Selamat pagi

Gileillä parasta on se, että pääsee uimaan normaalisti ilman että pitää koko ajan tarkkailla aaltoja, että koska sellanen iskee ei oo kivaa että aalto yllättää niin että pyörit kuperkeikkaa aallon mukana rantaan niin, että bikinien ylä- ja alaosa on ihan miten sattuu ja suu ja nenä täynnä hiekkaa ja merivettä. Sitä jaksaa ihan erilailla olla rannalla kun voi hengailla vedessä puolet ajasta (uskokaa tai älkää niin alan olee aika kyllästyny auringonottamiseen :D )

IMG_0792 IMG_0914

Löysin Roxyn biksut -70% alesta, oon asteikolla 1-10 fiiliksissä noin 110.  Mun pitäis tehä kunnon isku mun biksuvarastoon, koska varmaan puolet joutais roskiin kun ne alkaa olee niin kauhtuneita. Lisäks toisen puolikkaan vois laittaa ”heti kun jaksan kävellä tohon tien toiselle puolelle postiin ja lähettää kamaa suomeen”-pinoon. Syy ostaa uusia! Voi sääli.

IMG_0921

”voitko ottaa musta sellasen tosi spontaanin kuvan jossa otan aurinkoa tässä hiekalla.  Silleen et sattumalta osuin vähän niinkun kuvaan. Äkkiä ennenku aalto tulee ja joka paikka on täynnä hiekkaa!”

IMG_0936

Toinen varsin hyvä aktiviteetti on tietty sit snorklaus. Tehtiin day-trippi veneelle joka kiers kaikki kolme Gili-saarta ja päästiin snorklailee ja ihmettelee merikilpikonnia myös muualle kun ihan vaan rantaan. Suosittelen ehdottomasti jotain tollasta. Tosin tolle retkelle jolle me osallistuttiin osallistu myös ehkä 40 muuta ihmistä, ja semmonen määrä porukkaa vedessä samaan aikaan on aika raskasta. Oman veneen kuskeineen ois saanu 750 000rp:llä (about 70e) että jos ois ollu yhtään isommalla porukalla, niin toi ois jo kannattanu. Nyt maksettiin jotain kympin luokkaa tosta reissusta. (siihen kuulu myös lounas joka sit loppujenlopuks aiheutti mulle sen hiton yrjötaudin)

Mietin jos kyllästyn taas tähän Bali-elämään ni voisin tehä uuden reissun Gileille ja tehä sukelluskortin, se on siel ihan superhalpaa, reippaasti halvempaa ku esim Thaikkulassa ja oishan se nyt vaan niiiiin siistiä päästä kunnolla veden alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen (tai kolmas) huippujuttu on ruoka. Mä en oo mikään kaikista suurin kalan ystävä, mutta kun saa suoraan grillistä samana päivänä pyydettyä kalaa niin onhan se nyt vaan niin hyvää. Loistava paikka syömiseen ja nukkumiseen aka perus koala-elämään jota tykkään aina sillon tällön harrastaa. Sääli että Trawanganilla on niin hitosti kalliimpaa kun Balilla. Maksoin yhestä ateriasta varmaan samanverran kun normaalisti kaikista päivän safkoista. (eli siis ehkä kympin)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevyt tuuli ennen kevyttä pientä vesisadetta. En oo ikinä ollu niin märkä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply johsuo maanantai, toukokuu 13, 2013 at 10:51

  Voi ku siel onki niin kaunista ja upeeta! Mä oon suunnitellu jääväni toiseksi vuodeks Sveitsiin -mutta poikaystävä Suomes olis tietty ihan eri mieltä, en vaan tajuu :-D No ei, onhan tää raskasta elää kaukosuhtees, varsinki kun kumpikaan ei halua luopua toisesta.
  Tosin lomatki vois viettää muualla kuin Suomessa :DD

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:33

   mä en varmaan koskaan osais olla kaukosuhteessa. pisteet teille siitä et kykenette… Toisaalta vuos on lyhyt aika jne :D

