Se hetki kun joudut googlettamaan viikonpäivän.

Huh. Mul on kauhee morkkis koska kello on vasta kaks ja mä piileskelen huoneessa koska ulkona on niin tuskasen kuuma, ettei siel tosiaankaan voi olla. Jopa jokainen paikallinen valittaa kuumuutta, tai sit ne vaan yrittää lohduttaa mua. Yritettiin rannallaoloa, mutta kun aallot oli niin isoja ettei uimassa oikein voinu olla ja heti kun nous pois vedestä oli liian kuuma taas niiin ei. Viihdyn huomattavasti paljon paremmin tuulettimen alla x-asennossa ja kirjan kanssa, kuka tarvii mitään rusketusta kuitenkaan? Ja uuden tatuoinnin kanssahan ei sais olla auringossa eikä toi uiminenkaa varsinaisesti oo mikään paras juttu. Surffaamaan en jaksa, viimeks ku menin veteen, meloin eka ihan superkauas ja sen jälkeen istuin tunnin laudan päällä ja tuijottelin kaukasuuteen ennenku tulin siihen tulokseen että vihaan koko lajia ja oon paljon mielummin surffivaimoilee.

Enää tarvitaan siis uus mies jolle vaimoilla.

Kerroinko jo et tormäsin G:n? Siis siihen mun edelliseen suureen lomarakkauteen jonka kanssa meni kaikki ihan päin helvettiä. Pitää alkaa puhuu näistä pojista omilla nimillä ku ärsyttää noi aakkoset, no enivei, olin jo kotona nukkumassa ku yks kuuma aussisurffari frendi laitto viestiä, et nyt perse baariin sieltä, koska hän on lähössä kuukaudeks ausseihin ja haluu viel sanoo moikat. No kilttinä tyttönä lähin moikkaamaan, tukka harottaen joka suuntaan ja päällä ensimmäinen riepu joka päälle sattu. Ensimmäinen ihminen jonka nään ku Alleycatsiin sisälle astun, oli luonnollisesti G. Onneks mun pöytäseurue koostu kaheksasta (8) kuumasta miehestä ja G:n pöytäseurue kahesta pojasta. Se istu koko illan niin epämukavannäkösessä asennossa selkä mulle käännettynä että teki mieli laittaa seuraavana päivänä viestiä, että kuinka jumissa sun niskat on.

Mutta ei siis moikattu tai mitään, oisin halunnu kyllä, koska en oo enää yhtään niin vihanen enkä oikeestaan ees muista mistä sain raivarit ja saatoin olla vähän ylidramaattinen, mutta kun herra varo ottamasta mitään katsekontaktia, niin ei sitten

Voisin lähtee ottaa jonkun hieronnan ihan vaan siks et pääsis ilmastointiin hetkeks. Toinen vaihtoehto ois tietty kauppojenkiertely, mutta se tulee helposti turhan kalliiks. Oon ostellu niin järkyttävän määrän kaikkea, että pakko rauhottua hetkeks.

funny-animals-bulldog-ice-cubes

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anne torstai, huhtikuu 25, 2013 at 17:15

  Osta sille lahjakortti hierontaan ja laita siihen joku teksti tyyliin just in case your neck hurts :D

  Vielä 10pv Suomessa, vuorokauden lennot ja loma alkaa <3 Saako sua tulla vetää hihasta jos näkee? :)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 03:59

   pitää tulla nykäsee hihasta jos näkee! :)

 • Reply Lisa torstai, huhtikuu 25, 2013 at 19:28

  Miehet on tyhmiä Ne ei vaan tajuu… Huah! Uutta kuumisaussisurffarii vaan kehiin!! ;)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 03:59

   no ei näköjään… uus joo!

 • Reply Reetta perjantai, huhtikuu 26, 2013 at 06:00

  Miten kauan sä siellä meinasit viihtyä? Täällä on yks surffivaimo varaamassa lentoja toukokuulle, tullaan Balille viikoksi Melbsistä että voin hakea toista viisumia enkä saa olla maassa (pirun aussi byrokratia!) ja mulle kelpais rantaseura ku toinen puljaa siellä veessä!

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 03:59

   ellei mitään ihmeellistä tapahdu niin toukokuun oon tääl kyl viel varmaan kokonaan :) Rantaseuraa siis löytyy! :)

 • Reply Gia lauantai, huhtikuu 27, 2013 at 05:32

  Tule Perthiin.. Täällä ei ole liian kuuma :)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 03:57

   siel on kyl aika kivoi poikia :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post