2012 osa 5

MITEN MONTA NÄITÄ TULEE? Aiemmin oon saanu koko vuoden mahtumaan kai kolmeen osaan… No onneks nyt vähän rauhottuu :D

TOUKOKUU

Toukokuussa olin alun vielä reissun päällä, sateisessa Lontoossa josta mulla jäi mieleen lähinnä Primark ja treffit Sannan kanssa.

Ykskään nähtävyys ei yllättäen kiinnostanu enää yhtään. Big Ben oli pieni, London Eyehin ei jaksettu jonottaa ja teatterissa oli kivaa.

Mies! Jos puhut sujuvaa englantia brittiaksentilla, seikkailunhaluinen nainen etsii sinua. PS: pidäthän roolileikeistä.

Kotiinpaluu suju ihmetellessä. Asuin kolme viikkoa porukoilla ennenkun pääsin muuttamaan takas omaan kotiin, mikä oli ihan kivaa. Äitin hoidossa on aina parasta olla ja sinne pakenen edelleen kun maailma potkii tarpeeks päähän.

Sen jälkeen kun olin ollu pari päivää suomessa koitti mun suuresti panikoima päivä kun A tuli muksuineen suomeen. Oli sopivasti äitienpäivä, että kaikki paikat varmasti oli kiinni, mutta onneks oli sentään nätti päivä ja pystyin kierrättää mun vieraat niissä must kohteissa. Oon onnellinen että näin ne, mulla oli jääny A:sta niin paska fiilis kun lähin Ausseista, että tolla sai jotenkin sen tasattua ja pystyy jotenkin lämmöllä muistelee niitä hyviä hetkiä mitä meillä oli niiden viimesten paskojen päivien sijaan.

Mut myös raahattiin lätkämatsiin. Se oli peli jonka suomi hävis ehkä jenkeille tosi paljon. En muista, oon yrittäny pyyhkiä sen trauman pois mielestäni.

Kun olin saanu mun vieraat saatettua lentokentälle, pakotin pikkuveikan heittämään mut Hartwall Areenalle kattomaan jääkiekkoa. Tiivistän pelin kolmella kohdalla:

 1. Mun edessä istuvan miehen korvakarvat oli tooosi pitkät
 2.  Jenkkien se yks pelaaja oli aika söpö ja kannustan loppukisat sitä.
 3.  Voin odottaa taas uudet 26-vuotta ennenkun meen kattoo MM-hokia.
Vihaan jääkiekkoa edelleen ja ei, se ei oo paikan päällä yhtään sen parempaa. Sori M, tykkäsin susta tosi paljon, mutta ei meistä ois voinu tulla kunnon paria koskaan sun ammatin takia. Ymmärrän sen nyt.

Palasin nopeesti takas duuniin, mikä oli kiva, niin pääs nopeesti takas kiinni arkeen.

Ja sivistin teitä!

NIIIN!

Näin A:ta taas niiden kotimatkalla Ausseihin, mikä oli vähän turhan vaikeeta ja kun A:n tytär jota jumaloin kuuhun ja takas ehdotti että voin kyllä muuttaa  niiden luo asumaan, oli lähellä etten lähteny. A:n tyttären mielestä mun pitäis muuttaa niiden luo asumaan, ehkä pakkaan laukut ja meen kattoo A:n ilmettä ku ilmestyn oven taa, et hei  muutin nyt!

Mun vapaat hetket kulu lähinnä ikkunasta ulos tuijottaessa…

Mun vanhemmat tosiaan rakennuttaa uutta taloa ja meillä on pikkusiskon kanssa päivittäinen vakoilutuokio kun katotaan paidattomia raksapoikia meijän pihalla :D Voin alkaa myymään lippuja varsinkin niihin päiviin kun katonrakentajat  on paikalla, siel on yks superkuuma!

Olin tosi onnellinen muutenkin. Keväästä, siitä et olin taas kotona ja siitä ettei tarvinu pakata ja purkaa matkalaukkua enää päivittäin. Mut kuka ei rakasta Suomea toukokuussa? On aurinkoista ja valosaa. Se että joka päivä on vähän lämpimämpää ja voi ottaa bussia t-paidassa kun nahkatakissa on liian kuuma. Voi istuu terassilla, nauttia kylmästä siideristä, parhaasta seurasta ja Suomesta. Tossa vaiheessa kattelin kämppiä tarkotuksena ostaa asunto ja jäädä pysyvästi tänne. Ihan hyvä että päätin lykätä sitä syksyyn.

Vaikka oon sitä mieltä että tää on aivan täysin paska paikka 7kk vuodessa, on ne loput viis ihan mielettömiä.

 KESÄKUU

 

HOME SWEET HOME. Se hetki, kun muuttoapua paino oven kiinni perässään, istuin sohvalla ja tajusin että mulla on taas oma koti. Ei kämppiksiä, ei hotelleja vaan ihan oma koti. Parasta. Siinä vaiheessa kun viimenenkin muuttolaatikko oli purettu ja tavarat takas omilla paikoillaan, viel parempaa.

