Löpinää.

Jee viis päivää lähtöön! Mun pitäis tehä kaikkea muuta paitsi istua sohvalla läppäri sylissä. Täytyis käydä vähän pyykkikoria läpi, että haluunko pesuun sieltä jotain että saan mukaan ja muutenkin pitäis yrittää siivoilla kun huomenna tulee vieraita ja torstaina tulee toinen vieras joka viipyy sunnuntaihin asti. Yritän pitää kulissia hyvästä kotivaimon roolista ees jotenkin yllä. Täytyy leipoa muffineita ja tehä halloumi-pastaa niin saan kaikki kuvittelemaan että oon kunnon kodinhengetär!

AlyiS14CEAAfUAY

Käytin just 6 euroa siihen, että tilasin tän magneetin ebaysta.

Mulla piti olla eilen treffit, mut sit sain jonkun ahdistuskohtauksen ja vetosin työkiireisiin. Ei mulla oo aikaa mihinkään deittailuun, mitä ees kuvittelin? Ja paljon helpompaa takertua kaikkeen vanhaan kun yrittää luoda ees mitään uutta jne… Missäs se mun psykologi oli joka lupas lähtee mun kans lenkille? :D

Kävin eilen kaupassa pyörällä, tohon mun kotikadulle oli pysäköity paloauto ja siitä kiinnostuneenta aloin kattelemaan mahdollisia palomiehiä. Lopputuloksena ajan mun pinkillä pyörälläni päin sitä helvetin paloautoa. En tiedä koska ois hävettäny niin paljon. Pakenin paikalta naama kirkkaan punasena ja toivoin ettei kukaan muu kun ne pari äimistynyttä palomiestä nähny tätä tapausta. Avauduin tästä naamakirjassa ja kaveri totes että ois pitäny jäädä siihen makaamaan ja esittää loukkaantunutta niin ehkä oisin herättäny jonkun suojelemisvaiston jossain niistä palomiehistä. Huonosti ajateltu Meri, huonosti ajateltu. (Kyseinen kaveri myös seukkaa palomiehen kanssa, eli se selkeesti tietää mistä puhuu)

Olipas taas todella järkevä postaus. Mutta oli hyvin käytetty 10 minuuttia, ettei tarvinu alkaa luomaan sitä kodin hengettären roolia ihan viellä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Stina tiistai, elokuu 20, 2013 at 20:16

  Mihin päin Rodosta oot menossa? Tullaan mun kaverin kaa pari päivää sun jälkee, me mennään Falikariin! :)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:55

   Mennään siihen aika Rodoksen keskustaan, meijän hotlalta oli kai 50m tuuliselle rannalle

 • Reply Aradhela keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 00:05

  Voi ei miks sä oot aina noin ihana? :D Nauroin täällä ihan kuollakseni tolle pyöräilyepisodille ja pientä huvitusta herätti myös ajatus sun eilisestä deittikumppanista lukemasta tätä postausta. Mut joo älä huoli et oo ainoa joka ei saa asioita hoidettua ennen lähtöä. Mulla olis kuukaus aikaa Australiaan muuttoon ja vielä puuttuu vakuutukset ja ties mitkä.. Kyllähän tässä vielä on aikaa….(Olis toki jos ei olis kellonympäri duunissa)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:54

   Mä toivon todella ettei se lue mun blogia :D (suosittelen kysymään vakuutusta aktiasta, me saatiin ainakin ihan ylivoimasesti halvimmat lisäkuukaudet sieltä)

 • Reply juuliae keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 00:41

  Mun mielestä voisit esim. pyytää sitä sun kaveria kirjottamaan meille vierailupostauksen tutorial-tyyliin: ”Näin jallitat itsellesi palomiehen”. Sun rintsikka-, farkku- ja tissipostausten ennätykset ois menneiden talvien lumia kun kaikki Suomen epätoivoiset (kyllä, olen jo hyväksynyt tilanteeni) sinkkunaiset tulee kone kuumana opettelemaan vaarattoman, mutta vaaralliselta näyttävän tulipalon sytyttämisen, tekosavuun pyörtymisen ja viehkeän kaatumisen alkeita. Miten olis ?

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:53

   hahahhahahah :D Joo täytyy sanoa sille että tällanen on saatava!

 • Reply noora keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 08:48

  Voi eikäääääääää tuota paloauto-episodia :D :D :D Saat sympatiani! Aina ei voi onnistua :)

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:52

   ei ees joka kerta..

 • Reply sinna-riikka keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 17:30

  Mää oisin varmaan jääny siihen maahan makaamaan ja kuollu nauruun :D ko onnistun muutenki ainaka tunaroimaan fillarin kanssa, ni ei ois ollu isokaan yllätys jos oisin ajanu paloautoon pahki :D

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:52

   Joo siis se oli munkin eka ajatus, mut sit häpeä otti vallan niin oli pakko karata!

 • Reply J keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 19:56

  Psykologi ilmottautuu! No, milles päivälle varataan aika? :D

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:51

   Heti siihen ku tuun reissusta!

 • Reply Sussu torstai, elokuu 22, 2013 at 11:18

  Voi eii. :DDD
  Mua hävetti eilen, kun kaaduin kaupan pihalle (korko niksahti jotenki), keskellä päivää. Onneks siinä oli vaan pari ihmistä, mut ne varmaan vaan ajatteli, et oon vetäny pienet päiväkännit, joten eipä siinä mitään. :D Mutta kiitos kokemuksen jakamisesta, mua ei hävetä enää! :DD

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:51

   Mä en oo pitkään aikaan pannuttanu julkisesti (parempi koputtaa puuta) ton pahemmin :D Mut joo, yhtä noloa aina!

  Leave a Reply