There Is Party In These Pants – Björn Borg arvonta!

Hellurei, sillä aikaa kun mä tottulen täällä eloon ja oloon (lue: yritän epätoivosesti saada rusketusta pintaan) niin järkätäänpäs teille arvonta!

Mä sain just ennen reissua Björn Borgilta ihanan paketin jonka sisällön sulloin (mun matkalaukku oli sen verran täynnä että näinkin pienten vaatekappaleiden sinne mahduttaminen vaati vähän työtä) heti mukaan. Noi vihreet tosin syrjäytti mun VS:n kauhukalsareiden paikan lentopikkareina hetimiten ja selviytyivät tehtävästään oikein kiitettävästi.

_DSC0006-001

Teillä ois mahollisuus voittaa itsellenne 100€ arvonen Björn Borg tuotepaketti kertomalla, millaset ois sun unelmien bileet? 

Noi Party in these pants – bokserit sisältää QR-koodin, jonka skannaamalla pääsee osallistumaan skabaan jossa palkintona on pääsy bileisiin jonnekkin päin maailmaa.. Piti heti ladata padiin QR-skanneri :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

195 Comments

 • Reply Laurak keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 15:09

  Hmmm.. Tärkeintä unelmien bailuissa olis hyvä seura, esim. se lähin kaveriporukka. Tunnelmaa nostaisi tietenkin hyvät ruoat ja juomat, joita olisi riittävästi. Lisäksi paikka voisi olla jossain keskellä-ei-mitään.. Hyvään tunnelmaan kuuluisi myös hyvä musiikki!

  Oi, pitääkin ruveta järkkään juhlia!:D

 • Reply Katjamaria keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 15:19

  Unelmabileet ois sellaset, johon sais kutsua kaikki ystävät ympäri Suomen ja joissa ei virtaiskaan alkoholi, vaan sateenkaaren eri väreissä herkulliset hedelmäsmoothiet, pirtelöt ja tietetenkin överi-iso karkkibuffet. Teemana ja pukukoodina olis tropiikki ja uima-allas ois täytetty pinkillä kylpyvaahdolla. Siellä ois kynsi-, hius- ja meikkibaarit, joissa kaikki neidit ja rouvat sais luoda itselleen asiaankuuluvat ehostukset. Sit olis surffikisat ja snorklausta rannalla ja loppuilta tehtäis beach barbequq ruokaa. Paikkana näin ollen pitäis olla joku helteinen ranta hieman eteläisemmissä koordinaateissa ;)

 • Reply Julia keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 15:24

  Unelmien bileissä olis kaikki rakkaimmat ihmiset, joku livebändi soittamassa musiikkia ja viihdyttämässä vieraita, hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla, rento ja kaikinpuolin hyvä meininki! :)

 • Reply mimi keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 15:50

  Bileet alkais kesällä rauhallisella mökillä, hiekkarannalla, uimisella, saunomisella ja kanootteilulla pienen ja mahtavan porukan kanssa. Sinne sais tulla sitten lisää porukkaa ja yhtäkkiä oltaisiin jossain lämpimän maan rannalla juomassa sex on the beachia ja kuuntelemassa kaupungin hälinää. (hiukset ja meikit olis tullu täydellisksi saunan jälkeen jotenki automaattisesti)

  Sitten seuraavassa hetkessä oltais jossain ihanassa yökerhossa, jossa olis erilaisia puolia esim.viidakkopuoli (huom. sisältää paidattomia miehiä!!). Jatkot olis 5n tähden hotellin rannalla / uima-allasalueella ja sais nukahtaa valkosiin lakanoihin ties kenen kanssa. Kaikki vaan sitte teleporttais paikasta toiseen, ei tarvis tilailla takseja jne.

