Baby if you could would you go back to the start?

Turku takana ja elämä edessä, vaikkei ei siltä ihan tuntunukkaan. Selvisin eilen kotiin joskus puolen päivän jälkeen ja makasin sohvalla ilta ysiin jonka jälkeen annoin itelleni luvan mennä nukkumaan ja vedin sikeitä seuraavat 12h ihan vaan herätäkseni siihen että postinjakaja soitti mun ovikelloa aamulla. Menin semikärttysenä avamaan ja sain syliini feeluniquen paketin jonka tilasin kai keskiviikkona (hämmentävän nopeeta) ja ebay:sta joskus ennen reilu puol vuotta sit tilatut ripsitupsut.

_DSC0727

Oli pakko tilata uus Tangle Teezer Feeluniquelta, kun edellinen hajos kappaleiks aina ku harjasin hiuksia. Lisäks olin onnistunu sulattamaan puolet piikeistä. No ostin sen joskus ku asuin ausseissa, että aika kiltisti se mua ehti palvella ja musta on suoranainen ihme etten oo kadottanu sitä. On edelleen silti maailman paras hiusjuttu enkä tiedä miten oon koskaan pärjänny ilman sitä.

_DSC0814

Nyt välttelen ikkunasta ulos kattomista (ihan jo sen takia että aamulla kun sen tein niin ainut mitä näin oli jonkun raksamiehen rekkamiehenhymy joka loisti 3m mut naamasta kun se jotain hääräs roskiskatoksen  kanssa. Vähäemmästäkin traumatisoituu. Lisäks en missään nimessä halua että ulkona on kiva ilma ja aurinkoa koska muuten tulee morkkis siitä että on sisällä ja kotona. Mulla on 1000 kuvaa ruissista jotka mun pitäis käydä läpi ja yrittää valita että mitkä 30 kuvaa on kivimpiä niistä 400 jotka oon ottanu Jaska Mäkisestä. Olin kokonaan unohtanu mun parisuhteen ko seksijumalan kanssa.

_DSC0803

Mulla on pieni dilemma noiden shortsien kanssa. Ostin ne Balilta ja ne oli siel oikein hyvät ja kivat arkishortsit, nyt ku vetäsin ne suomessa jalkaan ni teki mieli alkaa kiljumaan kun ne oli niin hiton lyhyet ja muistaakseni Balilla mietin et tosi kivat mut aika pitkät. Se on jännä miten toi pukeutuminen muuttuu kun paikka muuttuu. Tai oon huidellu siellä sellasissa nenäliinan kokosissa mekoissa joita täällä katon silmät pyöreinä, että oonko ihan totta ollu tässä jossain julkisella paikalla? Ja sit kehtaan valittaa kun raksamies vähän vilauttelee persettään mulle.

_DSC0783

paita – GT (silittäminen on yliarvostettua…. jäätävää Meri!)
shortsit – Billabong

Nyt valmistaudun henkisesti noihin ruissikuvien läpikäymiseen ja käyn kaupassa ostamassa jäätelöä. Hauskaa viikkoa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply anbubu tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 14:08

  Oi vitsi rakastan sun blogia yli kaiken :D Luin tätä joskus vuosi sitten satunnaisesti ja yks päivä vaan eksyin tänne uudestaan ja nykyään käyn syynäämässä ahkerasti joka päivä ootko päivittäny! Ehkä suurin syy tähän intoiluun on se kun voin NIIIN samaistua noihin sun ihmissuhdesotkuihin/sotkuun, alko naurattaan ku tän blogitekstin otsikko oli tismalleen sama mikä mulla oli joku pari kuukautta sitten omassa blogissani jota tosiaan kirjottelen vaan itelleni, haha. Ja oot kaikenlisäksi tosi aito ja inhimillinen niin tätä on kiva lukea, ei oo sellasta täydellisen elämän esittämistä niinku jotku blogit on :) ennen luin mungoa innoissani mutta pakko sanoa että tää on paljon parempi, sopii mulle enemmän :D tulipa romaani.. joo mutta hyvää loppuviikkoa sinne:)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:27

   voi kiitos ihana kuulla :) kivaa viikkoa sinnekkin!

 • Reply Johanna tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 14:51

  Hahhah, näinkin sut ennen Kaijan keikkaa ja sitku näin vielä J.Mäkisen lavalla niin aattelin et nonniiin, tästä ainakin saadaan lukea blogista :)) ps. en tajua miten olin onnistunu ite unohtaan ko. henkilön olemassaolon!

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:27

   mä olin unohtanu koko mäkisen ja tajusin sen n. 20sekkaa ennenku keikka alkaa…. ihana mies!

 • Reply Huithapeli tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 23:24

  I feel you! Mä olin ostavinani tosi kivoja mekkoja Miamista ja ihan kivasti ne siellä menikin, mutta ei niitä täällä Suomessa kyl lyhyytensä puolesta kehtaa pitää kuin korkeintaan rannalla :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:26

   jep :D oon kadottanu viel kaikki mun pyöräilyshortsit.. en kyl tiiä auttaisko ne oikeesti mitään…

 • Reply Petra tiistai, heinäkuu 9, 2013 at 23:48

  erehdyin kattomaan ton linkin tosta hottiksesta, ja aaaah en kestä enää… miehet on liian ihania mutta samalla jäätävän ääliöitä. (aineskin joskus.) :D

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:25

   joo ne on typeriä ihan kaikki

 • Reply noora keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 09:27

  Ei noi shortsit ainakaan mun mielestä näytä liian lyhyiltä. Jos pakarat ei vilku ni ollaan vielä siedettävissä rajoissa. ;) Tulipa tuosta Feeluniquesta mieleen, että miten kalliita tilauksia oot uskaltanu tehdä? Kiukuttaa se 22e raja, jota en oo vielä kertaakaan uskaltanut ylittää. :D Onko sulla koskaan ylittynyt toi ja jos on, niin onko siitä heti tullut lisäkuluja vai meneekö pienet ylitykset läpi heittämällä? :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:25

   mä oon tilannu vaan kiltisti kaiken yksitellen… Oli mul joku jonka loppusumma oli yksin kai 25e, mut se ei sit onneks ollu jääny tulliin…

 • Reply simbanssi keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 12:54

  Hah itellä sama homma. Just eilen siivotessani vaatekaappia päivittelin mun aussiaikaisia shortsejani…täällä Suomessa ollessani järkytyn joka kerta nähdessäni nykynuorten puoletpyllystäpaljaana-shortsimalleja kaupungilla, mutta mitä sitä itse ulkomailla vetää päällensä! Huhhuh. En ikinä kehtais käyttää Suomessa. Mutta puolustaudun sillä, että 45 asteen lämmössä saa olla jo melkein alasti, ettei tukehdu.

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:24

   no mut luulen et täst voi syyttää nimenomaan niitä ausseja. kun niiden shortsit on poikkeuksetta pienempiä kun valtaosa mun pikkareista, niin kyllähän siinä tulee sokeeks… ja toki on sit se helle!

 • Reply Emmi L. keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 15:29

  Tangle Teezer on kyllä parhautta! Kerran erehdyin pettämään sitä tavallisen harjan kanssa, mutta eihän siitä mitään tullut. Tilasin just sellasen matkaversion feeluniquesta niin pysyy ne harjakset matkoilla vähän parempana :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 10, 2013 at 21:23

   mä mietin kans sitä matkaversioo jos ei piikit taipuilis niin pahasti…

  Leave a Reply