I’m on f*cking vacation!

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY HUOMENNA!

Heräsin tänään kuudelta ja möngin sohvalle kattomaan eilistä MasterChefiä (tyhmää että Juuli putos, mulla oli pieni girlcrush siihen ku se oli niin söpö) Palloilin ympyrää koko aamun kunnes kello oli niin paljon että pääsin Lindan penkkiin lyhentää otsista sen verran että nään sen alta kaikki surffipojat. Jos kellään on kampaaja hakusessa niin voin koko sydämestäni suositella tota Hämeenkadun Locoa. Oon reilu vuoden käyny Lindalla ja oon rakastanu joka kerta lopputulosta. Mulle laitettiin viimeks väri jonka ei pitäis aiheuttaa kovin suurta hiuskriisiä siinäkään vaiheessa, kun oma väri alkaa tyvestä puskemaan läpi, hätätapauksessa sain yhteystiedot Balilla olevaan kampaamoon jossa on ausseja duunissa ja joille länkkäritukka on varmaan tutumpi värjättävä :)

_DSC0306

_DSC0368

Mun pitäis siivota ja pestä pyykkiä ja viimeistellä vihdoin toi pakkaaminen, mutta jotenkin jumituin taas koneelle selailee nettikauppoja ja kattomaan sinkkuristeilyn edellistä jaksoa. Muistin myös että mun pitää päivittää mun ”lennot”-soittolista Spotifyyn että selviin hengissä Balille. Treffit muutaman lukijatytön kanssa sovittu, mikä helpottaa huomattavasti mun ”mitäjosentapaaketääneikäkukaantykkäämusta”-paniikkia. Mä en oo myöskään edelleenkään päättäny että otanko vaan ton mun olympuksen minijärkkärin enkä järkkäriä ollenkaan vai toisinpäin. Todellisuudessa pokkari on kuitenkin se kamera mitä eniten tuun siel käyttämään, kun en jaksa kantaa mitään muuta mukana. Mut sit jos keksinki haluta jotain asukuvia siel jossain vaiheessa ni en oo ilonen minkään muun kameran ku järkkärin lopputulokseen :D No ehkä en halua.

_DSC0337

Oon menossa syömään iskän ja ilkeen äitipuolen kanssa tänään ja lupasin itelleni et mun koti on sitä ennen täydellisen siisti, ihan vaan siks että mun talovahti tuo jotain tavaroitaan jo tänään, enkä haluu pelästyttää sitä. Mut alottaminen on aina jotenkin kauheen vaikeeta…

JA oiii! Käytiin eilen kattomassa se Die Hard tosiaan ja voi juku. Bruce on kuuma mutta mites se sen poika siinä leffassa?! Jai Courtney syöksy mun HotTop10 listalle ku ohjus. Ja mitä pidemmälle leffa meni ja mitä likasemmaks ja ryönäsemmäks se muuttu ni sen kuumempana kävin siihen. Kaveripoika totes tossa, että onneks se ei lähteny mun kans kattoo tota leffaa ku oisin alkanu varmaan lähentelee sitä leffan jälkeen pienessä Jai-huumassa. Ei sillä ettei Bruceki ois ollu ihan överikuuma, mutta ahhh. Aion hokea Brucen ”I’m on fucking vacation!” lainia joka välissä.

Bruce-Willis-and-Jai-Courtney-in-A-Good-Day-to-Die-Hard (1)

kuva

Okei soitin äskö Svenkalle ja se vastas puhelimeen No fucking shit, lady. Do I sound like I’m ordering a pizza? Oiskohan mun vaan pitäny pitää siit kovempaa kiinni?

_DSC0364

pusero – GT
farkut – GT (Kristen viikko jatkuu! Tällä viikolla tuli kauppoihin mustat!)
kengät – Minnetonka

_DSC0430

JA HEI! IsoSmileltä saa koodilla MP644322 3 € alennusta. Alennus on voimassa kaikista yli 28e tilauksista 15.3.2013 asti. :) Noi tullirajathan muuttu nyt tossa vuoden rajassa, eli riski että tulliin paketti jämähtää on olemassa, mutta sanotaanko nyt vaikka niin, että tiedätte mun nettikauppatilailun määrän, enkä oo viel yhtään pakettia tullista joutunu hakemaan. Ja oon kuitenki tilannu mm. Michael Korssin laukun jonka arvo ylittää aika reippaasti sen sallitun… Ja siis se määrä mitä noista liuskoista joutuu maksamaan, on ihan superpieni, sitä pidetään jotenkin ihan maailman loppuna jos pitää hakea jotain tullista, mut enempi se on tosiaan se vaiva :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Ottis perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 12:07