  Ymmärrät varmaan miks ne on _unelmien_ bileet :D

 • Reply Magda keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 16:21

  Mun unelmabileet olisi nyt hotellihuone, skumppapullo ja minä. Ei mitään muuta. :)

 • Reply Elli keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 16:40

  Unelmien bileet tapahtus joskus loppukesästä, heinäkuun lopulla tai elokuun alussa, kun on vielä lämmintä mutta illat hämärtyy jo. Bileet ois jossain ihanan puutalon puutarhassa ja sinne ois katettu silleen vähän boheemiin tyyliin runsas buffetpöytä ja paljon tietysti viiniä, olutta sidukkaa! Siellä ois joka paikassa kukkia, kynttilöitä ja sellasia paperisia lyhtyjä roikkumassa puitten oksissa. Ja eri värisiä vilttejä, jos juhlijoilla on kylmä. Paikalla olis kaikki kaverit :) Kaikilla ois rento ja ihana fiilis, sellanen et nyt on kaikki hyvin! Kuulen sieluni korvin siellä taustalla soivan tämän bisiin: http://www.youtube.com/watch?v=ckw4okeUzxE

 • Reply Tuuti keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 16:54

  Yksinkertaisesti mahtavia tyyppejä, mahtava sää, hyvää ruokaa (ja komeita baarimikkoja…), ah kuinka kelpais…..

 • Reply Sälä keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 17:08

  Oon ehkä jotenkin kieroutunut tai jotain, mutta haluaisin ehdottomasti kokea kunnolliset amerikkalaiset kotibileet punaisine juomakuppeineen :D Mukana menossa olis niin tuttuja kuin tuntemattomia, ja perinteistä jenkkisafkaa riittäis kaikille juhlijoille – boolista puhumattakaan.

 • Reply Nukke keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 17:35

  Vähän kliseistä ehkä, mutta varmaan parhaat bileet sisältäis jonkun rannan läheisyydessä olevan paikan, paljon ihmisiä mutta samalla tarpeeksi tilaa ja viihtyisiä oleskelupaikkoja. Loistomusiikki pauhais tottakai ilta-auringosta aina auringonnousuun asti ilman valomerkkityyppisiä ratkaisuja. Oma ihana kaveriporukka ja isoin joukoin erilaisia ihmisiä tutustuttavaksi. Eipä kai siinä enää mitään voisi bileiltä toivoa :)

 • Reply jamina keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 18:10

  Rantahuvila, lämpöä +30, näkymä tyynelle valtamerelle ja pihassa myös pool, hyvää musaa, rento intiimi meininki ja hyviä tyyppejä! Shamppanjaa ja hyvää naposteltavaa.

 • Reply Elina keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 18:39

  Hmmm varmaankin jollain huippukivalla porukalla jossain lämpimällä rannalla! Sinne joku mahtava dj soittamaan ja tietysti hyvä ruoka ja juoma kuuluu asiaan ;)

 • Reply Jenna keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 19:14

  Rantabileet jossain lämpimäs olis upeutta !

 • Reply Mirkaaa keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 19:28

  Unelmien paaaardit olis ehottomasti sellaset jotka olis järjestetty jossain lämpimässä maassa rannalla tai iha sit vaan suomessa järven vieressä rannalla. Kaikki parhaat kamut olis tietty paikalla ja myös uusia tuttavuuksia (mieluusti miehiä ) saisi olla paikalla! Kaikki jois kivoja drinkkejä ja bailais aamunkoittoon asti ilman minkäänlaisia murheita! Hyvä ruoka on tietysti kaiken a ja o joten sitä pitäis olla saatavilla runsaasti. Tanssiminen tietysti kuuluis tähä iltaan! Sit kaikki vois yhessä kokoontua katsomaan auringonlaskuu ku se tulis. Ps. Ne tuntemattomat miehet jota sinne saapuis vois olla jotai vähä sellasia Macig Mike-tyylisiä miekkosia:)

 • Reply LAVJUUEVERYBODY! keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 21:00

  Aurinkoa, lämpöä, ehkä palju tai miksei merikin, lautapelejä, musiikkia, sushia , sipsiä, dippiä, olutta, ystäviä, Jukka poika… Ja good-face-day :-D

 • Reply Ary keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 21:46

  Unelmien bileet olis sellaset missä ois kaikki vanhat ystävät koolla lämpösenä kesäiltana. Hyvää ruokaa, juomaa ja joku hyvä artisti heittämässä yksityiskeikan.

