaa :(

  Missä häävinkkipostaus?!??! Vaadin muuten että Sulhanen nro 1 sitte antaa sulle hääkengiks valkoset conssit minkä pohjassa lukee Help me. Se on niin saamarin tyylikästä.

  Pidä muru ihanaa reissussa! Muista syödä juustoja! Ja kiitos viimisestä <3

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 4, 2013 at 11:49

   tai sit niis lukee ”i love p” juustot oli hyviä ja tuu pian takas suomeen ni pidetään uus kokous <3

  Leave a Reply