Urban Decay – The Naked

Huomentaaa. Tai mikään aamu varsinaisesti oo, mutta koska joku päätti tarvita 12h yöunet niin heräsin vasta. Käytiin eilen pyörähtää Erottajalla ja vaikka olin kotona jo ennen kahta, niin silti nukuttaa ihan hulluna. Selkee syysmasennus. Onneks viikonlopusta on tulossa paras ikinä, kun saan yhen rakkaan mun luo ♥

Heräsin tänään noin kolmeks  minuutiks 8:30 ku mun postinkantaja soitti ovikelloa. Mulle tulee posti nykyään ihan hullun aikasin ja koska mulle tulee viikossa isokokosia kirjeitä enemmän kun normaalille ihmiselle viikoks, meillä on joka-aamuset treffit postinjakajan kanssa. Se on ilmeisesti tajunnu että oon yleensä himassa aamusin ja soittaa ovikelloa aina niin kauan että raahaudun kylpytakissa ja tukka pystyssä ja silmät puoliks kiinni avaamaan oven.

Mun jenkeistä ostetusta Smashboxin luomivärilootasta alko pohja pilkottaa niistä väreistä joita eniten käytin ja oon yrittäny metsästää uutta luomiväripalettia jossa ois kivat perus värit, törmäsin Lookfantasticin sivuilla Urban Decayn Basics -settiin, yleensä välttelen luomivärien ostoa netistä ellen tiedä tasan mitä sävyä oon tilaamassa, koska värit koskaan näytä kuvassa samalta kun luonnossa, mutta päätin luottaa siihen että nää on hyvät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastan noita sävynimiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon ihan fiiliksissä tästä, sävyt meni tosi nappiin ja kaikille varmasti tulee käyttöä ja ihanaa ku ei tarvii reissuihin ottaa mukaan ku yks paletti. (nyt niitä oon jaksanu ottaa mukaan huimat kaks)

Laadunkin pitäis olla hyvä, ite en oo käyttäny muuten ku mitä frendeiltä lainaillu, mutta niin moni kaveri vannoo näiden nimeen, että luotan puskaradioon tässä asiassa kyllä aika sokeesti.

Kokemuksia?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply onetoysoldier torstai, elokuu 1, 2013 at 18:15

  Voooi kuules, oot iha missannu tän youtube-hypetyksen ;-) Noi kaikki UD:n Naked-paletit on ollu ihan hirveessä huudossa. Ei löydy juutubesta yhtään makeup gurua joka ei niitten nimiin vannois..

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:49

   No oon! Täytyy ettii noita videoita :) Pakko tilaa jompi kumpi (tai molemmat) urban decayn isommat paljetit..

 • Reply sanna torstai, elokuu 1, 2013 at 20:50

  walk of shame… ehkä pakko saaha toi

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:49

   takaakohan se walk of shamen jos sitä laittaa baariin? :D

 • Reply Sanlitun perjantai, elokuu 2, 2013 at 07:45

  Ei ole kokemuksia, joten kiitti vinkistä. Urban Decayn luomiväriprimeri on ainakin ihan suosikkituote, joten miksei luomivärit toimisi sen kanssa.

  Kiva postinkantaja sulla. Mun postinkantaja ei tuo mitään postikorttia isompaa edes tähän suuntaan. Yhdessä vaiheessa ihmettelin, kun kotona ollessanikin luukusta työnnettiin vaan ”Teille on isokokoinen kirje” -lappuja, joilla kirjeet (kirjeet, ei paketit) piti tosiaan ihan itse hakea lähimmästä (=ihan v*tun kaukaa) postista. Otin yhteyttä postiin, ja väittivät, että postinkantaja ajaa ehkä fillarilla eikä siksi ota isompia lähetyksiä edes mukaan. Reilua?!?! Postipaketit pystyy kyllä kääntämään esim. työpaikan lähellä olevaan postin automaattiin, mutta noita kirjeitä ei. Mut siis pakotetaan aina menemään tonne postiin, joka on ihan väärällä suunnalla ja ihan riittävän kaukana. Hillitsee ehkä vähän nettishoppailua.

  • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:48

   Mulla teki vanha postinjakaja tota samaa, mut nyt kesän on ollu joku nuori tyttö joka ottaa kiltisti aina kaikki mun postit mukaan :D

 • Reply Anna sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 14:32

  Ihan paras tuo basics, käytän Naked-2 sävyä kulmakarvoihin ja tuota mustaa joskus jopa rajauksena, Walk of Shame on paras nude ikinä, se onkin jo loppunut :(

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 18, 2013 at 18:56

   joo naked 2 on huippu kulmiin ja mulla on musta uus vakkari rajausväri, kun se on niin kivan pehmee! love love!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post