4 päivää.

Eilinen meni niin myöhään etten jaksanu enää tehä muuta ku kattoo sinkkulaivan (hitto mitä viihdettä! miksei mua oo pyydetty tonne?! Ai koska siel oli Hunksit, en vaan tajua niitä) ja painuu nukkumaan. Heräsin eilen 03:15 enkä saanu enää unta, niin se vähän paino. Tänään viimonen iltavuoro töissä, huomenna aamuks töihin ja sit on työttömyys loma! Laura lupas leikkii mun kanssa, joten kivaa tyttöhengailua luvassa ♥ Ja torstaina lisää tyttöjä ja perjantaina tyttöjä ja lauantaina äitiä ja ruokaa ja sit koneeseen ja sunnuntai matkustamista ja maanantaina AURINKOA JA RANTAA! Tiistaina alkaa sydänsurut ja sit onki seuraavat 57 päivää pelkkää alamäkeä. Mitäköhän tästäkin ihan oikeesti tulee?

_DSC0200

Mun pitäis käydä postissa hakemassa Nellyn paketti, että saan sieltä parit rintsikat matkalaukkuun (oon lähes pakannu!) ajattelin et oisin käyny lenkillä eka, mut sit yritin vetää lenkkareita jalkaan ja meinasin alkaa itkee. Ostin tosiaan ne uudet juoksutossut ja kävinki sunnuntaina testaamassa niitä heti. Juoksin Töölön ja Tokoinlahdet ympäri sillä lopputuloksella että mulla oli koiranpennunkokoset rakkulat molemmissa kantapäissä. Ois hetken voinu taas miettiä tota sisäänajoa. Rakkolaastaritkaan ei oikein auta. Täytyykö muuten rakkula tyhjentää ennenku iskee laastarin päälle? Äitikään ei tienny ku soitin sille paniikissa et mitä teen (soitan sille joku 4 kertaa päivässä muutenkin, jotain ennakko-äiti-ikävää selkeesti) se toinen posahti jo eilen töissä niin että mulla oli sukka ihan märkä.

_DSC0221

Söin aamupalaks puol pussii merkkareita ja nyt on pieni morkkis. Tää mun ”syön pelkkiä keittoja koko viikon” ei mee nyt ihan putkeen. Nooo jos alotan sen laikkarin sit huomenna. Koska mulla on ehkä vaan 8 erilaista valkosta pitsipaitaa, niin oli pakko ostaa Ginalta toi uus. Vedin itelleni parit raivarit taas kun tyhjensin mun vaatekaappia mun vuokralaista varten, kun niitä riepuja on siel ihan liikaa. Muisuttakaa että varaan kirpparipöydän siinä vaiheessa kun mun kotiinpaluu varmistuu.

_DSC0203

_DSC0244

tunika – GT
farkut – GT (Kristenit taas vaihteeks)
kengät – MiuMiu

Hehkutin tätä biisiä jo facebookissa, mut pakko täälläkin.

Rakkautta! Ajattelin mennä laulaa tätä yhen pojan ikkunan alle. Täytyy muutenki tehä balisoittolista Spotifyyn, tää on ekana siinä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply paulahelena tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:36

  kunhan et IKINÄ laita rakkolaastaria auenneen rakon päälle, voin kertoo et ei oo kauheen kiva nyhtää sitä rakkoon liimaantunutta laastaria irti kantapäästä! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:39

   autsautsauts :D

   • Reply Minde keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 14:59

    Voi sen rakkolaastarin laittaa auenneen rakon päälle (ja usein pitääkin). Sen tehtävä on tarttua kiinni siihen päälle ja suojata sitä. Ei saa nyhtää irti. Lähtee irti vasta sit kun se on parantunut..Voi olla siinä muutamankin päivän.. :)

    • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:21

     joo aika tiukasti noi laastarit on pysyny jo sunnuntaista.. :D toivottavasti ne irtoo joskus.

