perjantai

Jippii. Vatsataudista ollaan ehkä selvitty jotenkin kunnialla, päätin etten anna sen hidastaa menoa jonka seurauksena oon eilen maannu sikiöasennossa mm. vaatekaupan sovituskopin lattialla, mutta nyt alkaa olo tuntuu normaalilta. Saa nähä miten käy aamupalan jälkeen ja jos vaikka repäsis ja lähtis illalla poikien kanssa pyörähtää ulkona. Ois ihan kiva nähä ihmisiä välillä :D

IMG_0537
IMG_0539

Heräsin aamulla siihen että vettä sato niin kovaa, mikä on ärsyttävää koska olin jo henkisesti valmistautunu kärvistelee rannalla ja viettää hc-auringonottopäivän. Mut voi olla että se jää nyt haaveeks ellei tapahdu jotain ihmeellistä. Tai ehkä lähen kiertämään noi 101 surffikauppaa läpi ja yritän löytää uudet biksut itelleni. Oon kiroillu tätä teille ennenkin, mutta kun kaikki myydään seteissä! ÄRSYTTÄVÄÄ. Kuinka moni ihminen loppujenlopuks on samaa kokoa tisseistä ja perseestä? Lähin eilen biksu-metsästykseen makso-mitä-makso mentaliteetilla ja silti tulos oli nolla. Täytyy ehkä laajentaa tätä reviiriä ja lähtee käymään Seminyakissa tai jossain.

IMG_0535

Huomaatteko, että mun elämä on kauheen vaikeeta ja rankkaa ja vaativaa just nyt? Eilen kun käytiin kaupoilla ja rannalla ja syömässä kaikki samalla reissulla tuntu kauheelta saavutukselta eikä siinä välissä tarvinnu ottaa ees päiväunia! Musta on tullu niin saamaton että paluu arkeen tulee olemaan taas aikamoinen.

En oo edelleenkään puhunu sen yhen urpon kanssa sanaakaan. Enkä periaatteestakaan aio ottaa siihen yhteyttä. Tiiän et törmään siihen ennemmin tai myöhemmin ja pidän sit vaan huolta että mulla on ainaki 19 kuumaa miestä siinä ympärillä just sillon. (Meri 27 vuotta moi) Tai ainaki noi kolme suomipoikaa josta toi yks on vetäny ihan jäätäviä mustasukkasuuskohtauksia.

IMG_0538

Voisin alkaa keskittyy nyt mun kananmuniin ja pekoniin (himoitsen kokoajan pelkkää protskua. Voisin elää pihveillä just nyt) ja yrittää suunnitella jotain ohjelmaa tälle päivälle, olettaen etten jaksa lähtee kauppoihin. Ipad ja kirja kuulostaa aika hyvältä. Aloin lukee Maya Banksin kirjoja ja nauran ääneen niiden huonoudelle, mutta kun en kykene keskittyy Hotel K:n vakavuuteen just nyt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply mjs perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 09:36

  Meri mua niin naurattaa sinun miessekoilut, :D
  Ootko koskaan miettiny et onkohan sinus joku vikana kun
  Kaikki sinun suhteet menee aina plörinäksi :D
  Koska mul on ihan samallaisii ongelmii,ja oon vakuuttunu
  Et se johtuy minust :-D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:28

   aah siis oon aivan täysin varma että mussa on joku geeni joka saa aikaan sen että ryssin jokaisen miesjutun joka mulla koskaan on ollu! :D

 • Reply Anna, perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 13:24

  Surffipoikalähikuvia, kiitos! :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:28

   :D

 • Reply Iris lauantai, huhtikuu 20, 2013 at 10:37

  Tulee ihan aussiajat mieleen! Oli oikeesti rankkaa jos piti rannalla makaamisen ja syömisen lisäks käydä jossain kaupoilla.. Sit jos erehty johonkin urheileen niin tarvi viikon loman sen jälkeen :D

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:28

   Joo tää on tää koala-elämäntapa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post