 • Reply aahoo keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 22:12

  mun unelmien bileet olis vanhat kunnon kotibileet! tässä iässä kun on vähän vanhempi, niin harvemmin tulee semmosia old school -kotibileitä. old school -kotibileissä soi musiikki kovalla ja sieltä ei lähdetä baariin. old school -kotibileissä ihmiset säätää väärien ihmisten kanssa ja saa kuulla siitä monta viikkoa jälkikäteen. mun old school -kotibileisiin osallistuis tietenkin mun parhaat kaverit, mut vois sinne tulla myös jotain siistejä kuokkavieraita, kun uusiin ihmisiin on aina niin kiva tutustua! sit ne kotibileet ei tietenkään olis meillä, vaan jonkun muun luona, ettei tarvis sitten siivota :D

 • Reply Ansku keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 22:23

  Bileet pystyyn jonnekin rannalle, parhaimmat frendit mukaan ja joku huippubändi/artisti soittelemaan! Toki unohtamatta hyvää ruokaa ja juomaa.

 • Reply Hely keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 22:23

  Simppelyydessään hyvät bileet on rakennettu hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta. Extrana tähän päälle hyvät tilat ja hyvää musiikkia. Jotta vältyttäisiin ainaiselta tukkakriisiltä, paikalla pitäis olla hovikampaaja joka osais asiansa :D

 • Reply Feline keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 23:01

  Unelmabileet ois reivit hyvillä esiintyjillä, paljon glowstickejä, ilmanen baari, hyvää ruokaa…

  … tai sitte parhaat kaverit ja pomppulinna! >:)

  P.S. Björneborgin kalsongit on ehkä parhaat ikinä!

 • Reply Ann keskiviikko, maaliskuu 6, 2013 at 23:04

  Unelmien bileet olis sellaiset missä ruokaa ja juomaa riittää rajattomasti, kaikilla ois hyvä ja hilpee mieli, mutta kukaan ei olis örvellys- tai rähinäkännissä. Musa olis laidasta laitaan, mutta kuitenkin tanssittavaa. Bileet olis kesäaikaan ja ehkä jopa jossain ihanalla rannalla.

 • Reply nanna torstai, maaliskuu 7, 2013 at 00:48

  Omat unelmien bileeni olisivat rannalla lämpimänä yönä kavereiden ja hyvän musiikin ympäröimänä :)

 • Reply Sarppa torstai, maaliskuu 7, 2013 at 02:59

  Unelmien pippalot olis Austraaliassa jossakin rannalla. Ne olis teema bileet jollakin super crazy teemala, olis hyvä sää ja lämmintä. Meillä olis oma baarimikko ja huvila jossa juhlia ja mukana ois parhaat kaverit sekä pari uutta tuttavuutta ;) illalla sytytettäis nuotio ja paistetta vaahto karkkeja

 • Reply -saraaa torstai, maaliskuu 7, 2013 at 08:56

  Hmmm puitteet olis tietysti tosi tärkeet, mut kyl hyvä seura, tarjoilu ja hauska tekeminen tekee bileet ;) !

