11 päivää.

Hellurei. Heräsin vapaapäivänä kuudelta ja aloin tekee inventaariota viime vuoden ostoista ja sain vihdoin lähetettyä tiedot mun kirjanpitäjälle et nyt ei tarvi stressaa enää sitäkään. Sit tein kävelylenkin ärrälle ja kävin hakee mun Yves Rocherin paketin, nyt on kaks pulloa lisää Detoxia. Mietin että jos viel ottais samanlaisen kuurin heti perään, mutta en tiiä onko siitä niin kauheesti enää hyötyä…. Balilla vois tehä ihan hyvää jossain vaiheessa vetää joku puhdistuskuuri :D

11 päivää!!! Mun piti alottaa tänään ihan superkevyt elämä mutta sit jotenkin eksy ostoskoriin kaupassa meksikonpata-ainekset ja suklaata. Hups. No yks salaattipäivä ei tee laihaks niin ei ehkä yks hiilaripäivä nosta painoa ihan kauheesti.

Pelottavaa miten nopeesti aika menee. Toivottavasti reissussa ei kiidä samaa vauhtia. Pitäis käydä Aktiassa pidentää varmuudenvuoks mun matkavakuutuksen kestoa, et jos päätän jäädä pidempään, niin on se sit kunnossa. Mun tuurilla katkasisin jalkani ekana päivänä kun vakuutus ei oo enää kunnossa. Mä oon niin sählä että mulle noi vakuutukset yleensä maksa ite ittensä takas, ihan jo hajonneiden kameroiden (oon ansioitunu siinä) muodossa. Onneks mitään sen suurempia haavereita ei oo koskaan käyny, eikä tarvi sattuukkaan. En silti ymmärrä ihmisiä jotka ei ota vakuutusta reissuilleen.

Mun pitäis jaksaa siivota ja pestä pyykkiä mutta kiinnostus on vähän nollassa. Loppuis toi lumisade ni voisin lähtee testailee mun uusia juoksukenkiä jotka istu paremmin kun osasin ees toivoa jalkaan. JEE!

3d501f707a8911e2855722000aa800e1_7

Tilasin tosiaan Niken Lunar Foreverit Spartoolta ja meinas iskee paniikki jo kun toimitus ei tullukaan päivässä tai kahessa, mut parempi myöhään ku ei millonkaan. Mut tosi hyvän tuntunen tossu, ei liian kevyt eikä liian painava ja sopii mun räpyläjalalla mainiosti. Oispa jo kesä että pystyis juoksemaan ilman et pitää varoa kaatumista eikä räntäpaska tulis naamaan ihan niin kylmänä.

GEORDIE SHOREN UUS TUOTANTOKAUSI ALKAA TÄNÄÄÄN!!! JEEEEEE!!!!

Olipas taas kiinnostavaa. :D Sori.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply AB tiistai, helmikuu 19, 2013 at 14:49

  Hihi, kyllä mua kiinnosti noi kengät :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:09

   :)

 • Reply jj tiistai, helmikuu 19, 2013 at 14:54

  Siis just juoksemasta tulleena täytyy sanoo ettei oo ikinä nii voittajafiilistä ku sillo ku juokset tähän aikaa vuodesta! Onhan se nyt hemmetti ihan hullujen hommaa mut oikein tuntee ku jengi kattoo ja voi kylpee siin niiden huonos omastunnos ku ite on reippaana (kolmannen kerran vuoden sisään..köh köh eiku…) lenkillä!:D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:09

   haha :D totta toikin..

 • Reply Linda tiistai, helmikuu 19, 2013 at 15:46

  Söpöimmät lenkkarit ikinä, haluun ehkä kans tollaset! Ja jee geordie shore jee!! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:09

   geordie on iha hippu!

 • Reply !!!! tiistai, helmikuu 19, 2013 at 16:53

  http://www.heatworld.com/Celeb-News/2012/02/Gaz-from-Geordie-Shore-flashes-us-his-parsnip-/ tää ei sano kaipaa :D:D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:07

   :D :D :D

 • Reply sir tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:23

  JESS! sain viimekski tietää täältä geordie shoren alkamisesta ja nyt taas. PARAS BLOGI!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:50

   jotain hyvää tässäkin siis :D

 • Reply laura tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:24

  ihanaa et joku muukin on geordie shoresta yhtä fiiliksissä ku minä! oon saanu niin monta ”ootsä ihan tosissas” – katsetta ku oon sitä hehkuttanu, etten enää oikee uskalla ottaa koko aihetta esille ku mut jo leimataan ihan kaheliks :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:49

   se on ihan huippu :D tai siis ihan kauhee, mut silti ihan paras. en malta odottaa tota uutta kautta!

