Tiistai

Hellurei. Kesä on melkein täällä mut toi järkyttävä syystuuli viel ihan vähän häiritsee mua… Alan olee oikeesti aika fiiliksissä tossa reilu kuukauden päässä oottavsta Kreikan (tai mihin nyt ikinä päädytäänkään) reissusta mun ykköstytön kanssa (siitä on vasta kai 7 vuotta ku oltiin viimeks reissussa yhessä jossain Ruotsia pidemmällä) et pääsee taas makaa aurinkoon (to be honest, eniten odotan koko reissulta juustoja ja muutenkin ruokaa)

_DSC0731

Kertookan tää jotain siitä miten villiä mun elämä on, kun alotan joka postauksen jauhamasta säästä? Pitäisköhän kokeilla vaik nettideittailua, niin sais jotain draamaa tähän elämään. Kaikki on jotenkin niin rauhallista. Tai siis joo, mulla on edelleen ikävä sitä yhtän urpoa Ausseissa, mutta yritän jotenkin päästää irti. Et jos herralle ei riitä se, että mä oon valmis tulemaan ausseihin kattoo et miten tää toimii ni ehkä se on vaan uskottava että he’s not that into me. Ei kannata ihastua kun perseelleen menee kuitenkin. Toisaalta onneks mun tuleva aviomies aka tuleva kuningas synty eilen. Et sit ku Hartsa haluu vaihtaa mut nuorempaan, niin mä tiedän jo keneen isken kynteni ja oon jo täysin tottunu käyttämään hattuja ja syömään oikeilla haarukoilla hovissa.

_DSC0745pusero – Bershka | Housut – Dr. Denim

Mä sain perjantaina tukkakriisin ja vannotin jo lauantaina Lindaa, että jos tulee peruutuksia tälle viikolle niin mua pitää muistuttaa. Maanantaina mun kriisi senkun paheni ja laitoin muistutusviestin et mulle eka peruutusaika joka irtoo, muuten seuraava vapaa tukka-aika mikä kalenterista vaan löytyy. Joku ihana oli perunu onneks aikansa keskiviikolta ja pääsen huomenna Locon penkkiin tekemään taikoja tälle tukalle.

Mulla on kevyt kriisi kun en osaa päättää et mitä teen ostiksen kanssa. Oon viihtyny melko hyvin taas kiharoissa (tosin kuviin se ei näköjään koskaan pääse) ja varsinkin siinä kiharan jälkeisessä pörrössä joka pysyy puhtaan näkösenä pari päivää. Toisaalta tykkään tosta otsiksestakin. Ehkä mä en oo ihan vielä valmis alottamaan sen kasvatusprojektia. Mielipiteitä? Joko on aika luopua otsiksesta? Väriks haluun varmaan jotain saman henkistä mitä oli viime kesänä. Sain myös ekaa kertaa viikonloppuna pakkomielteen siitä et voisin haluta hiuspidennykset, mutta toisaalta ihmiselle joka harjaa hiuksensa kerran viikossa, ne ei ehkä oo se ihanteellisin juttu. Ehkä klipsit. En tiiä. Mulla ei oo ollu pitkiä hiuksia varmaan kymmeneen vuoteen, niin en tiiä miten osaisin elää niiden kanssa.

_DSC0790

Ja sit hei, ennen kun taas unohdan. Ens sunnuntaina on siis kirppispäivä! Kyseessä on bloggaajakirppis, jossa on mun lisäks vissiin 10 muuta neitosta hankkiutumassa eroon tavaroistaan. (Muistaakseni ainakin Mimmi, Sara, Mrs V, Hertta ja Marianna on mukana, ehkä?) Kirppis onpi kauppakeskus Forumissa, Simonkadunpuoleisen sisäänkäynnin oikeanpuoleinen liiketila, (käynti suoraan Simonkadulta) Ovet aukee kaheltatoista, eli ne kaikista aamu-unisemmatkin kerkii mukaan! Sain pikkusiskon onneks palkattua apulaiseks, koska tota tavaraa tosiaan on ihan hitosti.

Ajattelin että nautin tästä aurinkoisesta kattomalla Muumeja hetken (Sanna, tää on sun vika) ja sit voisin yrittää vastailla kommentteihin, kun ne on taas kasaantunu. Anteeks et oon niin surkee siinä :P

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sose tiistai, heinäkuu 23, 2013 at 23:40

  Näytät tosi hyvältä erityisesti tossa vikassa kuvassa!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:30

   voi kiitos :)

 • Reply Cee keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 09:54

  Mihinkään liittymättä: apua oon niin koukussa sun blogiin. :D Tää tuo sellaista ihanaa vastapainoa omalle elolle pallon toisella puolen. Joten joo, kiitos siitä. :’D

  Ps. Pakko kysyä, kun viittailet aina siihen että oot kotisin Vantaalta, niin onko mahdollista että tää sun Vantaas on Torppis? :’D Oon nimittäin aika varma että näin sut about sata kertaa bussissa tossa kesäkuun alussa, hah.
  T: stalkkeri :/

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:30

   En kai mä Vantaalta oo koskaan sanonu olevani? :D Ja joo Torppiksestahan minä, porukat asuu siel viel eli varmaan oon ollu minä :)

 • Reply Sanna torstai, heinäkuu 25, 2013 at 01:24

  Meri, se oli sun vika eka.
  Muumithan on kirjoja alunperin. Voiko kirjaklubilla kattoo Muumeja?

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 25, 2013 at 22:27

   Muumit sopii hyvin yhteen viinien ja juustojen kanssa!

 • Reply nelli torstai, heinäkuu 25, 2013 at 01:42

  kommentoin nyt sitten vaikka tänne, että ton sun vanhan blogin avaaminen koitu mun kohtaloks.. oon suunnilleen joka ilta (yö) valvonut liian pitkään kun luen vaan, että kiitti kauheesti :D et saa myöskään kyllä sulkee sitä ihan heti koska meen vasta marraskuussa 2008. kaiken lisäks huomaan koko ajan lisää asioita mihin voin samaistua sun jutuissa, en tiiä pitäskö huolestua jo :D sun varmaan ainaki. ps. oot huippu

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 25, 2013 at 22:26

   haha :D no ei kai se haittaa olla auki… Kannattaa ehdottomasti huolestua!

 • Reply Essi torstai, heinäkuu 25, 2013 at 21:32

  Onpa aiva mielettömän kaunis kuva kaikin puolin tuo viimenen (muutki toki)! loisto-otos

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 25, 2013 at 22:25

   Kiitos :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post