 • Reply Ella torstai, maaliskuu 7, 2013 at 16:32

  Ehdottomasti ulkoilmabileet! Grillailuu, hyvää seuraa, jotain superhyvää livemusiikkia ja tietysti juomaa :)

 • Reply Milou torstai, maaliskuu 7, 2013 at 16:59

  Miamilla kuumassa auringon paisteessa. Uima-allas ja hyviä drinkkejä joita joku kuumis baarimikko tekis ;) hyvää musaa ja parasta seuraa. Ei siinä paljoa muuta tarvittais :)

 • Reply loviisa torstai, maaliskuu 7, 2013 at 18:17

  unelmien bileet ois jossain rantasaunalla täydellisen kelin vallitessa (nää ei vissii ois suomessa:D) kaikkien ihanien ystävien ja kavereiden kanssa, ruokaa ja juomaa olis loputtomasti (eli bileet myös kestäis aika kauan…). Joku esiintyjä ois kiva ja jotain vähäpukeisia miehiä. Ei kai sitä muuta nyt alkuun tarvis :D

 • Reply Riikka torstai, maaliskuu 7, 2013 at 18:18

  Unelmien bileet ois varmaan jotkut mökkibileet kesällä Suomessa jossain luksusmökillä. Juomana paljon mohitoja ja valkkaria, seurana kaikki parhaat kaverit ja kaverien kaverit ja kaverien kaverien kaverit!

 • Reply JJomi torstai, maaliskuu 7, 2013 at 20:29

  Unelmien bileet ois jotkut sellaset, missä ois kaikkia rakkaita ihmisiä ja myös mielenkiintoisia ja hauskoja randomeita :D Viina virtais, kaikilla olis hyvä olo ja viina olis myös ilmaista! Nä juhlat pidettäis jossaan aika isolla klubilla ja siellä ois huippu-DJ soittamassa ja joku teema, ehdottomasti teema. Ja KAIKKI olis pukeutunut teeman mukaisesti. Tä olis se yks unelmabileversio, ehkä se bilemäisin niistä ;)

 • Reply Rii-na torstai, maaliskuu 7, 2013 at 22:59

  Unelmien bileisiin kuuluvat Karri Koiran tai jonkun muun lemppariartistin keikka, hedelmäiset drinkit ja iso joukko kavereita.

 • Reply henksu torstai, maaliskuu 7, 2013 at 23:15

  jotkut kunnon rantabileet hirveellä määrällä hyvää porukkaa, musiikkia ja juotavaa, eikä bileet lopu ainakaan ennen auringonnousua!!

 • Reply net perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 09:26

  seura tekee bileet ! ite en tykkäää niin suuresti mistään kunnon tanssibileistä, vaan nimenomaan kunhan on kaikki kaverit mukana niin on parasta :)

 • Reply wuuh perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 10:46

  kaverit kasassa ja vältyttäisiin suurimmilta draamoilta. Mahtavaa hengausta ja biletystä !

 • Reply Veera perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 12:55

  Jossain tosi hienossa paikassa parhaimpien ystävien kanssa ja paljon hyvää syötävää ja hyviä drinkkejä :) tärkeintä on hyvä seura!

 • Reply Miim perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 14:57

  Unelmieni kekkerit olisivat paikassa, jota ei tarvitsisi itse siivota (:D) ja jonne kaikki pääsisivät kerrankin samaan aikaan paikalle ilman että kännykkä piippaa pitkin iltaa niiden ”sori, töissä meni myöhään en jaksakaan tulla!” -viestien takia. Ja olisihan sekin plussaa, jos siellä olisi hyvää ruokaa. Ja juomaa. Ja musiikkia. Vaikka oikeasti niistä juhlista tekisi parhaimmat jo se, että sinne pääsisi kerrankin koko poppoo paikalle ja kaikki voisivat juhlia ilman pelkoa seuraavan aamun työvuorosta.

 • Reply Maikki perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 19:25

  Mökkibileet, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa ja ennen kaikkea saunomista!