 • Reply nannnika tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:35

  Mitämitä, joko kolmas kausi alkaa? :o Onneks luen sun blogia, muuten ois tääki elintärkeä tieto menny ohi!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 19, 2013 at 17:48

   viides kausi alkaa tänään briteissä :)

 • Reply katjuska tiistai, helmikuu 19, 2013 at 20:09

  Olikohan sulla tarkoitus tulla postaus 21 tapaa pilata avioliitto -leffasta? Sun blogin fb-sivuilla näyttäis olevan linkki, mutta sen kautta sivu ei aukene. :(

  Mun oli tarkoitus myös aloittaa kevyt elämä mutta sitten löysin kaupasta Milkan suklaat. Anteeks, tarkoitin siis TYPERÄT ja ihan liian hyvät Milkan suklaat.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:10

   minnekköhän se on kadonnu :D täytyy tutkia.

   Oi se Milkan suklaa jossa on sitä caramel-juttua sisällä. Pure love!

 • Reply H tiistai, helmikuu 19, 2013 at 20:11

  Mullaki vakuutus maksanu ihtensä jo takasi. Ei tarvinnu ku kaks pientä äksidenttiä niin olin plussan puolella vaikka neljä vuotta oon maksanu nuorisovakuutusta:D mä en tajua sitä että kaverilla ei oo ees kotivakuutusta.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:09

   mä luulin et kotivakuutus on suurinpiirtein pakollinen olla kaikissa vuokrakämpissä? outoa :o

 • Reply Alessandra tiistai, helmikuu 19, 2013 at 22:04

  Moikka!

  Halusin vaan sanoa, että tykkään sun blogista hirmusesti. Tää on jotenkin tosi aito ja hauska! Tosi rentoo lukee tätä joka päivä :) Jätin kommentin jo aikasemmin, mutta jotenkin onnistuin kadottamaan sen :D Minä ja teknologia….Anyways, blogisi piristää päivääni usein, kiitos siitä! :)

  http://alessandracristinafusoni.blogspot.fi/

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:08

   kiitos kiitos :)

 • Reply Sanna keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 01:24

  Mitäää!
  Ykstoista päivää? Eilen niitä oli vielä reippaasti yli viiskyt. Varmasti oli.
  En oo yhtään nyt varautunu tähän. Iiiih!!!!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:06

   No onneks sul on nyt viikko aikaa varautua! joks sul on whatsapp-puhelin? :D

   • Reply Sanna torstai, helmikuu 21, 2013 at 00:07

    Ei :,( Ja mun FB puhelimessa toimii niin et usein voin lukee mun viestit mut en pysty vastaamaan. Meijän pitää siis harjotella telepatiaa! Tai sit alat käyttää WWPHD -periaatetta; what would Prince Harry do. Me ollaa Hartsan kaa usein aika samaa mieltä.

    Mut hei paljos sinne Balille on aikaero. Aattelin et sulla on varmaan aamu sillon ku mä oon koulussa tai töissä, ja sillon et ehi sekoilee, ja sit ku sulla on yö eli sekoilujen tähtihetki ni oon jo himassa nörttidatailee, eli voin olla liveyhteydes siinä läppäri-FB:ssä! Hyvin tästä selvitää! :D

    • Reply Meri torstai, helmikuu 21, 2013 at 13:11

     ohnou! Prinssi Harry riisuis ittensä alasti ja lähtis Vegasiin, mutta jos kerran käsket niin tottelen sit sitä! Bali on Londoniin +8h eli luultavasti mun suurimmat kriisit on just sun illalla. Kiellän sulta kaiken sosiaalisen elämän siis seuraavaks pariks kuukaudeks. Tai ainaki jos se yks tulee samalle saarelle.

     • Sanna perjantai, helmikuu 22, 2013 at 10:42

      At your service, ma’am! Myös kouluhommien deadlinet kiittää.

