lätinää.

Hiphei. Taas on yks viikko pulkassa melkein. Ihanaa ku aika menee niin nopeesti! Koht pitää kiiruhtaa töihin sit ajattelin omistaa illan Gossip Girlille ja siivoomiselle. Ja ainii mun pitäis puuhaa huomiselle yks vadelmajuustokakku. Meil on duunipirskeet ja lupasin tehä sellasen. Ainut tollanen leipomisjuttu jonka osaan tehä, niin että siit tulee hyvää :D

IMG_0390

Lauantai on vapaa, mikä on parasta. Käyn ostaa korvatulpat ja nukun ihan hirveen myöhään. Alan olee aika murhanhimonen meijän huoltoyhtiötä kohtaan. Meijän piha on aurattu nyt viikolla joka aamu. Hirveen kiva mut se tehään aamu viideltä eikä se niiden miniaura-auto oo mitenkään erityisen hiljanen. Mun on tehny mieli mennä kerran jos toisenki raivoo pyjama päällä niille, että mitä vittua te teette. En voi olla ainut joka herää siihen joka helvetin aamu. Oon aikamoinen monsteri jos mut herätetään ja kehitän aina kauheita kostosuunnitelmia. Äiti pyöritteli silmiään aika huolestuneena kun joskus kerroin miten voisin hyvin räjäyttää mun naapurin auton joka pysäköi sen mun ikkunan alle, ilman että jäisin kiinni. Sen jälkeen se alko kertoo siitä miten liika hiilareiden syönti saattaa aiheuttaa joillekkin ihmisille aggressioita.

IMG_0386

Jaa sunnuntain oon taas vaihteeks töissä. Villi viikonloppu tulossa siis! No viikon päästä lähen sinne Vaasaan, että ehkä sit tulee villiä tänkin edestä. (H lupas viedä mut museoon ja teatteriin :D )

Eilisilta oli historiallinen, koska onnistuin epiloimaan mun kainalot ja viel ilman emlaa! Mulla on jotain kotivahausliuskoja joita tuhlasin puol pakettia ja sain ehkä kolme karvaa irti, mut sen jälkeen iho oli niin tottunu siihen repimiseen, että sai helposti epiloitua. Josko ens kerta ois sit jo helpompi. Jeeeee!! Rakastan mun uutta epilaattoria

IMG_0389

Kuvituksena viime perjantain kuvasaldoa. Otettiin vissiin Virpin kanssa asukuvia. Tai sit tehtiin jotain muuta. Paha sanoa.

Nyt voisin mennä puuhaa aamupalasmoothien työmatkalle ja lähtee sit raahautuu bussipysäkille. Ai ja täytyy muistaa ottaa ipad mukaan, koukutuin Simpsons tapped outtiin. :D

Palataaan. Mun pitäis löytää jostain ylimääräset kolme tuntia et saisin tehtyä sen viime vuoden loppuunvedon loppuun :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Mia perjantai, helmikuu 8, 2013 at 10:50

  I FEEL YOU ton helvetin auran kanssa. Ite asun viidennessä kerroksessa ja ikkunan alla menee suhteellisen hiljainen autotie, jonka hiljaisuuden rikkoo se helvetin lumiaura öisin. Meteli on ihan kamala ja alkaa joskus jo 02.00 yöllä. Mä en voi uskoa että se on mitenkään ok aika alkaa auraamaan. Ymmärrän että tiet pitää aurata ennenku jengi lähtee töihin mutta hei, kuinka moni lähtee töihin joskus aamu 3? Tilataan yks kevät kiitos.

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:41

   Juu tänne kans!

 • Reply sonja perjantai, helmikuu 8, 2013 at 11:28

  TÄYDELLINEN MEKKO!! ihanan rento, mutta silti siisti! mistä tommosia löytyy??

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:41

   henkkamaukalta, niit pitäis olla vielki :)

 • Reply Johanna perjantai, helmikuu 8, 2013 at 13:40

  Jee, itekki pääsen viikon päästä lomaileen Suomeen ja vieläpä Vaasaan! :)

  Haluisinki kysyä, että silloin kun sä asut maailmalla ja iskee koti-ikävä (jos iskee), niin tuleeko koskaan ristiriitaset fiilikset, että haluisit takasin suomeen mutta samalla haluisit pysyä maailmalla?

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:41

   jatkuvasti! ja mulla on sitä täälläkin. Tai en haluu olla täällä hetkeekään, mutta tiedän että muualla tulis taas ikävä.

 • Reply iidadii perjantai, helmikuu 8, 2013 at 13:51

  hei ihana mekko!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:40

   tänks!

 • Reply Never perjantai, helmikuu 8, 2013 at 14:47

  Sun blogi on niin ihana! Oot mun lemibloggaaja! Oikeesti, tuun aina niin hyvälle mielelle ku luen sun blogia. Sulla on hauska tapa kirjottaa, ja vaikutat ihanan avoimelta ja rehelliseltä ihmiseltä. Tää on aina päivän piristys ku on tllu uus postaus :) (näin muuten sut sun työssäs, ja sä näytät mun mielestä paljo kauniimmalta luonnossa. Ta siis oothan sä noissa kuvissakin tos kaunis, mutta olit vielä kauniimpi luonnossa ;))

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:40

   voi kiitos ihanasta kommentista:)

 • Reply kysymys perjantai, helmikuu 8, 2013 at 19:57

  hei. mistä toi sun valkee paita on? tosi kiva!

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:39

   h&m :)

 • Reply janna lauantai, helmikuu 9, 2013 at 16:01

  Koskaan ei oo liikaa sarjoja mihin koukuttua, niin aattelin vinkata et ootko kattonu semmosta ku Don’t Trust the Bitch in Apartment 23. Joku sitä suositteli mulle ja aattelin et onpa typerä nimi, joten ei oo varmasti kovinkaan laadukas sarja… kunnes sitten aattelin antaa sille mahdollisuuden ja kaikki ilmestyneet jaksot tuli sitten katsottua kertaheitolla. Ihan hulvaton! Aattelin et saattasit tykätä :)

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:37

   en, mut se on mun listalla sarjoista mitä alan kattoo! Ajattelin et hankin ekan tuottiksen Balille tai toivon et sielt löytyy se dvd:nä ni voin koti-iltoina katella sit sitä :)

 • Reply Anette sunnuntai, helmikuu 10, 2013 at 10:31

  Ihana toi valkoinen tunika/mekko, joka on sun päällä..
  Muistatko, että mistähän mahtaa olla ostettu? :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 10, 2013 at 10:47

   hennesiltä :) niitä oli ainaki pari vko sit viel nettikaupas

 • Reply Sanna sunnuntai, helmikuu 10, 2013 at 19:05

  Toi emla kainaloissa kuulostaa ihan loistavalta idealta! :D Pitää ehottomasti koittaa, jos ei itellä ala toi onnistumaan myöskään. Emla on vähän liiankin tuttu juttu, nimimerkillä menen edelleen verikokeeseen emla kädessä että hävettää ihan helvetisti joka kerta :DD

  • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 13, 2013 at 20:37

   EIKÖ! en tiiä miten en keksiny sitä ite. lukija vinkkas :)

  Leave a Reply