Kesäkuussa pääsin Kaisaniemeen kattomaan Eriniä livenä. Oon niin fani edelleen, etten kestä. Tapasin myös mun tulevan poikaystävän Jaska Mäkisen kun Poets Of The Fall soitti.

229-630x472

Kerroinko että törmäsin pari viikkoa tän postauksen kirjottamisen jälkeen Jaskan sporassa? Se oli mun elämäni pisin neljä minuuttinen mitä tästä mun luota keskustaan menee, kun mua nauratti ja itketti samaan aikaan.

huhti7

Kesäkuun kohokohta oli tietty Mötleyn keikka. Kyynerpäätaktiikalla ihan eteen ja 2 tuntia pomppimista. Mötley soitti Too Fast For Loven ekaa kertaa niin mä kuulin sen ja Vince osottaa ja hymyilee kun bongaa mun tatskan. Voi toki olla että kuvittelen koko homman.

Keikassa oli taas huippua että löysin lämppäreistä uudelleen Hardcore Superstarin jonka nimeen nykyään empimättä mun lempibändeiks.

Muistin taas suomessa asumisen huonot puolet

Kun kävin kauheena kassialmana postissa maanantaina pieruverkkareissa, hupparissa ja lauantain meikeissä törmäsin mun entiseen poikaystävään + uuteen tyttöystävään (joka on ihan supernätti aina kun nään sen) Tää tyttö oli kuulema ollu tosi huolissaan siitä et muutan takas suomeen (syytäki ku oon tällanen syöjätär  :D ) mut ehkä se pääs nyt siitä pelosta yli et yritän viedä sen miehen.

Rantapallo myös hoiti työntekijänsä lentopelkoa tallinnanreissulla joka taittu helikopterilla.

Mulla oli viel pari vuotta sitten ihan jäätävä lentopelko, tai nousut ja laskut oli niin kauheita että olin varma että kuolen. Annalle kerroin tän siinä vaiheessa kun oltiin lähössä Ausseihin ekaa kertaa ja istuttiin lentokoneen penkissä. ”pelkään muuten lentämistä ihan helvetisti” Sittemmin siitä on päästy ihan puhtaasti siedätyshoidolla, musiikilla ja unilääkkeillä. Nyt lentäminen on lähinnä kivaa, koska siinä saa vaan olla. Mitä pidempi lento niin sen pidempi aika että saa rauhassa keskittyä blogiin, nukkumiseen, lukemiseen tai ihan mihin vaan.

Helikopteri oli mulle kuitenkin 18minuutin henkinen helvetti.

huhti8

Nautittiin päivästä Tallinnassa ja yövyttiin L’ermitagessa.

Tallinnasta taas ihastuneena, tehtiin heti seuraavalla viikolla uus retki sinne. Tällä kertaa niiden kalja(siideri)kärryjen kanssa. Helikopterimatkustamisen huonot puolet. Pitäis lähtee taas viiniostoksille sinne.

Juhannusta vietin perheen kanssa mökillä Myrskylässä. Juhannus menee mulla vähän samaan kategoriaan kun vappu ja UV, oon mielummin vaan porukoiden kanssa mökillä kun missään muualla.

huhti9-001

HEINÄKUU

Koska heinäkuu on muuten vähän hiljasta aikaa, riemastutin itteäni (ja kaikkia mun kavereita jotka epäilee mun ruoanlaittotaitoja) sytyttämällä tulipalon.

DSC_0013-001

Koska mulla on pieni juttu Australialaisiin miesstrippareihin, niin jäin tuijottelee tota videota ja soitin Hennalle ihan intopinkeenä ja kerroin tästä uudesta löydöstä. Olin tehny aiemmin ruokaa, mutta kaikki jäi vähän kesken ku jäin tuijottelemaan Sex Bombia. Kesken puhelun keittiöstä kuulu outo ääni ja aattelen vaan et jotain putos. No sen jälkeen alan ihmettelee outoa oranssia valoa joka keittiöstä tulee. Menin kattomaan et mitä hittoa jonka jälkeen sanon sanon Hennalle et soitan sille ihan kohta, sytytin just tulipalon.

Fiilistelin edelleen sitä, että olin vaan kotona ja kaikenlainen matkustaminen ahdisti suunnattomasti.

Mulla on pieni ahdistus päällä, kun ollaan maanantaina lähössä sinne Moskovaan. Oon nähny jo parina yönä unta, että oon siellä ja sit tulee soitto, että nyt pitäis oikeestaan tehä uus maailmanympärimatka

Ennen Moskovaa, oli kuitenkin vielä vuorossa Ruisrock. Mulla oli suuret suunnitelmat ajastaa teille juttuja viikonlopun ajaks, mutta sitten törmäsin eilen kotimatkalla Riinaan ja lähin tyttöjen kanssa syömään ja siinä sivussa vedettiin somat, seitinohuet päiväkännit. Siinä vaiheessa kun tulin yheksän jälkeen kotiin laskuhumalassa halusin vaan nukkumaan. Enkä ollu laisinkaan kiinnostunu mistään muusta.

