#tgif

Jee Perjantai! Tulin just lenkiltä (nää aamulenkit ei vaan oo mun juttu, oon ihan kuollu ekan kahen kilsan jälkeen ja sen jälkeen loput kolme on ihan hirveetä taistelua, tai vaihtoehtosesti luovutan ja kävelen) koht pitäis valuu suihkuun, pakkaa viikonlopun kamat, käydä moikkaamassa ihanaa Ellaa, jota en oo nähny Indojen jälkeen, sen jälkeen hakee auto ja Nina ja sen jälkeen nenä kohti Wäxaria. Woopwoop! Viiniä verkkareissa ja meri-ilman haistelua, mikä oiskaan sen parempaa?

_DSC0050-001

Mun tärskyt Svenkan kanssa meni oikein hyvin, suutuin sille ku se sano että näytän jotenkin erilaiselta (olin meikannu ja harjannu hiukset) ja se hyvitteli sitä tarjoomalla mulle lounaan. Oikeesti se johtu siitä, että sen mielestä koko Suomi tunnistaa mut (tää johtuu siis siitä, että mun lähialepan myyjä joskus tunnisti mut, jonka jälkeen automaattinen oletus oli, että kaikki muutkin tietää kuka oon) ja raflan tarjoilija oli kuulema kattonu sitä pahasti ku aloin maksuvaiheessa kaivamaan omaa pankkikorttiani. Niin sen oli sit pakko tarjota mulle, ettei sitä pidettäis ihan junttina. Tästä tuli meijän toinen kina, koska inhoon sitä että mulle tarjotaan yhtään mitään ja huojutan aina kaikkien poikien miehisyyttä tarjoomalla niille. Ei oo helppoo.

Svenkka näytti taas ihan liian hyvältä meil oli superhauskaa, yritin ehdottaa et se ois ees hetken kusipää, mut se vaan nauro mulle. Ei miehet tajuu mitään! Nään sen tänään nopsaa jos kerkiin, kun se on flowssa duunissa koko viikkarin, mutta voi olla että aikataulut ei mee yksiin (tai en laita niitä menemään, etten oo kohta taas pulassa)

_DSC0957Vietin unettoman yön ja kattelin 2 broke girlsit loppuun, niin että oon nyt niissäkin sit jenkkitahdissa. Luulin että niitä ois tullu enemmän kun kaks tuotantokautta.. :( Onneks HIMYMistä alkaa vika tuotantokausi, niin kun se loppuu, niin on ainakin yks sarja vähemmän katottavana. No onneks talvella ei tuu liikuttua niin paljon pois himasta, niin on aikaa ihan erilailla kaikelle tollaselle hömpälle!

_DSC0104-001

mekko – Sportsgirl  | kengät – Converse (ne itse värjätyt)

Nyt sinne suihkuun ennenkun oon taas myöhässä kaikkialta. Hauskaa viikonloppua bebet!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heli perjantai, elokuu 9, 2013 at 13:14

  Mulla on sama ongelma! En yhtään tykkää jos joku tarjoo mulle tai lupaa maksaa. Mut tää pätee oikeastaan vaan miehissä :D tulee semmonen olo että se mies jos maksaa niin sit se kuvittelee että mulla ei itellä ole varaa ja oon semmonen stereotyyppinen nainen joka kuluttaa miehensä rahat. Vaikka joku ystävällisyyttään tarjois ruokaa tms :D pitäsköhän alkaa ajatteleen vähä eri tavalla :D

  • Reply Meri maanantai, elokuu 12, 2013 at 10:33

   haha joo mul on sama :D Ja sit teen siit aina kauheen ongelman ja mökötän hetken jos toisenki…

 • Reply Pippuri perjantai, elokuu 9, 2013 at 13:20

  Oonko vähän vielä aamutunnelmissa, kun ton ”viiniä verkkareissa” ajattelin niin, että oot kotona pakkailemassa kamoja verkkarit jalassa ja sulla on viinipullo siinä housunvyötäröllä tulossa mukaan :D sit toi meri-ilman haistelu kieli, että nää on perillä tapahtuvia suuntelmia, ja hoksasin että hetkinen… viiniä verkkareissa….

  • Reply Meri maanantai, elokuu 12, 2013 at 10:32

   Kävishän se varmaan noikin :D

 • Reply jj keskiviikko, elokuu 21, 2013 at 14:17

  Mistä seuraat sarjoja? Kukaan tuttu ei oo osannu suositella mulle mitään fiksua sivua mistä näkis just esim HIMYM.

  • Reply Meri lauantai, elokuu 24, 2013 at 09:52

   Millon mistäkin, ei oo mitään vakkaripaikkaa :(

  Leave a Reply