pikamoikat

Heippaheippa.

Terkkuja jostain vällyjen välistä huoneesta piilosta. Vietin aamun sikiöasennossa vessan lattialla märkänä kylmästä hiestä kun vatsa kramppas niin hitosti ja toivoin et Ella tulis nopeesti kotiin siltä varalta, että satun kuolemaan siihen paikkaan. Hienosti menee siis täällä.

Pojan kanssa kaikki meni niin päin helvettiä kun jonkun miehen kanssa ylipäätänsä voi mennä (ei olla puhuttu sunnuntain jälkeen jollon sain tekstasin sorry johon vastasin yeah) eli uutta matoa koukkuun heti kun saan mahan taas johonkin kuntoon. (oon kyllä täys alkoholikiellossa koko viikon, ihan omasta toimesta)

Piti tulla teille mainostamaan että Nellyllä on mid-season sale. Mä kävin tänään jättämässä passin viisumin pidentämistä varten tonne läheiseen matkatoimistoon, eli pysyn kaukana salesta ja elän niillä rahoilla viikon pidenpään täällä :)

IMG_0559

Koodi on siis WOTSZBFD ja salaiseen aleen pääsee suoraan TÄSTÄ! Parhaat koot ja mallit menee aina nopeesti eli kannattaa olla nopee :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply zepi tiistai, huhtikuu 16, 2013 at 21:18

  Meri!! Kerro mulle että on ihan ok muuttaa ulkomaille sen takia että suomalaiset pojat on tyhmiä! :D

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 05:59

   pojat on ihan yhtä tyhmiä kaikkialla :)

 • Reply kajslkaj keskiviikko, huhtikuu 17, 2013 at 10:06

  Moi,

  Mä odotin kovasti, että lähet Balille, ja postailet sieltä reissujuttuja ja kuvia ja kaikkee niin vielä mitä. Pelkkää kännisekoilua. öööö…sitä kai voi ihan harrastaa Suomessakin?

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 05:59

   mielenkiintosta varsinkin kun en oo ollu humalassa yli kahteen viikkoon :D Aina voit lähteä itse reissuun ja tehä sen niinkun haluat, mun hiekkalaatikko, mun leikit jos mua huvittaiski olla humalassa kolme kuukautta putkeen ja syödä pelkkiä lihapullia ja olla puhumatta kellekkään niin se on mun oma asiani :)

 • Reply Jaana keskiviikko, huhtikuu 17, 2013 at 11:44

  Onnistuuko sen 60pv turistiviisumin uudistaminen siis ihan paikan päällä ku tarpeeks lyö seteleitä tiskiin? Miten kauan saa sen uudistamisen jälkeen olla maissa?

  Miten kauan sun reissu vielä jatkuu?… :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 05:56

   Joo ilmeisesti :D Tai ainaki ne otti mun passin vastaan ja sano et yes yes miss, it’s ok. Tolla jatkolla saa olla 30pvä lisää maassa ja sen jälkeen voi käsittääkseni uusia sen taas. 6kk saa yhteensä olla maassa. Mulla toi jatko makso 600 000, eli huomattavasti halvemmaks tulee toi kun se, että tekis visa runin johonkin. hurraa korruptoituneet maat joissa rahalla selviää mistä vaan!

   Reissu jatkuu siihen asti että huvittaa tulla kotiin :D Ei siis mitään suunnitelmia viel :)

   • Reply Jaana perjantai, huhtikuu 19, 2013 at 08:24

    :D
    Okei hyvä tietää. Ite meen kyllä takas Bangkokiin ekan 60 päivän jälkeen muutenkin, mutta kun palaan takaisin Indoihin niin yritän saada sen social visit visan… mutta nähtävästi siis riittää uus 60pv turistiviisumikin. Great! :)

    • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 5, 2013 at 05:29

     nokun mulle sanottiin että 60 päivän viisumit on suoraan social visittejä. En sit tiiä. Toivottavasti en oo ongelmissa sit joskus ku lähen maasta :D

  Leave a Reply