  Käy kurkkaamassa ja ihastu;)
  http://www.facebook.com/photo.php?v=136430996518138&set=vb.388071227942020&type=3&theater

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 12:12

   kuolin rakkauteen ♥

 • Reply Noona perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 13:12

  Ihanaa lomaa ja turvallisia hetkiä baareissa.. Bali on täällä ollut aika pahasti tapetilla viime ajat..:/

 • Reply Katrij perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 14:39

  Olet ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa! :) Varmaan onnellisuus näkyy myös ulospäin. :)

 • Reply S perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 17:21

  Ton perusteella ois pitäny pitää kiinni :D

  Me tultiin kavereiden kans sellaseen lopputulokseen Lumikki ja metsästäjä -leffan jälkeen, että mitä paskasempi ja kärsineempi mies, sitä kuumempi. Eihän se Chris Hemsworth oo minkään näkönen ilman sitä metsästäjän ”Oon ryteny koko elämäni metsässä” -lookia! Ja Bruce ja paskanruskee vaimonhakkaajapaita, MY GOD!

 • Reply Vara perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 18:54

  Hyvää lomaa! Bruce on kyllä niin kuuma <3

 • Reply Sini perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 19:03

  Möö, oliko pakko paljastaa kuka Masterchefistä tippui – katson ne aina jälkikäteen ruutu.fi:stä viikonloppuisin ja yleensä olen onnistunut välttelemään putoamistietoja… :S

  Kivaa lomaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:32

   voi ei anteeks!

 • Reply Maijja perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 21:44

  Jai on jotenkin ihan Shrekin näkönen. Siis jos se ois vihree, niin nehän ois ku kaks marjaa :D Ihania molemmat kyl :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:32

   Jai on ihana <3

 • Reply sz lauantai, maaliskuu 2, 2013 at 22:02

  Musta on tosi kiva, että sulla on nyt viime aikoina ollu paljon asuja blogissa. :) Noi farkut näyttää todella hyvältä. :)

  Mun pitkään pitäny kommentoida, että mulla on yks opettaja, joka on ihan kuin sä. :) Jotenkin sen puhetyyli on samanlainen kuin sulla, siis sen perusteella mitä sun ääntä on videoissa kuullut. Muutenkin teillä on kasvonpiirteissä jotakin samaa, et se vois melkeen olla sun sisko tai muu sukulainen.

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:32

   :)

 • Reply dumdumdum sunnuntai, maaliskuu 3, 2013 at 00:49

  Hyvää matkaa!! :) Öhöm, mä saatan tässä lauantai-illan kunniaksi kuunnella Ellie Gouldingia Youtubesta ja katsella sun lennon edistymistä Flightradar24:sta. (Odottelen sitä no-lifeimmän lukijan palkintoa tälle vuodelle :D) Mutta toi FR24 on kyllä mainio sivusto, tuijotan yleensäkin kaipaavasti kaikkia lentoja siellä (no en ehkä Hki-Oulu, mutta noin muuten).

  Pidä Balilla superhauskaa, ihan kuin tarvitsisit siihen kehotuksia :D Bloggaa aina välillä, että tuntuu tämä Suomen talvi vielä vähän kivemmalta ja paljon hyväkroppaisia surffareita kuviin!!! ”Anteeksi, että häiritsen, mutta mun blogini lukijat haluaisivat kuvia seksikkäistä surffareista ja sä olet ehdottomasti tämän saaren kuumin. Suostutko kuvaan ja samalla voisin tarjota kaljan vaivanpalkaksi”

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:31

   :D <3

 • Reply Carrie sunnuntai, maaliskuu 3, 2013 at 14:46

  Ihanaa lomaa!

  Pakko kommentoida että mä en hirveästi suosittele huutelemista julkisesti omalla nimellään, kuinka on saanut kalliimpaa tavaraa tuotua maahan Tullin ohitte, vaikkakin vain henkilökohtaiseen käyttöön. Mä oon varmaan vainoharhainen mutta kun on kattonu sitä ohjelmaa tv:stä niin niillä on aina profilointeja ihmisistä joita ne tarkastaa. Mutta ei varmaan normi pulliainen paljoo niiden agendassa paina, en tiedä. Mulla ei olis hermoo :D

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:31

   ne on aina merkattu ihan oikein, jos tulli ei sitä huomaa niin omapa on mokansa? :D

  Leave a Reply