Hari Perempuan Internasional!

Hyvää naistenpäivää kaikki TFFL:n upeat naiset!

Täällä suvaitsee aurinko paistaa vihdoin sen jälkeen kun koko viikon on sadellu, enkä malta odottaa että pääsee rannalle / altaalle. Mä tiedän että moni blogi täyttyy tänään toinen toisaan upeampiin ja liikuttavimpiin teksteihin naiseudesta, mikä on hyvä, koska ollaan me vaan freaking awesome.

Täällä oon entistä ilosempi siitä, että mun on mahdollisuus lähteä tällaseen reissuun yksin, ilman että pitää miettiä omaa turvallisuuttaan. Kyllä mä pohdin ennen reissua et vois käydä ostamassa sormuksen niitä päiviä varten kun on oikeesti yksin jossain kauaempana. Mulle se oon aviomiehen kanssa lomalla, on yleisin vastaus varsinkin jos vieraat miehet kysyy kenen kanssa oon reissussa. Mutta pieni valkonen valhe ei kai satuta ketään, niin kauan kun se suojaa mua edes jotenkin.

Toivon että voitte uhrata neljä minuuttia teijän tän päivän telkkariajasta ja käydä tutustumassa Naisten Linjan sivuihin.

Naisten Linja kuuntelee, tukee ja antaa tietoa väkivallasta ja siitä selviytymisestä. Puhelin- ja nettipalveluissa naiset ja tytöt voivat kysyä väkivallasta, purkaa kokemuksiaan ja saada neuvoja ja tukea vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Vuonna 2011 palvelut tavoittivat yhteensä yli 1300 naista.

Tukeminen ja lahjottaminen on helppoa, mutta nyt on myös käynnissä suuri rekrykamppis  uusille vapaaehtoistyöntekijöille. Jos itsellä ei oo mahdollisuutta lähteä mukaan, tiedätkö jonkun muun jolla olis?

Jos mukaan lähteminen itselle ei sovi, myös rahallinen apu on mahdollista! Pienikin summa auttaa!

Kaiken kokoiset lahjoitukset voi suunnata näillä tiedoilla: 
Danske Bank FI76 8000 1710 1157 01
Viite 1067

Jätetään se viikonlopun uus hippatoppi ostamatta ja laitetaan rahat johonkin hyvään.

Ihanan naistepäivää ihanat naiset! Ja kaikki ne kolme mun miespuolista lukijaa, tänään kukkakaupan kautta kotiin !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Reply helistin perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 12:56

  Hyvää naistenpäivää Meri!

  Minulla olisi tyhmä kysymys matkustamista koskien… Suunnittelen matkaa Meksikoon ja jännitää, kun matkalla olisi kaksi vaihtoa.

  Eli miten vaihto käytännössä tapahtuu? Onko check-in matkan alkupisteessä ja koko matkalle samalla kertaa? Entäpä matkatavarat? Mitä pitää tehdä kun saapuu vaihtokentälle? Ja miten menettelit nyt, kun myöhästyit jatkolennolta?

  Google kertoi sen verran, että menettelytavat ovat tapauskohtaisia, mutta auttaisi kuulla sinun kokemuksistasi! Kiitos!

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:23

   riippuu ihan siitä, että onko kaikki lennot samalla lipulla. mulla oli, joten se oli lentoyhtiön velvollisuus hoitaa mulle majotus ja paikka seuraavalle lennolle kun jatkolennon missasin sen takia että eka kone oli myöhässä… Yleensä kun tuut vaihtokentälle niin käyt transfer-tiskillä hakemassa boarding passin seuraavalle lennolle, ELLEI sitä oo voitu tehä jo etukäteen lähtöpaikalla. Matkatavarat samaten pitäis mennä suoraan perille, mikäli kaikki lennot on samalla lipulla

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post