Cause we find ourselves in the same old mess Singin’ drunken lullabies

ÄRRR. Oon jumissa himassa koska ootan Fedexin lähettiä että saisin yhen paketin perille asti. MÄ VIHAAN lähettifirmoja.

”haluttais lähettää sulle pumpattava Prinssi Harry ja parit varapatterit siihen”
”tuleeko se postin kautta”
”ei, kun meillä on tää tosi kiva lähettifirma joka tuo sen kotiovelle asti!”
”kiitos mielenkiinnostanne blogiani kohtaan, mutta tällä kertaa en lähde mukaan yhteistyöhön, koska minulla on perkeleesti parempaain tekemistä kun odottaa klo 10-17 kotona että koska se lähetti mahdollisesti soittaa ja ilmottaa tulostaan. Jos soittaa ja jos tulee.”

Vaikka kiukuttaa, niin oon silti maailman eniten fiiliksissä, aamulla kun kiipesin vaa’alle se näytti alle 60 mitä ei oo tapahtunu ehkä kaheksaan vuoteen. Tosin olin niistä ehkä 7 ilman vaakaa, just tän takia että vihaan itteäni kun tuijotan sen lukemia, mutta sen jälkeen kun kesällä sain vihdoin ostettua vaa’an ja lukemat lähenteli 67 niin tuli sellanen fiilis että HEETKONEN. Nyt loppu juusto.

_DSC0879

Ja parasta tässä on se, etten oo ees kituuttanu mitenkään erityisesti. Oon ostanu sen Fazerina-patukan sillon kun on tehny mieli ja käyny siiderillä frendien kanssa jos on tehny mieli. Haluisin tilata kymmenen pulloa sitä YR:n detoxjuomaa varastoon, ihan vaan siltä varalta että se on jotenkin poistuva tuote kun sitä kerran myydään alennuksella.

Eilen tapahtu maailman paras juttu. Äiti soitti ja kysy et oisko mul mitään kirppikselle menevää, kun niiden duunipaikalla on myyntipöytä Malmin itsepalvelukirppiksellä, ja se alkaa olee kovin tyhjä… Kaks tuntii myöhemmin sen duunikaveri haki kolme ikeakassia tavaraa joita oon säästelly siihen, että sit joskus kun kerkiin sinne kirppikselle. Eikä mun tarvinu muuta ku avata mun kirppisarkku (mulla on oma tollanen 100cmx80cm arkku täynnä kirppistavaraa) ja sulloa kamat ikeakasseihin ja siinä mun efortti tän homman kanssa. Toivottavasti tavarat myy, en haluu nähä niitä enää koskaan. Jos asutte lähistöllä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa. Siel on sitä tavaraa paljon jotain aussijuttuja ja jenkeistä outoja heräteostoja jotka on liian isoja / pieniä mulle.

_DSC0908

Viikonlopusta on tulossa huippu. Tänään käyn ehkä moikkaamassa tyttöjä Apollossa ja sitä ennen siskon kanssa siivous/pakkaus/laatuaikapäivä ja huomenna lähetään neitosten kanssa juhlimaan mun viimestä viikonloppua stadissa hetkeen. Läksiäisiä on ehkä surullista järkätä kun on niin vähän aikaa poissa. Mut kyllähän noi mun siiderilavat pitää tuhota ennenkun lähen ettei talovahdille tuu mitään ylimääräsiä kiusauksia. Ja Virpiä lainatakseni ”Niin ja mitä noita Merin Bali-reissujen tarinoita on aikaisemmin kuunnellut (ne blogiversiot on aika laimeita), niin en edes ihmettelisi, vaikkei koko naista enää sen kahden kuukauden jälkeen Suomessa näkyisi :D”

_DSC0952

paita – GT
farkut – GT (ostin uudet coated-farkut kun ne edelliset oli vähän kulunu..)
kengät – Maddenin Steve. (noi on muuten membersillä alessa -50%)

Jopas oli oudon värisiä kuvia. Mulla on aina pieni ongelma tollasten valkosen lörttöpaitojen kanssa. Rakastan niitä, mutta varsinkin tollaset nappiversiot tuo mulle auttamatta mieleen lääkäritakin.

