Glada vappen bara vatten hela natten

Hellurei. Ja hyvää vappua! Mä unohiin kokonaan että oli Vappu, olin nukkumassa ennen kymmentä, eli kuulostaa oikeestaan ihan samalta kun vaput Suomessakin. Toivottavasti ette oo ihan kauheen krapulaisia :) Meijän piti käydä leffassa, mutta muutama muukin halus nähä Iron Man 3:n ni ei sit menty. Oon ihan fiiliksissä leffas käymisestä, se on jotenkin niin arkista ja kotosaa. Sama juttu ku oltiin maailmanympärimatkalla, leffaan oli aina parasta mennä kun se on aika samanlaista missä tahansa, ei tarvinu miettiä yhtään mitään.

Mä niin lupasin itelleni että parannan tapani tän blogin kanssa, mutta ei se näköjään sit ihan toiminu. Jos nyt sit vaikka toukokuun alusta alotan uuden elämän tän mun hetkellisen bloginlaiminlyönnin jälkeen? Täällä elämä kuitenkin sujuu vanhaan tapaan, ei mitään kovin ihmeellistä. Tavallaan koko ajan tapahtuu ihan älyttömästi, mutta sit ei kuitenkaan mitään. Löysin itelleni uuden huipputytön jonka kanssa ollaan hengattu koko viikko (Alleycatsin manageri just totes että Merillä on ihmeellinen taito löytää kaikki suomalaiset mimmit) ja ens viikolla varmaan tsempataan ja lähetään Gileille hetkeks. (viimeks jaksoin olla siel kaks päivää, kauankohan nyt…) Ehkä ihan tervettä päästä pois täältä taas. Kauemmaskin kun Uluwatuun ja Seminyakkiin.

Mulla oli lennot tosiaan kotiin eilen, oon edelleen täällä, katellaan et koska huvittaa tulla kotiin. Kattelin tossa säätiedotusta Helsinkiin ja luulisin ettei huvita ihan vielä. Lisäks saatoin tavata taaas yhen kivan pojan, joka tosin lähti maanantaiaamuna ausseihin pariks viikoks töihin ja haluun nyt odottaa et se tulee takas ja todeta että pieleen meni sekin juttu. Dave siis asuu täällä, käy vaan tekemässä töitä välillä pari viikkoa tai kuukauden ja tulee takas. Sillä on kiva talo ja kivat vatsalihakset ja se on todennu mulle jo pariin otteeseen, että se oli Meri sarkasmia, eli se ois varmaan ihan hauska jos tajuisin enää yhtäkään vitsiä. Ainut vaan että nyt kun se tulee takas (10 päivää!) niin sen vanhemmat tulee myös. Enkä usko että se haluu esitellä jotain random suomalaista tyttöä jota se tapaili vajaan viikon porukoilleen. Ei sillä etten ois unelma-miniä (ihan totta, kaikkien mun entisten poikaystävien vanhemmat rakastaa mua) mutta kuitenkin.

Mun piti maanantaina käydä immigrationissa hoitamassa mun viisumi-pidennys, mutta siinä vaiheessa kun kaaduin seiskalta aamulla ulos taksista nolla yöunilla kun olin eka käyny saattaa Daven lentokentälle päätin, että parempi ehkä nukkua vähän ja siirtää immigrationissa istuskelu toiseen päivään, eilen oli sit pakko herätä vähän ennenkymmentä ja raahautua paikalle. Hoidin mun pidennyksen jonkun matkatoimistojutun kautta (niitä on tuolla kadulla toinen toisensa vieressä) maksoin lystistä 600 000 rp (aböyt 50e) ja aikaa koko viisumijuttuun mulla kulu 1,5h ja yhtä ”aikasta” herätystä lukuunottamatta se ei vaatinu multa mitään ponnisteluja. Ois menny vaan tunti, mutta se tyttö jonka kanssa kävin eilen sielä immigrationissa ei vissiin halunnu mennä takas töihin, koska normaaliin 15min skootterimatkaan kulu 45min kun se kiers puol Balia ennenku tultiin takas tänne. Mietin jossain vaiheessa et kysynkö et onko se eksyny, mutta ajattelin et se on ehkä epäkohteliasta. Enivei, kahen kuukauden viisumin pidennys ei ollu temppu eikä mikään, eikä tarvinu lähtee käymääm Singaporessa tai Kuala Lumpurissa, niinkun eka vähän pelkäsin. Saa nähä miten menee sit se seuraava. Puol vuotta pystyy olee maassa ilmeisesti ilman mitään ongelmia, sen jälkeen pitää häipyä ainaki päiväks.

Nyt voisin ryömiä aamupalalle ja sen jälkeen rannalle. Mun viikon tavote oli käydä surffaa, mut aallot on ollu niin kauheita ettei oo tullu mieleenkään mennä veteen kun meinaan hukkua sen minuutin aikana mitä käyn uimassa (kastelemassa hiukset että saa kivat kiharat)

Pitäiskö mun lisätä näihin postauksiin jotain täysin aiheeseen liittymättömiä auringonlaskukuvia jotka on ainoita mitä mun kamera on täynnä?

PS: Laitoin G:lle viestiä ihan nyt vaan silleen ystävällisyyden merkeissä naamakirjas, et ootko viel elossa ku ei oo näkyny. EI VASTANNU. Hitto mikä pentu.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Eve torstai, toukokuu 2, 2013 at 09:14

  Laita ihmeessä niitä kuvia, niin me kateelliset voidaan fiilistellä niitä täältä kylmästä suomesta! :) Nyt muka toukokuu, ja edelleen löytyy lunta, minne meidän kevät ja kesä on hävinnyt?! :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:25

   täytyy siis jatkossakin ottaa kamera mukaan rannalle :)

 • Reply Naanuli torstai, toukokuu 2, 2013 at 16:38

  Heippa Meri! Käytiin poikaystävän kanssa maanantaina Padang Baissa Blue Lagoonissa, ja siellä tuli mies tarjoamaan hierontaa. Ei otettu, mutta hän esitteli vihkoa johon ottaa tervehdyksiä hieromiltaan ihmisiltä, ja siellä oli muistaakseni 17.4. Laittanut terkut Meri Suomesta :) Mietin vain että oöitkojan juuri sinä, kun muistelinki että oöit joku aika sitten siellä ollut? Su. Kirjotusten perusteella itse asiassa sinne lähdettiinkin: harmi vaan että täälläkää taloudessa kumpikaan ei osaa tuökita niitä saakelin tuulia :D roskaa oli vedessä paljon, mutta snorklaili oli ihan ok ku lähti vähän kauemmas rannasta :)

  • Reply Naanuli torstai, toukokuu 2, 2013 at 16:46

   Sori järkyttävät kirjotusvirheet, puhelimella ei oikein osu kohdilleen… :D

   • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:24

    joo se on aina samanlaista tuskaa :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:23

   Haha joo olin varmaan minä. Se sama ukkeli on siel aina :D

 • Reply Kajsa perjantai, toukokuu 3, 2013 at 03:32

  Moikka, osaatko antaa vinkkejä, että missä (hotelli/bungalow etc) kannattais yöpyä Balilla (Kutalla)? Onks sulla joitain suosikkimestoja? Mä huomasin, että Balilla on Komune, joka on myös Coolangatassa ja just siellä Coolyn komunessa oon yöpyny ja tykkäsin. :)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:25

   Ei mulla sen suurempia suosituksia oo antaa. Oon ite asunu Suka Beach Innissä nyt sen pari kuukautta, muualla en pahemmin oo pyöriny :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post