 • Reply nnea tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:45

  rakkolaastari tulee ehjän rakon päälle ja se laastari alkaa lähteä sitten itsestään, kun rakko on poissa :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:35

   mulla lähti aiemmin :( Mut ehkä se johtu siitä että se laastari kastu siinä kun se rakko räjähti :S

 • Reply Tupu tiistai, helmikuu 26, 2013 at 11:22

  Mä oon aina puhkassu rakkulat ja sit laittanu combeedin siihen päälle. Joskus jopa repässy rakkulan kokonaan auki ja lätkässy siihen päälle ja ootellu, että itestään tippuu sitten pois. On kyllä auttanu :) Nimimerkillä uusien nappisten kanssa aina kolmen kuukauden sisäänajo…

  ps. Onko nuo kristenit uudet? Oon ootellu tota pesua takasin kun entiset meni ratkeemaan johtuen liian kovasta käytöstä :(

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:34

   haha joo, nappikset oli aika tuskaa ajaa sisään… :D Ei oo uudet, ostin noi jostain joulualeista :( Mut luulis et toi on niin peruspesu että tulee jossain vaiheessa taas uudet? Nyt oli tullu mustat Kristenit! Oli pakko ostaa heti!

   • Reply Tupu torstai, helmikuu 28, 2013 at 10:41

    Ja nyt tiiänkin mihin suuntaan töitten jälkeen; metsästämään mustia kristeneitä! :D

    • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 11:42

     suosittelen!

 • Reply H tiistai, helmikuu 26, 2013 at 11:25

  Joko mä oon sanonu että vihaan sua?:D mä oon niin kateellinen sulle balista. Tulin sunnuntaina lontooseen niin täällä on tasan yhtä synkkää ku suomessaki. Mut sulla on ehkä hienoin suunnitelma evö että sydänsurut tulee jo tiistaina ja loppuaika onki alamäkeä:D mut miksi sitä sanotaan alamäeksi? Ylämäki mun mielestä on pahempi mennä ku alamäki. Eikö alamäki ois sit helppoa elämää?:D mulla on joku himo lähtä balille. Oikeastaan sen takia että sielä on aurinko ja paljon ihania miehiä (uskon sua tässä asiassa:D)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:33

   ehkä alamäki on tie pohjalle? :D Tuu mukaan vaan!

 • Reply Katie tiistai, helmikuu 26, 2013 at 11:30

  Apteekista löytyy Compeedin ”rakkojen esto” voidetta. Pistän sitä iholle aina ekoilla kerroilla kun on uudet kengät jalassa. Samoin kun kesäkelit tulee ja pistää pitkästä aikaa korkoa alle…:) aivan upea jalkojen pelastaja, en oo rakkoja enää nähnyt…:)

  Mukavaa lomaa!:) terkut Australian kesästä.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:33

   mulla on joskus ollu sitä, mut nyt ei tullu sit tietenkään mieleen laittaa :D

 • Reply Juuli tiistai, helmikuu 26, 2013 at 11:41

  Ihan super ihana asu! Ah<3 Oon ite aina niin perusasujen ystävä, että tää iski. Ihanat värit ja äää. Tahtoo myös.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:32

   joo välillä normaali on ihan kivaa :D

 • Reply HHHH tiistai, helmikuu 26, 2013 at 11:59

  mä olin niin ihana kaveri et ilmotin salaa kaverin tohon ohjelmaan. sitten ku sille tuli puhelua tuolta, niin ei suostunu menee.. outoo. :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 12:47

   hahhaha, aika julmaa :D oon yllättyny ettei kukaan mun lukija ilmottanu mua tohon :D

 • Reply onetoysoldier tiistai, helmikuu 26, 2013 at 13:50

  ”Nooo jos alotan sen laikkarin sit huomenna.”

  Haha Meri oot vaan ihana! :D Pidä meidät ajan tasalla sun seikkailuista jooko!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:32

   pidän varmasti :)

 • Reply jennie tiistai, helmikuu 26, 2013 at 14:10

  Itse tökkään aina varovasti nuppineulalla reiän (tai useamman) rakkulan reunamille ja varovasti painelemalla tyhjennän suurimmat nesteet ennen rakkolaastarin laittamista. Omien empiiristen kokeilujen perusteella olen tämän todennut toimivimmaksi ratkaisuksi. Iho pitää myös muistaa puhdistaa ja kuivata ennen rakkolaastarin laittamista.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:32

   joo yritin desinfioida sitä.. toivottavasti se paranee pian.

 • Reply pupsu tiistai, helmikuu 26, 2013 at 14:53

  Itse ainakin aina puhkaesn rakkulan ennen kun pistän laastarin. Kyllä se siitä sitten muutamassa päivässä paranee. :) Kantsii parannella rakkulat kyllä ennen matkaa. Lämpö kun ei tee hyvää… Kokemusta on. :D

  Odotan innolla tota sun matkaa ja väliaikapostauksia, niitä on ihana lukea!:D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:30

   joo täytyy toivoa et noi nyt tosta paranis, ei varsinaisesti kiinnosta mitkään tulehtuneet haavat!