 • Reply Noora maanantai, toukokuu 13, 2013 at 11:48

  Kyllä sieltä Trawanganiltaki löytyy halpoja ruokapaikkoja! Tai ainaki löyty tuossa 1,5v sitten :) Me käytiin aina siellä ”markkinapaikan”/sataman takana syömässä, ei mikään hieno paikka todellakaan, mutta ihan parasta ruokaa ja halvat hinnat, niin ja mukava mummoki töissä. Sen paikan nimi oli silloin ainaki Warung Kiki-Novi, käy kattoon jos satut Gileille menemään vielä :) Nautihan Aasiasta minunki puolesta!!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:32

   joo niitä markkinoita pohdin, mutta ton mahataudin jälkeen en heti uskalla noihin kojuihin syömään :(

 • Reply sonjak maanantai, toukokuu 13, 2013 at 17:55

  Hassuu, oon sun blogia seuraillu jo monta vuotta ja nyt satun olemaan Gileillä ja aamusta lähetään tonne tod.näk. samalle snorklausreissulle! Toivottavasti en nappaa kans jotain vatsapöpöö mukaani sieltä lounaalta… Oon Indoissa ollu vasta vajaa viikon mut hyvin ymmärrän miks täällä niin hyvin viihdyt!! Ootko käyny Ubudissa? Onko näkemisen arvonen mesta?

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:31

   auts, toivottavasti et napannu. Ubud on sellanen et siel pitää mun mielestä käydä. Ei siel mitään oo, turhan rauhallista mun menoon, mutta nättiä on ja sitä kulttuuria sit kai enempi. päiväretki riittänee hyvin :)

 • Reply Sunkissed maanantai, toukokuu 13, 2013 at 23:14

  Vau, pakko sanoo et ihan täydellinen rusketus!! Ja noi biksut on ihan superkivat nekin, noista maisemista nyt puhumattakaan. Toi vesi on jotain ihan älytöntä… :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:30

   joo toi on ihana paikka :)

 • Reply jj tiistai, toukokuu 14, 2013 at 00:53

  http://www.hm.com/fi/product/08058?article=08058-B

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:30

   …… MIKSI OI MIKSI ??!

 • Reply tiuku tiistai, toukokuu 14, 2013 at 18:52

  hei! oon tässä vähän pohdiskellut, että ootko sä laihtunu tai jotain, kun sun kroppa näyttää entistäkin paremmalta? :) kivaa rentoilua sinne lämpimään!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:29

   mulla ei oo vaakaa, mutta tällä ruokavaliolla, auringonlasku-bissejen ja nolla liikunnan perusteella veikkaisin että oon lihonnu muutaman kilon :D

 • Reply Katerina ALezandra keskiviikko, toukokuu 15, 2013 at 11:18

  Ihania kuvia! Mäki haluun matkoilla :D

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:28

   :)

 • Reply pinja torstai, toukokuu 16, 2013 at 15:16

  niiin täydellisen näköistä! D: oi kun pääsisi itekkin reissailemaan pitkän kaavan mukaan.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:27

   toi on kyl kunnon paratiisi :)

 • Reply iines perjantai, toukokuu 17, 2013 at 20:36

  ens viikolla biksu-ja mekko-ostoksille?? :D kai mun jotain uusii on saatava haha :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:27

   mennääään!

 • Reply ankka lauantai, toukokuu 18, 2013 at 21:48

  heips Meri ! On ihan koukussa sun blogiis:D ja tota noin oot hauska ja sun elämäs kuulostaa upeelta :) Ite oon vasta 16 ja matkustellu ihan pienestä asti eli mulla on koko ajan kamala matkakuume ja Suomen talvet on sietämättömiä… Pointti siis oli se että on tosi mahtavaa että saan lukea sun juttujas ja saada vinkkejä siihe miten pääsen kauas täältä ku on lukio pois alta :)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:27

   :) kiva kuulla!

 • Reply Satu tiistai, toukokuu 21, 2013 at 07:20

  Koska meinaat tulla Suomenna? Täällä näyttäisi olevan jo kesä!! :)

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 21, 2013 at 14:24

   en tiiä viel :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post