Ikävä.

Tiiättekö mitä. Mulla on ihan jäätävä koti-ikävä. Ollu jo useemman päivän. Tekis mieli sulkea facebook ja instagram kokonaan ku kaverit postailee kuvia kylmistä siidereistä terdellä ja paljaista sääristä ja tennareista ja kuvia tyttöjenilloista ja valosista öistä. Oon kyllästyny olemaan paljain jaloin tai flipflopeissa. Mulla on ikävä mun omaa kotia ja sitä että voi soittaa frendeille ilman että pitää pohtia aikaeroja.

Mä rakastan Suomea nää kolme kesäkuukautta ja vaikka loput 9 onkin ihan paskaa, niin voisin silti jo ehkä harkita kotiutumista. Haluun mökille mököttämään viikoks ja heittää puhelimen mereen niin, ettei tarttis miettiä mitään ja sais rauhassa parannella särkynyttä sydäntä. Sais taas elämästä kiinni ja jonkun rytmin siihen. Kattelin just eilen lentoja kotiin, en tavallaan haluis hätiköidä tai et lähen ovet paukkuen vaan siks et menny pari päivää päin helvettiä, tänne on pitkä matka tulla takas häntä koipien välissä, mut toisaalta en tiiä mitä tää paikka voi enää tarjota.

En malta venaa sitä että pääsen Suomeen ja nään kaikki frendit ja et voin elää viikon pelkällä ruisleiväillä ja oltermannilla ja irtokarkeilla ja rasvattomalla maidolla ja pyöriä äitin nurkissa vaan siks että ei yhtään huvita mennä omaan kotiin.

Tässä ei ollu mitään päätä eikä häntää. Pitää harjotella vaan taas kirjottamista.

Ja niin Dee ei oo soittanu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Reply Lulu sunnuntai, kesäkuu 2, 2013 at 09:54

  <3

 • Reply a sunnuntai, kesäkuu 2, 2013 at 12:07

  =) soita ite takas.. =)

 • Reply dumdumdum sunnuntai, kesäkuu 2, 2013 at 15:38

  <3

  (Ja semmoinen yksi "kyllä se siitä"-olalle taputus, mä en ole jaxuhaliva ihminen :p)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:06

   kiitos muru ♥

 • Reply J. sunnuntai, kesäkuu 2, 2013 at 16:06

  Ihan ymmärrettävää. Suomessa on ollut viimeiset 3-4 viikkoa aivan ihanat kelit (ainakin täällä Oulun seudulla). Eilen satoi ekan kerran vettä aikoihin ja sekin kesti vain 10 min (tosin rakastan kyllä kesäsadetta ja ukkosta, joten vaihtelu välillä virkistäis). Täällä on ollut nyt viimeinen viikko 27-28 astetta lämmintä ja kyllä vähempikin riittäis (vaikka en toki valita). Rakastan valoisia ja lämpimiä kesäiltoja sekä öitä. Täällä ”hämärävaihe” (joka on silti valoisa) kestää 3 tuntia ja sitten aurinko taas nousee. Välillä on tehnyt mieli hankkia pimennysverhot.

  Mä viihdyin aikoinaan Kutalla vain viikon. Pidin kyllä paikasta, mutta aikataulumme oli tiukka ja piti nähdä myös myös muita osia Balista. Suosittelen erityisesti niitä yöllä aloitettavia tulivuoritrekkejä, yksi reissumme hienoimpia kokemuksia.

  Sä oot ollut siellä jo niin pitkään, etten yhtään ihmettele, että välillä (etenkin tähän aikaan vuodesta) kaipaa koti-Suomeen. Paistettu riisi ja kana tulee varmaan jo korvista ulos. Kun mä kotiuduin mun 8 kk:n Aasian seikkailulta, niin en muistaakseni syönyt vuoteen riisiä (jos ei joulun riisipuuroannosta lasketa). Jos sulla vain rahatilanne sallii, niin kannatan ajatusta tulla kesäksi Suomeen. Viime kesä tais olla kylmähkö ja sateinen, joten mulla on sellainen tunne (ainakin tämän alkukesän säiden perusteella :D), että tästä kesästä tulee tosi aurinkoinen, koska ei voi olla kahta huonoa kesää putkeen. :D Jos nyt ei pääse nauttimaan Suomen kesästä ja luonnosta, niin sitä joutuu odottamaan taas puuduttavan pitkän vuoden.. Eli jos suinkin kykenet, niin tule ehdottomasti kesäksi Suomeen ja lähde sitten syyskuun paikkeilla takaisin jonnekin lämpimään evakkoon. Oon joskus aikaisemminkin suositellut sulle Filippiinejä ja suosittelen edelleenkin. Halpaa ja kauniita paratiisisaaria. Tai sitten voit palata takaisin Balille. Siellä arvatenkin viihdyt hyvin, koska sulla on niin paljon tuttuja (sellaisia reissaajia, jotka palaa sinne aina uudelleen) siellä ja paikasta on varmasti tullut sulle erityisen rakas.