 • Reply Suvi / Port Coton tiistai, helmikuu 26, 2013 at 15:45

  Apua miten ihana paita <3 Ja on uus eli sitä saattas olla viel Ginassa ja ostoslakko päättyy pian ja pitsipaitoja ei oo koskaan liikaa ja ja ja ….

  Hehe, törmäsin suhun eilen Stockalla matkalla töihin (ainakin luulen niin?) ja se sun maiharitakki näytti yhtä hyvältä luonnossa kuin kuvissakin. :)

  PS. Ihana biisi!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:30

   joo olin se varmaan minä, tai ainaki kävin stokkalla! :) eiks oo huippu!

 • Reply Laura tiistai, helmikuu 26, 2013 at 17:42

  Moikka! Rintsikat kun tuli puheeksi ja sä kun muutenkin oot noitten rintsikoitten asiantuntija niin mitkä on sun lempparimallit wonderbralta tai mistä löydät itselles hyviä rintsikoita? :) Entä miten wonderbran koot vastaa esim. changen kokoja? :)
  Kiitokset jo etukäteen!!

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:28

   mulla taitaa olla kaikki rintsikat joita käytän paljon wonderbrata. Ultimate Strapless on tosi jees ja samoin tykkään semmosest ku D-G Everyday T-Shirt Bra. Changen kokoisin ero on siinä että ympärykset oikeesti vastaa kokoaan, tai kun changella 65 saattaa tuntua löysältä niin wonderbran 65 ympärys estää hengittämisen. Eli niistä käytän isompaa ympärystää ja vastaavasti taas pienempää kuppia.

 • Reply Peppa tiistai, helmikuu 26, 2013 at 18:02

  Ei saa aukasta rakkoa! Se neste mikä siel sisällä on auttaa ihoa paranemaan. Ja rikki mennen rakon päälle ei sit rakkolaastaria saakaan laittaa..Hyvää reissua! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:26

   kiitos kiitos :)

 • Reply Pippuri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 20:12

  Kyllä se kannattaa tyhjätä (juurikin siks ettei se räjähdä) MUTTA ehdottoman tärkeää on, että sen neulan (jolla sen tyhjää) törkkää terveen ihon kautta – ei siis suoraan rakkulaan vaan ihon sisään parin millin päästä rakkuan reunasta ja sielä sen rakkulan sisään! Jos tökkää suoraan rakkulaan ja puhkasee niin se voi tulehtua ja tulee siten tyhjänäkin paljon kipeemmäks kun toi terveen ihon kautta tökätty.

  Usko mua. On paaaaaaaljon kokemusta.

  t. rakkuloitten kuningatar

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:26

   joo toi että se pääs räjähtää ei selkeesti ollu hyvä juttu. täytyy ens kerral kokeilla tota…

 • Reply Sininen tiistai, helmikuu 26, 2013 at 22:19

  Oli pakko käydä heti tänään kattoos Turun ginalla noita, mut ei ollu! Onko toi ihan uus? Jos ois viel mahis et sinne tulis myöhemmin. Tahtoo! Nettisivuiltakaan en löytäny tota, minkä hintanen on?

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:25

   on siitä varmaan jo kaks viikkoa ku sen ostin…

   • Reply Vierailija lauantai, maaliskuu 9, 2013 at 13:06

    Ei ollut Ginan verkkokaupassa, katsoin vasta nyt, oliskohan tuota vielä jossain, tietääkö joku?

    • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 27, 2013 at 07:18

     sielt kyl loppuu varsin nopeesti kaikki :(

 • Reply hillukka tiistai, helmikuu 26, 2013 at 22:31

  EI SAA PUHKASTA! Koska sitte sinne pääsee likaa ja tulehtuu helposti! Eli pidä vaan rakkula ehjänä ja laastaria päälle! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:25

   mulla se toinen räjähti ihan omia aikojaan :D leikkelin siitä ne ylimääräset nahat pois (tosi steriiliä) kun se iho siinä alla oli jo parantunu…

