Monday Funday

Hellurei, taas yks viikonloppu takana ja kesä ihan vähän lähempänä loppuaan. Neiti Pessimisti, I know, mutta syksy on ihan kohta ja sit on marraskuu ja pimeetä ja märkää. Pitäisköhän jo varata lennot pois täältä? Kellään ois tulossa syksyllä putkiremppaa niin et haluis vuokraa mun kämpän et saan hyvän syyn lähteä pois :D

_DSC0254

Perjantain piileskelin kotona, olin ihan hajalla ja halusin vaan nukkua, lauantaille piti olla samanlainen plääni, mut sit jotenkin kuitenkin löysin itteni Alkosta ja kaverin luota ja myöhemmin baarista. Ei hyvä. Eilisen vietin Marian Sairaalassa bongaillen komeita lääkäreitä (saldo 0) pidin Twilight-maratonin (ihan yhtä huonoja kun aina ennenkin) ja valvoin vahingossa kolmeen kun en malttanu lopettaa yhtä kirjaa vaan oli pakko kahlata se loppuun asti. Tänään voi sit lukea sen lopun uudestaan, koska en muista siitä enää yhtään mitään.

_DSC0294

Nyt on ihan jäätävä maanantaijumitus päällä, ois sata ja yks juttua tehtävänä mutta jumitan pyjamassa sohvalla ja katon Pimp My Ride-maratonia. Eilen on tainnu tulla uudet Dexter ja True Blood eli periaatteessa nekin voi kattoa ja vältellä kaikkia oikeita velvotteita. Miten niin laiska? Iltalehti viel lupas että huomenna alkaa taas kesä, niin sit en taas kyl taas yhtään mitään aikaseks jos on mahollisuus jumittaa puistossa kirjan ja viltin kanssa.

_DSC0264

Jos nyt sammutan telkkarin, puen vaatteet ja alotan tän mun check listan suorittamisen vaikka ruokakaupasta.

Instagram ja facebook on täynnä oh fuck its monday – päivityksiä, eli en selkeesti oo tän maanantaijumituksen kanssa yksin!

Ja hei, IsoSmilelle ois taas tarjolla alekoodia,  71813002, jonka voi lunastaa isosmile.com kaupan ostoskorissa. Sitä käyttäen saa vähintään 28e tilauksista 15% alennuksen, voimassa 1.8.2013 asti.

10-Strips-5-Pouches-Crest-3D-White

Höpinää liuskoista löytyy mm. täältä

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Satu maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 12:06

  Mikä kirja?? Kiitos muuten linkistä vanhaan blogiin, luin sitä joku 3h eilen junamatkalla!!:)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:40

   Marko Kilven Kadotetut. En tiiä miks oon hurahtanu suomalaisiin poliisikirjoihin :D

 • Reply Shaidi maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 13:59

  Just kun huomasin että oot tehnyt uuden postauksen, toivoin mielessäni et oispa IsoSmileen alennus. Tadaa, niin olikin! Mahtavaa, Kiitos! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:38

   Noniin, loistava ajotus siis :)

 • Reply anni maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 14:18

  kiva asu, varsinkin toi hame on ihanan pirtsakka! :)

  tää ei nyt liity postaukseen millään tapaa, mutta kun tilasin tuossa Beau Damesta itelleni bikinit torstaina ja tilaus vaihe meni ihan normaalisti ja kortillekin tuli heti merkintä ostoksesta ja rahat meni. ongelma on nyt vaan se että sen saanu sieltä mitään tilausvahvistusta vaikka se ois pitänyt tulla. lähetin sinne jo viestiäkin asiasta perjantaina miettien että ehkä kirjoitin mun sähköpostin väärin ja se ei sen takia tullut mutta ei siihenkään oo vastattu. niin mietin vaan että onko tää ihan normaalia? :D yleensä kaikki vahvistukset tulee aina välittömästi jne. mietin vaan että tuleekohan se mun paketti sieltä sitten lainkaan.. toi alekoodi ei muuten toiminut, mutta en tiedä onko se sitten jo vanhentunut? mutta siis niin, mietin vaan että oisitko osannu kommentoida tuota mitenkään kun yhteistyötä oot heidän kanssa tehny :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:37

