Lama tidak berjumpa

Sain just äskön Emilialta viestin ”jos teet kiltisti vielä töitä tälle päivälle niin oisko pikkusen supervoimakrapulapäivä, ja vois hyvällä omalla tunnolla vetää vaiks ne perseet” Joten ehkä sitä on avattava kone ja sähköposti niin rankkaa ku se onkin. (tosin mun krapulapäivä on vähän kyseenalainen kun join kaks drinkkiä ja lähettiin nukkumaan 22:20 ja nukuin onnellisesti aamuysiin) Törmäsin eilen toiseen niistä Uus-Seelanti pojista jotka tapasin ihan sillon reissun alussa ja tehtiin diili että saadaan lähteä 22:20 kotiin ku molemmat oli ihan tappoväsyneitä. Aiheutettiin ilmeisesti pientä hämmennystä kun oltiin lähetty samaan aikaan baarista ja Emilia oli turhaan yrittäny selitellä että ne on ihan oikeesti vaan kavereita. (ihan oikeesti ollaan!) Mutta jos sit tänään lähtis ulos pitkästä aikaa silleen isomman kaavan mukaan (eli saatan pysyä hereillä ehkä jopa puoleen yöhön)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nojustjoootaaas. Gileiltä on selvitty takas kotiin suurinpiirtein ehjänä. Sain keskiviikkona jonkun vatsapöpön/ruokamyrkytyksen/minkälienee ja oksensin puolikkaan vuorokauden, onneks selvisin siitä silleen että pääsin veneeseen ja selvisin bussimatkasta viel takas kotiinkin… Ei tarvi hetkeen syödä kanaa, riisiä tai kananmunaa. Ällötyksestä ko ruoka-aineita kohtaan sain pöpön Nasi Gorengista. No onneks oli Emilia joka toi mulle kaupasta Fantaa niin että sai yrjöttyä muutakin kun pelkkiä sappinesteitä (haluutteko lisää yksityiskohtia mun oksentamisesta?)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on miljoona ja sata kuvaa Gileistä, kuvaoksennuksia on siis luvassa. Mulla oli tavote täysin alkoholittoman elämän lisäks viettää täysin miehetöntä elämää ja se onnistuu varsin helposti. Mä en oo mikään suurin Gili-fani ollu ikinä, päivät voi ottaa aurinkoa ja illalla voi lähteä baariin joka on täynnä hollantilaisia (Virpi alko just pakkaa kamoja) Me valittiin vaihtoehto B ja mentiin nukkumaan joskus yheksän aikaa. Mutta selvisin maanantaista torstaihin puhumatta yhellekkään miehelle (paitsi muutamalle paikalliselle joille en haluu olla tyly)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dave tulee täään tai huomenna takas Balille, luulen et se on kertonu mulle kyl päivänkin mutta se puhu koko ajan et on 12 päivää poissa, ni en oo sit kokenu tarpeelliseks painaa sitä mielee ja en tiiä et laskeeko se lähtöpäivän mukaan vai ei. Niinpä tarkistan Whatsappin kolmen minuutin välein et josko se ois online. En oo ihan varma et miten hyvin tää mun lähes aukoton suunnitelma toimii, mutta kun päätin etten laita sille viestiä ekana ni jotain edes, sen kun ei tarvi tietää että oon laskenu sekunteja siihen et se tulee takas siitä hetkestä lähtien ku pudotin sen lentokentälle viime viikon maanantaina. No sunnuntaina nään sen viimeistään sit ehkä (ja ne sen vanhemmat. apua)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

excuse me sir could you take a picture of us?

Mekko Ginasta joskus viime kesänä.

Ja hei vinkkivinkki! Nellyllä on viikonloppuale menossa! Tarjolla suosikkituotteita -40% ja kenkiä alk. 11,95€. Aleen suoraan tästä!

Koko näytön kaappaus 10.5.2013 190554

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Virpi perjantai, toukokuu 10, 2013 at 16:59

  TODELLAKIN!!! :D

 • Reply nuunuu perjantai, toukokuu 10, 2013 at 21:58

  Ihania kuvia! Ah, mä oon tuolla vähän reilu 2 viikon päästä myös :) Uskaltaiskohan sulle tulla juttelee jos päädytään Eikoniin tms. samaan aikaan..:D
  -N

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:36

   Täytyy tulla juttelee jos mut näkee!

 • Reply late perjantai, toukokuu 10, 2013 at 23:58

  Hassua, kun katsoo noita sun insta kuvia, ja lukee näitä postauksia, niin en jotenkin oikeesti tajua että oot ihan oikee ihminen :D En osaa selittää, mut noi sun kaikki jutut ja sekoilut ym tuntuu niin epärealistisilta ja ”kaukasilta”, et oon sit samalla luokittanu sutkin samaan lokeroon yksisarvisten (ja niitten kuuluisten täydellisten miesten) kanssa. En ihan tajua itteenikään tässä, mut joo, tulipahan sanottua :p Oot ihana enivei :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:36

   ahahah :D ihanaa, mua ei oo koskaan ennen verrattu ykssarviseen :D kiittikiitti, sait mut nauramaan <3

 • Reply Inis sunnuntai, toukokuu 12, 2013 at 09:35

  Näytät niin onnelliselta ja ruskeelta kuvissa! Oletko laihtunut, vai hämääkö kuvat?

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 19, 2013 at 08:35

   veikkaisin et kuvat hämäää

  Leave a Reply