lost in transit

Hellurei ja terkkuja Singaporesta. Ne jotka seuraa naamakirjan puolella ehkä huomas että myöhästyin tosiaan lennolta ja jouduin jäämään tänne yöks. Huomenna uus yritys päästä Balille

Lauantaina tosiaan oli stadissa typerä pikku lumisade joka viivytti koneen lähtöä tunnilla. Oltiin Singaporessa 35min myöhässä aikataulusta, olin ulos koneesta 45minuuttia ennen ku lennon Balille piti lähtee. Pääsen ulos koneesta ni mulle ilmotetaan että boarding bali-lennolle on päättyny just, sorppa, seuraava lento on huomenna.. Kiitti, just tätä kaipasin.

Niinpä makoilen Singaporessa Sentosassa hotellihuoneess joka maksaa 150€ yöltä. Mun lisäks samalta lennolta myöhästy 10 muuta, että en oo ihan varma että onko koneen viivästyttäminen 10 minuutilla sit tän kaiken arvosta. Tai siis kun Finski maksaa safkat, kuljetukset ja hotelliyön. Onneks on pitkä loma niin tää delay ei niin paljoa vituta, vaikka olinkin henkisesti valmistautunu siihen että pääsen tuulettumaan ja alottamaan rakastumisen jo tänään.

No ehtii huomennakin. Ellei nyt kone mee taas nenän edestä. Mua ihan vähän jännittää kun en tiiä yhtään missä mun matkalaukku on, toivottavasti se ois huomenna mun kanssa Balilla… Tosin Singaporen kentällä on Victoria’s Secret että voin ihan varmuudeks käydä hakemassa alusvaatteita… Kauhee sääli.

20130304-073112.jpg

150 € huonehintaan ei näköjään kuulu nettiä, joten saan tän ehkä julkastua vasta lentokentältä.

Koska allekirjoittanut kärsi ihan jäätävästä kevyestä darrasta lauantain, niin en kerinny viel kattoo niitä kysymyspostauksen vastauksia… Yritän keskittyä niihin huomenna lennolla!

Palataan!

Koko näytön kaappaus 3.6.2013 165013

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Julia maanantai, maaliskuu 4, 2013 at 08:43

  On nyt kyllä ihan pakko tulla kertoo sulle :D

  Nimittäin tein eilen reissun Turun pääkirjastolle ja olin just tulossa lainaamasta nätin kasan erit. sivistävää kirjallisuutta (Anna ystävämme, Pikku naisia jne. jne.), kun paikalle rykäs ilmetty Prinssi Harry! Olin_äimänä. No, kun sain suuni napsautettua takas kiinni mulla petti kaikki muu kontrolli ja kompastuin komeesti ulko-oven kynnykseen ja pääsin (jee?) tekemään lähempää kontaktia sen kanssa :D Kykittiin yhdessä korjaamassa mun sivistyskirjallisuutta lumihangesta. Sit se livahti omille teilleen…

  Eli siis jos kotimainen, n. 90% look-a-like-versio Harrysta houkuttaa, poikkeapa Turkuun, siellä ois saatavissa yks kohtelias, hiukan ujo yksilö :D Puhuu sujuvasti Suomea, mut varmaan osaa enkkuakin.

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:31

   ooooh. jos törmäät vielä ni pyydystä se mulle!

 • Reply Minna maanantai, maaliskuu 4, 2013 at 17:29

  Aivan mahtavaa matkaa sulle Meri! Oon niin kade, et pääsit taas lähtemään reissuun. Oon suht uus lukija ja viimesen parin kuukauden aikana oonkin kahlaillu noita sun aussivuoden postauksia. Täytyy sanoo, et niistä on kyl saanu pirunmoista semppiä omaan duunissa käymiseen ja säästeliääseen elämään. Ehkä mäkin ens syksynä pääsen vihdoin valloittamaan Intiaa ja Aasiaa :))

  Onnea miehen hakuun ja malttia shoppailuun ;)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:30

   kiitoksia, mä yritän olla maltillinen :D

 • Reply Anne maanantai, maaliskuu 4, 2013 at 18:51

  Paska tuuri :( Mut onneks tosiaan et oo kiireellä aikataululla matkassa! Meet vähän etuajassa kentälle shoppaamaan Secretin tyhjäksi niin eiköhän se siitä ;)

  Oon aina kauhulla miettinyt että jos myöhästyy jatkolennolta niin minkälaiseen läävään se lentoyhtiö majoittaa mutta Finski ainakin näyttää majoittavan ihan kohtuulliseen :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:29

   joo kai niiden on pakko pitää jonkinlainen taso noissa :D

 • Reply mju maanantai, maaliskuu 4, 2013 at 22:42

  Katotko sä siellä lumilautailua telkkarista? :D

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:29

   jep :D

 • Reply Evita tiistai, maaliskuu 5, 2013 at 11:54

  Mäkin ennen ihmettelin tota, että miksi ihmeessä koneet ei jää odottamaan toiselta lennolta tulevia matkustajia kun kysymys olisi vain lyhyestä odotuksesta. Sitten menin töihin lentoyhtiöön ja kuulin, kuinka paljon jokainen myöhästymisminuutti maksaa lentoyhtiölle. Sen jälkeen ei oo kyllä enää tarvinnut ihmetellä, miksi ne koneet ei jää odottelemaan. Joku 10 hengen hotellimajoitus ruokineen yms. tulee heittämällä halvemmaksi kun 10 minuutin odottaminen. Ja rahahan tässäkin tietysti ratkaisee niin kun aina.

  Onneksi sulla on kuitenkin tosiaan niin pitkä loma tiedossa, että ei tartte tollasta yhden vuorokauden myöhästelyä jäädä suremaan. Saatan olla jopa vähän kade tollasista lomista. Mut ihan vähän vaan, oikeesti oon iloinen sun puolesta. Hyvää Balia! :D

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:29

   jep :)

  Leave a Reply