   joo niiden asiakaspalvelu on välillä aika… jännäää. Musta erillistä vahvistusta ei tuu musta kun paketti lhätee… Jos sielt ei kuulu pakettia / vastausta viikkoon ni laita mulle viestiä ni laitan niille raivoviestin. Mulle ne yleensä vastaa :D

   • Reply anni keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 16:52

    okei aika jännä kun siinä luki vielä erikseen että molemmista tapauksista lähetetään sähköpostia. noh toivottavatsi paketti löytää perille niin ei tarvi mitään raivoviestejä lähetellä heh :D mutta kiitos kumminkin avusta :)

    • Reply Meri torstai, heinäkuu 25, 2013 at 22:28

     aah… :P No toivottavasti ne on tulossa, mut ilmottele jos ei kuulu mitään ni mä kyselen perään.:)

 • Reply mariaa maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 17:34

  sun asu on täydellinen! Ja et tosiaan oo yksin maanantaijumituksen kanssa, työpäivä tuntu vaikeemmalta ku koskaan, vaikka mulla oli tavallista lyhyempi päivä..

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:36

   Noihin lyhyisiin päiviin aina suhtautuu niin, että ne on muka oikeesti tosi lyhyitä ja sit ne tuntuu ihan superpitkiltä :P

 • Reply Anni maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 18:42

  Menitkin sanomaan :D mulla on tulossa marraskuussa putkiremppa ja tällä hetkellä just menos kuumeinen asunnon etsintä ;)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:32

   marraskuu on vähän turhan kaukana :D

 • Reply Anniina maanantai, heinäkuu 22, 2013 at 22:16

  Hei mistä tuo sun ihanan pirtsakka hamonen on peräisin? :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:32

   Se on hennesin jotain vanhaa fashion against aids mallistoa :)

 • Reply Miral tiistai, heinäkuu 23, 2013 at 13:24

  Mistä toi hame on? Ihana! :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 10:32

   katos jääny kokonaan mainitsematta.. henkkamaukalta!

 • Reply e keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 12:46

  tätä on varmaan kysytty sulta miljoona kertaa, mutta suomen tullirajan vaihtuessa 22 euroon, jääkö nuo tuotteet helposti tulliin? isosmilen omien nettisivujen mukaan tietenkään ei jää, mutta.. :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 24, 2013 at 12:49

   Mä en oo viel kertaakaan joutunu hakee mitään tullista, joten väitän ei jää helposti. En mä sitä tietenkään voi luvata, mut todennäkösyys on kyl vissiin aika pieni, varsinkin kun noi liuskat toimitetaan niin pienessä paketissa…

 • Reply Mari torstai, heinäkuu 25, 2013 at 14:48

  toi samanen (mut oma) hame pääl kännissä ympäri kutaa hogenin crossimopon kyydissä :D sitä ei voi enää käyttää ilman et naurattaa ja ehkä vähän hävettää :D millon lähet takas? mä oon jo aasiassa hahaaaa

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 25, 2013 at 22:26

   Mä itseasiassa muistin ton hameen olemassaolon ku näin sen sun päällä :D Epistääää! Mä lähen takas ehkä syyskuussa, suunnitelmat viel vähän auki :D Tuutko käymään?

   • Reply Mari torstai, elokuu 1, 2013 at 13:17

    Takas kutalle? Tuun todellakin ! Olin muutenki miettiny siihen elo-syyskuulle semmosta 10 päivän reissuu sinne :)

    • Reply Meri tiistai, elokuu 6, 2013 at 20:50

     Uujeeee! Mul menee syyskuulla jos meen!

  Leave a Reply