   • Reply hillukka torstai, helmikuu 28, 2013 at 21:05

    Eijeijeijei, ei siihen saa koskee ennen ku on parantunu! :D Oon terveysalan opiskelija ja meijän (KUUMA! tosi oleellinen tieto) ensihoidon maikka kerto sellasii rakkulakauhutarinoita sen intissä työskentelyn ajalta, et en varmast puhko ja sörki yhtään rakkulaa! :D

    • Reply Meri perjantai, maaliskuu 1, 2013 at 12:13

     no jos se oli kuuma opettaja niin sit sitä on uskottava! :D en puhkonu, mutta se räjähti itestään :D onneks se nyt alkaa olee jo aika parantunu

 • Reply j tiistai, helmikuu 26, 2013 at 23:48

  voi luoja tota sinkkulaivaa……… olin myös tuolla opiskelijaristeilyllä, jonka saattaa tosta ekasta jaksosta just ja just haalareista bongata, ja oli kyllä sennäköset kuvaukset ja lavastukset nois tilanteis ettei tosikaan :D ei kehtaa kattoo enempää, ekat viis minuuttia katoin ja bongasin jo itteni turkooseis haalareis. a-p-u-a. tää myöhäisteini menee ny häpeemään :D hyvää balia meri! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:24

   hahah mä mietin et miks helvetissä jengi on lähteny johonki speeddateille haalareissa, et joo kiva et opiskelet mut rajansa kaikella :D Tää selittää asian :D

 • Reply Ansku keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 14:34

  Oli ihan pakko laittaa kommenttia, vaikkei tämä yo. postaukseesi millään lailla liitykään.. Tulit vaan heti mieleen, kun tämän näin Facebookissa Traveltrayn sivustolla. Päivä hiljaisuudessa kuulostaa iiiihan sinulta – not. =D

  Balilla ollaan hiljaa 12.3.2013
  Nyepi Day in Bali

  Observed from 6 a.m. until 6 a.m. the next morning, Nyepi is a day reserved for self-reflection and as such, anything that might interfere with that purpose is restricted. The main restrictions are: no lighting fires (and lights must be kept low); no working; no entertainment or pleasure; no traveling; and for some, no talking or eating at all. The effect of these prohibitions is that Bali’s usually bustling streets and roads are empty, there is little or no noise from TVs and radios, and few signs of activity are seen even inside homes.

  Even tourists are not exempt; although free to do as they wish inside their hotels all hotels will keep open food outlets and activities within the property. No one is allowed onto the beaches or streets, and the only airport in Bali remains closed for the entire day. The only exceptions granted are for emergency vehicles carrying those with life-threatening conditions and women about to give birth.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:24

   hei hyvä! mä just mietin viime viikolla et pitää muistaa googlettaa et koska toi on, kun se on maalis-huhtikuussa. tulipa sekin selväks :) kokemus toikin!

 • Reply heidi keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 17:24

  moi ! muistelisin että joskus katsellut geordie shore netistä. ootko katsonut netflixistä vai joltain muulta sivulta? itse en löydä netflixin sivuilta sarjaa ja mtv:n sivut eivät suostu näyttämään suomeen jaksoja. :/

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:20

   ei oo netflixsissä… googleta geordie shore online niin löytyy varmaan sivuja mistä näkee :)

 • Reply heidi keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 17:50

  miksi poistit edellisen kommenttini? eikö se ollut ihan asiallinen?

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:19

   en poistanu :) mulla menee kaikki kommentit hyväksynnän kautta enkä aina ehi niitä heti hyväksyä :)

 • Reply Anni keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 18:23

  Mä laitan aina rakkoihin ohuen neulan avulla langan läpi rakkulasta ja annan olla yön yli. Rakko kuivuu kun se neste imeytyy siihen lankaan ja parantuu ainaki mulla näin tosi nopeesti! Btw, desinfio neula ennen toimenpidettä! niin ja langalla en tarkota mitään 7 veljestä vaan sellast esim. ompelukoneeseen käytettävää lankaa :P

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:19

   täytyy kokeilla tota ens kerralla ku saan samankokoset rakot!

 • Reply noora keskiviikko, helmikuu 27, 2013 at 21:11

  Hahah, katon tota Sinkkulaivaa ihan sen takia että voin bongata työkavereita (oon siis siellä terminaalissa töissä), muuten toi ohjelma aiheuttaa melkoista myötähäpeää :D Ja hei, on kyllä nätti toi sun ties kuinka mones pitsipaita. :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 28, 2013 at 09:18

   ihan huippu :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post