  Mutta mitä ikinä teetkin, niin tärkeintä että oot itse tyytyväinen. Suomen kesä on juuri nyt parhaimmillaan (tänä kesänä on muuten tosi hyviä festariesiintyjiäkin, tai ainakin omaan makuun), mutta varoitus: Suomen miehet on vieläkin ihan tyhmiä. ;)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 18, 2013 at 17:30

   Mun piti tehä se tulivuoritrekkaus, mutta jotenkin se aika jotenkin taas hupeni.

   Kyllä mä kesän viihdyn suomessa, pakenen sit taas syksyllä.

   Ja joo en malta odottaa ens viikon rock the beachia ja ruisrockia! Jee!

 • Reply Mari maanantai, kesäkuu 3, 2013 at 06:16

  Eiks Deen pitäis olla jo siel? :o ja meri nyt siitä philistä eroon :D ps. muista tuodan hogen !!!!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:04

   Hahah mä viel näin Hogenin just ennenku lähin, mut unohin pakata sen silti mukaan :(

 • Reply ilkee maanantai, kesäkuu 3, 2013 at 08:53

  tuu lapsein kotiin niin ilkee vie sut möksälle mököttään ja puita pilkkomaan,siellä ne surut hävii ja saa kipeet lihakset tilalle ;)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:01

   mä oon vaan sandessa ettimässä uusia sydänsuruja!

 • Reply Katie maanantai, kesäkuu 3, 2013 at 12:42

  I know the feeling…. Kävin suomessa, ausseista, muutaman viikon vuoden sieltä ollessani poissa. Ruisleipä alkoi tökkimään jo toisena päivänä…;-) ystäviä on toki ikävä.. Mut elämä ei oo niin yksiselitteistä ja missä tahansa tulee huonoja päiviä… Tsemiä!:)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:01

   kiitos! :)

 • Reply maribee maanantai, kesäkuu 3, 2013 at 17:44

  Ennen oot ollu söötti peter pan, mutta nyt alat olla säälittävä vanha täti:( Ja tiedät sen kyl varmaan ihan itsekin:D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:00

   juu ei mitään uutta

 • Reply Jade maanantai, kesäkuu 3, 2013 at 18:52

  Hei, aikuinen ihminen, soita slle miekkoselle ja kysy että missä mennään. Jos ei niin ei, unohdat ja siirryt seuraavaan. Jooko?

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:00

   piti muka pelata jotain pelejä (ja hävitin sen numeron ja tuntu tyhmältä laittaa facebookissa viestiä)

 • Reply e. tiistai, kesäkuu 4, 2013 at 11:11

  Lentoa Suomeen vaan. :) Olin Aasiaa kiertämässä alkuvuodesta neljä kuukautta (myös Balilla kuukauden, ja rakastuin kyseiseen saaren täysin), ja nyt kun kotona oltu noin kuukauden, en vieläkään ole kyllästynyt kotona olemiseen ja Suomesta nauttimiseen. :) Ihanaa keittää kuppi lemppariteetä ja juoda se sohvalla tai takapihalla. Oma koti, sänky, lakanat, sauna, hyvä ruoka, ystävät, perhe, sopiva eikä yhtään tukala vaan raikas ilmasto (Bali oli jopa mulle vilukissalle liian kuuma), tuttu kotikaupunki, lähimetsä ja suomalainen luonto (reissun loppuvaiheessa alkoi melkein jo kyllästyä kaikkeen eksoottiseen, kuten paratiisirantoihin, tulivuoriin, viidakoihin, you name it…). Suomessa kaikki toimii ja ihmiset ovat turvallisen ennalta-arvattavia ja suht rehellisiä. Kauppojen valmiit (mutta kalliit) hinnat. Suomalaiset sipsit ja irtokarkit ja yleensäkin kauppojen valikoima. Oh, tulipa saarna mutta tän oli tarkoitus kertoa että kyllä se kotiinpaluukin on mukavaa pitkän reissun jälkeen. Kiva muuten ollut seurata sun reissua. :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 19:00

   joo kyl tää kotiinpaluu on suhteellisen kivasti ja kivuttomasti menny. ellei oteta eilisen jäätävää vesisadetta lukuun :D

 • Reply Minnu tiistai, kesäkuu 4, 2013 at 23:44

  D on ihan paska! Tossa vaiheessa nää ”faktat” ei toki ihan kauheesti auta, kun ajattelee vaan, että ”se ois ollu niin ihana, mikä vika mussa oli”.. Olisko kauheen paha kysyä sitä siltä suoraan..?
  Sun blogi on vaan edelleen niin ihana suoruudessaan ja kaikessaan <3

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 13, 2013 at 18:10

   Dee oli joku maailman paskin tyyppi.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post