      Ja Vegas on aina hyvä idea.

     • Meri perjantai, helmikuu 22, 2013 at 13:21

      uskon sen! :D

 • Reply Siiri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 09:45

  Hei mietin kysyä kokeneemmalta et ku sähän oot ollu monilla keikoilla isommillakin areenoilla, niin onks sun mielestä paras paikka siinä lavan edessä seisoma-katsomossa? En oo koskaa ollu missää semmosessa mutta ens syksyllä ois tarkotus mennä :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:05

   jos pääsee ihan ihan eteen niin siinä on hyvä :) Näkee bändin läheltä

   • Reply Siiri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 19:48

    Okkei no se kuulostaa kyl hyvältä paikalta :)

    • Reply Meri torstai, helmikuu 21, 2013 at 13:09

     :)

 • Reply Hanna keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 09:46

  Mikä oot horoskoopiltas? :D

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:05

   vaaka

 • Reply jennie keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 10:25

  Eikö sulla ole jatkuvaa matkavakuutusta? Sellanen tulee halvemmaksi kuin erikseen joka reissulle otettava vakuutus. Etenkin kun matkustaa noin paljon.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:05

   on tottakai, mutta niissä jatkuvissakin vakuutuksissa on yhelle matkalle tietty maksimipituus. Mun vakuutuksessa esim 90 päivää saa kestää yks matka

   • Reply jennie keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 14:31

    Nii joo, eipä tullut tuo mieleen :)

    • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 16:24

     harva joutuu aattelee noita :)

 • Reply Katri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 16:19

  Kuule, osaistko sanoa, mikä olisi Balilla kiva paikka häämatkaa ajatellen? Touko-Kesäkuun vaihteessa olisi tarkoitus viettää reilu viikko esim. just Balilla ja vajaa viikko Hong Kongissa. Suht fiksut lennot olen jo onnistunut bongaamaan, mutta Balin hotellin sijaintivalintaa tässä lähinnä pähkäilen. Luin sun pienen Bali-oppaan, ja Kuta ei ehkä kuulosta ihan ideaalivalinnalta matkan luonteen huomioon ottaen :D Haluttaisiin snorklata, chillailla rannalla ja syödä hyvää ruokaa. Myös baarissa tulee käytyä, mutta mikään ruotsinlaivabiletys ei välttämättä innosta. Joten osaisitko sanoa, että onko jossain vähän syrjemmässä kivoja, vähän rauhallisempia paikkoja, jotka ei kuitenkaan ole ihan superankeita? :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 16:32

   öööh en varsinaisesti oo perehtyny aiheeseen :D Mutta Gili Meno tai Nusa Lembonganvois olla aika jees vaikkei se balia ookkaan :) Kuta joo ei missään nimessä, jos Balilla haluaa olla niin ekana tulee mieleen Seminyak, se on lähellä menoa mut ei kuitenkaan mitään Kutaan verrattuna :D

   • Reply Katri torstai, helmikuu 21, 2013 at 08:49

    Hei kiitti vinkeistä! Toi Seminyak vaikuttaa ainakin ihan kivalta paikalta, vähän syrjemmässä niin, että saa olla rauhassa, mutta kuitenkin sellasen matkan päässä kaupungista, että sinne pääsee suht pienellä vaivalla :) Aion myös ehdottomasti tutustua Gili-saarten vaihtoehtoihin ja Nusa Lembonganiin! :) Hauskaa reissua sulle!

    • Reply Meri torstai, helmikuu 21, 2013 at 13:12

     ihanaa häämatkaa teille ♥

 • Reply R keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 16:30

  Ollaan maaliskuussa lähössä myös Balille parin kaverin kanssa(: Kutalle olis tarkotus majottua, ja kierrellä paikkoja sitten sieltä.. Oisko sulla shoppailu/baarivinkkejä siitä lähistöltä? : D

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 20, 2013 at 16:39

   voin lähtee baarioppaaks :D kutalla on aika paljon kauppoja jo ihan siinä kun kävelee ulos hotellista :) Baareista suosittelen ehdottomasti kattomaan alleycatsin ja eikonin. ne on mun lemppareita. Moni tykkää skygardenista, mutta mun mielestä se on lähinnä maanpäällinen helvetti.

  Leave a Reply