Padangbaissa taas

Koska lienee ihan tervettä päästä aina sillon tällön ulos Kutalta, tehtiin taas päiväretki Padangbaihin. Onnistuttiin eksymään sekä meno-että takastulomatkalla, takastulomatkalla tosin niin lahjakkaasti että tiedettiin periaatteessa koko ajan, että missä ollaan mutta sit tuli vastaan aina joku ykssuuntanen vastaan eikä vaan päästy himaan. Meinas tulla itku.

Eksyn muutenkin aina kun yritän mennä ihan mihin tahansa. Sitä vaan tajuu missanneensa taas sen saman käännöksen jonka 100 kertaa aiemmin on osannu ajaa ja sit saat ajaa kolme varttia ennenku pystyt korjaamaan virhees, ellet oo halukas tekemään kamikaze uukkaria jossain tosi ei-sallitussa paikassa. Ens kerralla laitan navigaattorin korvanappeihin kertomaan jokaisesta käännöksestä, ettei vaan tuu metriäkään ylimäärästä.

IMG_0590

IMG_0593-001

Katon tässä kuvassa palloa jonka vieressä leikkivä lapsi oli just viskannu ilmaan. Sekunti myöhemmin ja se oli melkein mun naamassa. Typerät länkkärit jotka tulee poseeraa just kun pitäis pelata futista.

Mun piti kirjottaa varmaan lisää aiheesta mutta mun silmät putos just päästä kun tosta käveli ihan törkeen kuuma mies ilman paitaa ohi.

IMG_0606 IMG_0608

Siinä missä viimeks oli ihan tasanen meri, oli nyt isot aallot jotka oli tuonu mukanaan ilmeisesti puolikkaan kaatopaikan mukanaan rannalle. Snorklaukset jäi siis meijän osalta väliin ja varsinkin kun vedestä just noussu tyttö näytti aika pahan näköstä meduusan polttamaa kädessään niin pitäydyin mielummin rannalla makoilussa ja kirjan lukemisessa.

Pitäis oppia tulkitsemaan tuulia jotetenkin silleen että tietäis koska on rannalla paljon paskaa ja koska ei. Tai siis normaaliolosuhteissa ois voinu ärsyttää että ajaa 1,5 h yhteensuntaan (tai meijän tapauksessa takastulomatkalla 2,5h)  ja todeta että veteen ei oikeestaan voi mennä ollenkaan. Mulla on edelleen suunnitelmissa ottaa jossain vaiheessa huone jostain Padangbaista ja ihan vaan rauhottua ja nauttia hiljasuudesta.

2013-04-17 13.09.28

Kännykkäkivaa. Hankin jonkun datapaketin vihdoin mun kännykkään niin nyt voi hc-instagrammaa taas. Kerroinko että käyn ottaa uuden tatskan tällä viikolla? Ja ehkä toisen tässä ihan piakkoin.

2013-04-17 13.27.15

Oon aamupalalla taas vaihteeks Cafe Localissa joka on mun naapurissa ja jossa on lähin asiallinen netti. Tässä on menossa joku superkuumien surffareiden paidaton ohimarssi enkä oikein voi keskittyä koneeseen just nyt kun pitää vilkuilla niitä. Joihinkin asioihin sitä ei vaan kyllästy ja selkeesti lihaksikas ja ruskettunu yläkroppa kuuluu niihin asioihin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply audrey tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 09:27

  Eikö sua jännitä ne meduusat siellä? Luin just joku päivä Pallontallaajista juttua box jellyfisheistä ja hyvä kun uskalsin mennä edes suihkuun sen jälkeen :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:26

   eiku ne on sellasia pieniä jotka tuntuu ikävältä mutta ei sen vaarallisempia oo :)

 • Reply mmons tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 09:51

  en ymmärrä jos joku pystyi lukemaan tätä postausta nauramatta, olet aivan mahtava :Ddd !! tosin ens kerralla voisi olla kuviakin niistä paidattomista kuumiksista.. ;)

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:25

   haha ei yhtään pelottavaa kuvailla ohimeneviä poikia ravintolassa :D

 • Reply suviii tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 10:04

  toppi monkista! hooh ei yhtää käy kateeksi kun täällä se hädin tuskin plussan puolella ja hyinen tuuli joka päivä…! tatuoinnit jees, älä sit polta sitä auringossa :D!

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:25

   jep :) En polttanu !

 • Reply Venla tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 14:03

  Moi! Osaatko suositella jotan halpaa ja kivaa hotellia Kutalta rannan lähettyviltä? :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 25, 2013 at 10:49

   mä oon ollu viimoset kolme kertaa suka beach innistä josta kävelee rannalle ehkä 10 minuuttia, en tiiä yhtään noista jotka on lähempänä rantaa :/

 • Reply risle tiistai, huhtikuu 23, 2013 at 22:17

  Apuaa!! Varasin just Helsinki-singapore-kualalumpur-bali kiertueelle lentoja. Tuli mieleen että mistä halpaa majotusta vois kattela?:)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 25, 2013 at 10:48

   mä oon aina ottanu huoneen paikan päältä suoraan, tulee huomattavasti halvemmaks yleensä niin :)

 • Reply Nipe keskiviikko, huhtikuu 24, 2013 at 11:48

  Moikka! Kai oot käyny Padangbaissa White Sand Beachilla? Kuvat näyttää et olis Blue Lagonista. White Sand on TAIVAALLINEN! Paikalliset soittelee musaa ja hyvää ruokaa! Voikun pääsis takas..

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 25, 2013 at 10:47

   En oo! Sinne siis seuraavaks :) Eiköhän sinne suuntaan tuu kuitenkin suunnattua viel pariin kertaan

 • Reply pinja torstai, huhtikuu 25, 2013 at 16:02

  aa rakastan näitä sun miesuttuja :DD ihanaa! toi missä tuijotat palloa on ehkä maailman ihanin.
  oijoi pääsispä itekki taas reissaa sinne!

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 04:00

   :) rakastan tätä paikkaa kyllä vaan niin kovin!

 • Reply ansba perjantai, huhtikuu 26, 2013 at 10:41

  moikka!
  missä otat/otit tatskan tuolla?
  otin siellä ite joskus, niin kiinnostaa suositukset muistakin mestoista missä muut on käyny ottaa.
  itel se tais olla joku rosemarrie tattoo benesari roadilla…(?)
  Kiva balikuume tulee ku tätä sun blogias lukee ! pakko päästä takas :)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 1, 2013 at 03:58

   Benesarilla jossain random paikassa… :D Sellanen ku Lady Rose poppies 1 & 2:n välissä on ihan superhyvä!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post