190513

Pahoittelut jälleen kerran katoomisesta, mut nyt ei ihan oikeesti ollu mun vika! D kidnappas mut torstaina ja pääsin kotiin vasta tänäaamuna.

Koko viikko on ollu täynnä porukan viimosia iltoja, oon joutunu sanoo varmaan kymmenet jäähyväiset ja vihaan niitä aina vaan ihan yhtä paljon ja nyt oon virallisesti ekaa kertaa ihan yksin. Paitsi et Iines on täällä, eli en kai sittenkään :D Mutta mun koko Kuta-posse on lähteny. Täytyy alkaa metsästää uutta suomalaisvahvistusta. Ei sillä etten viihtyis noiden poikien kanssa, mutta kyllä tytöt on aina tyttöjä.

IMG_0770

Dave laitto viestiä viime sunnuntaina ihan kiltisti, Se oli tullu takas lauantai-iltana ja vaik musta oiski tietty ollu kiva jos se ois lähettäny viestin minuutti sen jälkeen ku se astu ulos koneesta ni tyytyminen kai tohon. Käytiin muutamalla, oli aika jännittävä tilanne ku samointein ku astuttii baariin ni siel oli yks poika jota näin pari kertaa tossa joskus ennen ku tapasin Deen. se tuli halaa ja pussaa ja löin sitä mahaan et se päästäis irti ku Dee kyselee muutenki aina ihan liikaa kaikesta mun entisestä elämästä täällä, selvisin onneks tilanteesta ilman et Dee tajus mitään mut saatoin sit suututtaa sen toisen. Toisaalta se ei niin kiinnosta.

IMG_0771

Koska Dee on sitä mieltä, että mun hotelli on ihan paska ja kukaan normaali ihminen ei selviä ilman AC:tä niin lähettiin sen luo yökkärikylään, muuten ihan kiva mutta kun ne sen vanhemmat tosiaan majaili siel myös. Heräsin maanantaina siihe et Dee puhuu jonkun kanssa ulkona ja menin tukka pystyssä sit kattomaan et mitä tapahtuu. En oo varma kumpi on järkyttyneempi. Minä vai Deen isä jolle Dee ei selkeesti ollu viittiny vinkkaa että sillä on muuten tollanen jöröjukan näkönen blondi yökylässä.

Olin saanu kuulema lempinimen ”the end” sen jälkeen ku Dee oli myöhemmin kertonu et oon Suomesta. (Finnish, Finish, the end) En oo varma et onks se kauheen positiivistä.

Törmäsin myös G:n tässä joku päivä, se oli aivan tuhannen kännissä, siis sellasessa et vaan nauratti ku katto sitä. Se käveli niin vierestä et vaik se yritti kuinka kattoo toiseen suuntaan ni sain sanottuu sille moi, niin että se oli pakko moikata takas. se totes heti ekana et tää on eka kerta ku nään sut meijän riidan jälkeen (eikä ole) ja seuraava kysymys et missä mun poikaystävä on. Kysyin että kuka niistä johon se totes et se jonka kanssa näin sut (ai et oo nähny mua?) vastasin jotain epämäärästä ja jatkoin matkaa. En tiiä onks se ollu holleil sillo ku törmäsin siihen sen kämppikseen vai mitä… No hauskaa silti.

IMG_0773

Todella aiheeseen liittyviä kuvia taas.

Ahhh ja tossa aiemmassa IsoSmile postauksessa ollu video ei kai toiminu?

Toimiiko nyt? Eli siis koodilla MP855436 5e alennus kun ostosten loppusumma on vähintään 35 euroa! voimassa 31.5.2013 asti.

Nyt lähen metsästää jostain inkivääriteetä, oon taas jossain hiton flunssassa ja ajattelin parantua tästä huomiseks et pääsee Iineksen kans rannalle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Huoh maanantai, toukokuu 20, 2013 at 15:58

  Eiköhän kaikki oo jo ton videon nähny jo muutamaan kertaan

  • Reply Meri maanantai, toukokuu 20, 2013 at 16:07

   sain varmaan kymmenen kommenttia siitä että se ei toimi, että ilmeisesti ei :)

 • Reply Anne tiistai, toukokuu 21, 2013 at 10:07

  No nyt selvis miksei sua näkynyt paljon hotlalla :D Ajattelin, että jos olisin törmäillyt suhun vielä niin olisin kysynyt yksille tms. :D Ettei olis jäänyt niin noloa kuvaa musta :)

  btw tunsin itteni kanssa flunssaiseksi siellä niin menin siihen meksikolaiseen paikkaan (Max, ehkäpä?) ja vedin jonkun valkosipuli super smoothien niin lähti flunssa :D

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 21, 2013 at 14:24

   haha joo :) sä lähit jo?

   • Reply Anne tiistai, toukokuu 21, 2013 at 17:03

    Joo, sunnuntaina lähti lento. Eilen kotiudun suht lämpimään Suomeen!
    Reissu oli lyhyt mutta kiva :) Joskus on Balille vielä palattava mutta silloin kyllä Kutalle vaan piipahtamaan! Nyt jäin jumiin sinne :D Muukin Indonesia kyllä kiinnoistais kovasti.

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 18, 2013 at 17:40

     joo kuta Vortex-saa helposti :D

  Leave a Reply