Senin

Mun luottokortin saldo (ja pikkuveli joka joutuu hakee nää postista jos ei ehi tulla tällä viikolla) todella toivoo että tää on viimonen Nelly-ale hetkeen. Vaikka ne ilmaset postikulut nyt onkin vielä voimassa.

20130225-155018.jpg

100 suosikkituotetta, siis jopa -50%! Tarjoukseen suoraan pääsee TÄSTÄ

Piti ajottaa duunissa kahvitauko myöhäsemmäks ihan vaan siks että aattelin että tää ale alkaa varmaan näihin aikoihin :D Meen nyt viikkaa viel hetkeks pikkuhousuja ja sit tyttöjen kans syömään. Palataan ehkä illalla :)

MOI

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply ida maanantai, helmikuu 25, 2013 at 18:54

  ”Nyt kun Ashton Kutcher kuhertelee Balilla Mila Kuniksen kanssa”

  http://www.lily.fi/juttu/demi-moore-jarkyttyi-ashtonin-suhteesta-milaan

  Jos et löydä sielt Balilt muuta seuraa ni ainaki voit yrittää päästä Hollywoodin sisäpiireihin Ashtonin ja Milan kautta :D wwoow mieti kui siistii ois nähä ne

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:07

   uuuuuh!

 • Reply H maanantai, helmikuu 25, 2013 at 19:27

  Mä olin ihan pettyny näihin aleihin. Saattaa kyllä johtua siitä että en kahtonu ku vilan ja nyt tän:D ihan vaan sen takia että mulla ei sisko joudu juokseen koko ajan postissa hakeen mun paketteja:D tajusin mun ongelman ku viime viikolla olin suomessa ja kävin hakeen maanantaina postista 5 pakettia ja tiistai aamuna postimies pimpotti ovikelloa että mun memberssin paketti tuli:D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:07

   mua hävettää käydä enää meijän postissa kun tuntuu et oon siel kaks kertaa viikossa kolmen eri pakettikortin kanssa :D

  Leave a Reply