joku tosi mielikuvituksekas otsikko

Huomenta ja kivaa maanantaita. Mulla on iltavuoro niin saa herätä tähän viikkoon rauhassa, mikä on kiva koska viikonloppu oli vähän turhankin vauhdikas. Perjantaina luovutin aika aikasin ja lähin kotiin nukkumaan (noin käy aina kun suunnittelee jotain iltaa ja uhoo et tänään pidetään superhauskaa) ja lauantaina oli tarkotus mennä messuille, mutta ilkee soitti että lähenkö mielummin Salveen syömään niin ei tarvinu kahesti miettiä. Musta Salve paras rafla stadissa, hitot kaikista kaikista ydinfysiikkamestoista. Välil on kivaa saada oikeeta ruokaa sen vaahdotetun viiriäisenmunan sijaan.

Lauantain voinee tiivistää niin, että lähin Salveen aamupäivästä syömään ja tulin kotiin 12h myöhemmin aivan ympäripäissäni. Siihen matkalle mahtu mm. pataässä ja kymmenen mustikkashottia. Terkkuja ja anteeks sille lukijalle johon törmäsin.

_DSC0328 _DSC0344

Sain pari sen luokan myyntipuhetta niihin Darra-poretabletteihin et pitää laittaa tilaus menemään. Ne voi tulla ihan tarpeeseen Balilla :D (26 päivää lähtöön!) Mulle iski eilen joku paniikki ton reissun suhteen ekaa kertaa. Tai se on aika pitkä aika olla poissa ja viel yksin. Mitä jos en tutustu kehenkään ja nökötän kaks kuukautta hotellilla? :D Jostain pakko kerätä stressiä kun muuten kaikki menee niin vaivattomasti. On se vaikeeta olla nainen kun jostain pitää aina kriiseillä.

Pitäis varmaan ettii äkkiä kolmeks viikoks joku mies, että ois jotain tekemistä, eikä turhaan stressais matkaa. Tosin mulla on niin syvä inho jokaista kakslahkeista kohtaan, että alan kohta kattelee tyttöjä.

_DSC0352 _DSC0392

Mun pitäis pestä pyykkiä ja käydä solariumissa ja postissa ja vaikka mitä ennen työpäivää, mut musta on paljon kivempaa nököttää sohvalla pyjamahousuissa ja kattoa viikonlopun Putousta (tosin se on tähän asti ollu aika huono jakso) ja toivoa ettei Veli putoa tälläkään viikolla. Se ja Sanna Raipe on musta ainoot ees vähän hyvät, muut hahmot oli aika pettymyksiä.

Oon ollu kaks edellistä vuotta poissa ku Putous on tullu ja näin ollen ihan pihalla niistä, nyt on kiva ku kerranki tietää mistä on puhetta. Tai hämmentävää lukea iltapäivälehtien nettisivuja kun ne on täynnä munamiestä.

_DSC0424

neule – Sheinsideltä saatu
farkut – GT
kengät – Hollannista, ei mitään hajua mistä kaupasta.

Jos nyt hyökkään ton pyykkivuoren kimppuun niin ei mee koko päivä hukkaan… 26 päivää ja sit ei tarvi kahteen kuukauteen pestä ite omia pyykkejään :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Elmu maanantai, helmikuu 4, 2013 at 15:38

  ei nyt mitenkään liity postaukseen mut… :D http://www.lily.fi/juttu/kun-lahden-verkkareissa-kauppaan-ja-huomaan-siella-eksani

  • Reply Meri torstai, helmikuu 7, 2013 at 21:12

   joo mietin et annoinkohan tohon inspiraation :D

 • Reply Emppu maanantai, helmikuu 4, 2013 at 17:58

  ”Tosin mulla on niin syvä inho jokaista kakslahkeista kohtaan, että alan kohta kattelee tyttöjä.”

  WORD. Paitsi tuo loppu, ihan niin epätoivonen en kyl oo :D Mut oikeesti mikä hemmetti siinä vaan on, että ne so called hyvät tyypitkin paljastuu aina jossain vaiheessa täysiksi kusipäiksi. Ei vaan voi käsittää…

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:40

   mä en oo epätoivonen, vaan vihanen :D

 • Reply Tuu-tikki maanantai, helmikuu 4, 2013 at 18:21

  Hihihi syötköhän sä useinkin vaahdotettua viiriäisenmunaa? :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:40

   jatkuvasti! :D

 • Reply Loura tiistai, helmikuu 5, 2013 at 16:09

  Tollasia samannäköisiä kenkiä saa K-Kengästä punasena ja beigenä :) (jos jotakuta alko ny himottaa)

 • Reply sari tiistai, helmikuu 5, 2013 at 16:13

  Kiva asu! Ja mielenkiintoinen lauantai… :D

  Mun piti käydä membersiltä kahdet jo tilaamassa, harmi ku niissä on vaa nii pirun pitkät toimitusajat! :/ En ihan kerkee saada niitä toisia ens viikon juhliin, mut tein pienen tilauksen Nellyllekki ja ne samat kengät oli sielki kyllä alessa, että jotain säästää mut enemmän oisin membersin avulla säästäny. mut sieltä nyt tulee kuitenki niitä kenkiä kans :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:40

   joo noissa kestää aina vähä… :(

 • Reply HennaL tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:27

  Sun syy, että mulle on tulossa kahdet kengät nyt tuolta Membersiltä! Aa mitä ihania niittiballerinoja siellä olikaan kesäksi.. MMM….

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:39

   joo ne oli tosi kivoja :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post