 • Reply Julia perjantai, maaliskuu 8, 2013 at 21:54

  Rannalla kivan porukan kera pitkään kesäyöhön jatkuvat pirskeet! Ja sitkun ilta (yö) viilenee liikaa niin voi käpertyä läheisten kainaloon :)

 • Reply marianne lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 00:19

  Mun unelmabileet ois Ausseissa kesäaikaan rannalla ruskettuneiden surffipoikien ympäröimänä ;)

 • Reply Nanna lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 10:22

  Unelmieni bileistä ei puuttuisi tunnelmaa, ruokaa, juomia ja musiikkia. Parhain bilepaikka olis merenrannalla olevassa talossa, jossa bileet olisi niin sisätiloissa, kuin ulkona olevan uima-altaan ympärillä. Rannalla olisi kokko jonka ympärillä voisi nautiskella tunnelmasta. Bileet eivät olisi omani vaan jonkun muun tutun tai tutun tutun, jotta olisi myös paljon ihmisiä joihin saisi tutustua. Tietysti mukana olisi omat hyvät ystäväni. Ja bileet jatkuisi niin kauan kuin viiimeiset ihmiset simmahtaa.

 • Reply jade lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 17:23

  En tiiä onko tää kisa vielä voimassa, mut kokeillaan:D

  Valmistuin parisen viikkoa matkaopaskoulusta ja meidän luokka on jo nyt aika hyvin hajaantunut ympäri Välimeren kohteita. Minä oon turvallisesti Suomessa muutaman muun kanssa vielä odottamassa huhtikuun lähtöä Turkkiin.

  Unelmien pippalot ois aivan ehdottomasti tuolla samaisella 24 opakkaan poppoolla, jonka kanssa tuli monen moista koettua 6 kuukauden aikana:) Unelmapaikka pippaloille ois joku Indonesian saarista (esimerkiks Bali ois ihan jees) ja siitä reissu jatkuis saarihyppelykierroksella lähisaarille. Kyseessähän ois tietysti vuosisadan beach partyt, joissa ois joku hurjanhyvä teema. Meillä kerkes olla monenmoista pippaloa: venetsia-, tooga- ja 80’s-bileet tulee nyt ekana mieleen, joten samoilla linjoilla vois jatkaa. JA kaikki pukeutuis as always!!
  Bileissä mukana ois tietysti kuumat miehet;) jokaiselle ainakin 5 haha! Eivaan Aussijätkiä vois olla kyllä…… Tiedossa ois kreisibailaamista isolla K:lla aina auringonnousuun asti (ei välttämättä seuraavan päivän vaan vaikka esim viikon päässä olevaan hehheh).

 • Reply justme866 lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 20:12

  Unelma bileet:
  -sais mennä ihan johonki paikkaan laitettavaks (meikit, hiukset)
  -kaikki pukeutuis jonkun teeman mukaan
  -kaikki hyvät kaverit/ystävät paikalla
  -eka oltais jossain, syötäis hyvi jne… singstaria laulettais tietenkin :)
  -sit johonki baariin tanssii =)

 • Reply Nnnenna lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 20:37

  Parhaat bileet ois mökillä lapissa, ilman alkoholia :D Ja parhaassa seurassa tietty!

 • Reply Ssunvi sunnuntai, maaliskuu 10, 2013 at 10:04

  Unelmien bileet. Hyvää musiikkia. Hyvää seuraa. Hyvää ruokaa ja juomaa. Iso tila, missä kaikki mahtuvat keskustelemaan, eikä musiikki ole liian kovalla. Tanssia. Naurua. Hyvää fiilistä. Ei kiire mihinkään. Vain se hetki ja ne bileet.

 • Reply dallas maanantai, maaliskuu 11, 2013 at 21:21

  Hiekkaranta ja kavereita, en paljon muuta tartte. Avoin baari läpi yön, vaikka kokko ja täysikuu, bändi soittamassa ja näin päin pois.

 • Reply Adelie tiistai, maaliskuu 12, 2013 at 15:48

  Ehdottomasti jossain lämpimässä ulkosalla, (EI Suomen yössä, missä on hyttysiä!), rennolla porukalla ja hyvällä musiikilla. :)

 • Reply tarja-annastiina keskiviikko, maaliskuu 13, 2013 at 12:36

  Parhaat ystävät, hyvää musaa, drinkkibaari, uima-allas, löhösohvia, aurinko ja lämpö <3

 • 1 2 3 4

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post