Ja hei, Nellyllä tänään pääsette ekana kurkkimaan Jeffrey Campbeleita! Siel on kasa piikkirakkauksia -30% ! :)

jeffreycampbell_main (1)

Jälleen kerran toi tulee ”julkiseks” vast myöhemmin, joten käykääpä poimimassa parhaat päältä! Suoraan tarjoukseen tästä

(voitteko kuvitella että selvisin lähes koko postauksen sanomatta mitään siitä mitä tapahtuu 8 päivän kuluttua)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Mariannnna perjantai, helmikuu 22, 2013 at 16:51

  Pieni varotuksen sananen: asun ite Malmilla ja viimeks kun vein tonne vaatteita myyntiin ni sieltä pöllittiin niitä jonkun verran :( siellä käy tietty porukka joka niitä vissiin varastaa, oon sanonu noista epäilyksistäni sille omistajalle mut ei tuntunu kiinnostavan. Toivottavasti siel ois nyt valvonta vähän tehostunu.

  Mut käyn ehottomasti tsekkaa sun pöydän! :)

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 22, 2013 at 16:57

   mulla on ehkä jotain ennakkoluuloja malmia kohtaan ja ajattelin eka et puolet varmaan viedään :) mutta siis suurimmanosan hinnaks tulee varmaan euro tai kaks, niin ei sillä niin väliä. Oon vaan helpottunu ettei mun tarvi katella niitä vaatteita enää :D Toivottavasti löytyy jotain!

   • Reply sade lauantai, helmikuu 23, 2013 at 16:18

    onks kyse minkä nimisestä kirpparista? Malmin pöytäparkista ? :)

    • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:09

     joo just se! pöytä numero 6 :)

 • Reply liljis perjantai, helmikuu 22, 2013 at 20:37

  vautsi mikä pudotus! mun pitäis tehdä sama eikä onnistu :/ lisäsitkö paljon liikuntaa?

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:11

   jonkinverran, mut en kauheesti. Lähinnä katon vähän et mitä suuhuni laitan..

 • Reply Rosa perjantai, helmikuu 22, 2013 at 21:24

  Oot ihanan ruskeee! Terkuin joku ehkä pikkasen kade. ;)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:11

   haha, must tuntuu et oon ihan valkonen!

 • Reply Liia perjantai, helmikuu 22, 2013 at 21:48

  Hahaa mulla on ihan sama juttu noiden valkosten paitojen kanssa, vihaan sairaaloita ja lääkäreitä ja siksi en ikinä pysty pitämään niitä, vaikka jotenkin niitä aina tulee vaan ostettua :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:11

   kiva etten oo ainut :D

 • Reply H perjantai, helmikuu 22, 2013 at 21:54

  Onko tää nyt se siinä bussiterminaalin hollilla oleva? :D Jos on niin ehkä mun on uskaltauduttava sinne näin varmaan 10v jälkeen uudelleen… En mikään hirveä kirppisdiggari ole, mutta sultakin huuto.netistä aiemmin saanut kivoja juttuja – mm. MK lompakko, joka melkein jo joutui äidille kun se sen näki… Sopii sen yrittää, en luovu! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:11

   en tiiä yhtään missä siel se on? :D en oo käyny…

 • Reply dumdumdum lauantai, helmikuu 23, 2013 at 02:57

  Hitsi toi aika menee nopeasti, vastahan tuossa sun laskurissa oli joku kahdeksan viikkoa lähtöön. :) Mä odottelen reissua Helsinkiin, just mietitään kaverin kanssa uskalletaanko mennää Aussie baariin :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:10

   aika juoksee kyl ihan mieletöntä tahtia! JA WOW, mieletön saavutus sulla, onnea! :) ja toi on se paras juttu kun ite huomaa muutoksen : paras motivaattori koskaan :)

 • Reply Helmi lauantai, helmikuu 23, 2013 at 05:03

  Ei hitto, just ei ehitä törmäämään täällä balilla ku ehin just katomaan kylmyyteen samana päivänä ku tuut tänne :(

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:09

   höh :(

 • Reply Petra maanantai, helmikuu 25, 2013 at 09:42

  Mulle kyllä kelpais pumpattava prinssi Harry, ja siihen lisäks pumpattava channing tatum! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 26, 2013 at 10:08

   joo channing ois kyl kiva…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post