Ruisrock 2012

Selsisin Ruissista suurinpiirtein hengissä ja heti maanantai-aamuna oli suunta kohti lentokenttää.

Downloads1

Downloads2Tykkäsin Moskovasta. Nätti kaupunki ja shoppailumahikset oli ihan mielettömät. Oltiin paikalla viel sopivasti loppualejen aikaan, mikä oikein kiva. Ainut mikä paikassa ärsytti ja saattaa olla syy, etten sinne enää uudestaan mene, oli se, ettei KUKAAN puhunut englantia. En pystyny ostaa yhtä metrolippua ite. Kaikki oli kyrillisillä aakkosilla kirjotettu ja mä olin niin hukassa. En ois selvinny ilman Annaa lentokentältä ulos.

Kaipailin myös takas Australiaan..

Ja oon muutenkin miettiny, et oikeestaan mun ja M:n kuuluis mennä naikkariin, tai siis oisin täydellinen vaimo sille kun se tajuaa et se on ihan vanha eikä sil oo tietoakaan Matty Jr:stä (tai tässä tapauksessa Key Lime Piesta.) Musta siihen keski-iänkriisiin kuuluu ensimmäisenä (avoauton ostamisen jälkeen) 10 vuotta nuoremman vaimon otto ja sen kanssa perheen perustaminen. Onkohan jossain olemassa jotkut näin selviät keski-iänkriisistä oikein -kirja? Voisin lähettää sen sille, et kuule muru, nyt on hyvä aika toimia. En oo kyllä varma onko se koskaan lukenu yhtään kirjaa, mutta tosta ois hyvä alottaa.

peterpan_650x400

Kävin Suomenlinnan kesäteatetrissa kattomassa mun nimikko näytelmää Peter Pania…

Ja koska olin pysyny paikallani jo hetken verran, oli aika napata paatti Tukholmaan mun parhaista parhaimman kaverin (ja niiden parin kuuman jenkin) kanssa.

Downloads3

Tässä vaiheessa paljastin teille että mulla on joku ylimääränen kakslahkeinen kuvioissa. Oltiin tunnettu Svenkan kanssa jo muutama vuos ja aina ollu jotain pientä vispilän kauppaa. Sit törmättiin sattumalta yks yö kun lähin baarista joku kauhee ”meenkotiinkuunteleeallbymyselfiäjaitkee”-kohtaus päällä. Se saatto mut kotiin ja juteltiin aamu ysiin Töölönlahden rannalla.

DSC01312-630x418

Kävin ikeassa shoppailee.. Mä aiheutin pojalle varmaan pienen paniikkikohtauksen ku ilmotin että olin ostanu sellasen tyynyn joka sopii selällään nukkujille, kun se nukkuu aina selälleen ja toisen sit itelleni sopivaks todetun kyljelleen nukkuvien tyynyn :D Onneks en ehtiny vaihtaa mun ”här sover en prins” ja ”här sover en prinsessa” – tyynyliinoja tai meil ois muuten ollu varmaan kriisi valmis. Toisaalta se ois ehkä vaan tasannu sitä kun vedin hyperventilaatiokohtauksen viime viikolla siitä että se oli jättäny hammasharjansa tänne. 

Heinäkuu päätty Bruce Springsteenin keikkaan!

Downloads4

Aina yhtä kova!

Kunnostauduin myös muotibloggaroinnin kanssa, kimmokkeena ehkä uus kamera + linssi ja uus kuvaaja :)

Downloads5 Downloads6

Loppuvuos mahtunee yhteen postaukseen. Jatketaan sillä siis myöhemmin.

Nyt on kiire postiin hakemaan mun popparimausteita! :) Hauskaa viikonloppua!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Paula perjantai, tammikuu 25, 2013 at 11:36

  siis WTF??? onko teillä mökki Myrskylässä? Missä sielä? oon sieltä kotosin (periaatteessa) ja äiti ja sisarukset asuu sielä edelleen, joten jäi suu auki, ku luin ton. Ku se on niin helvetin pieni paikka, ettei kukaa ikinä tiiä missä se ees on :D

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 25, 2013 at 12:22

   joo on :) kirkolta pari kilsaa eteenpäin, jos tiiät missä siel on se vanha kartano niin ihan sen lähellä :)

   • Reply Paula perjantai, tammikuu 25, 2013 at 13:01

    Kirkkojärven rannalla/lähellä? Jos siis vanha kartano meinaa samaa, ku kartanon mäki? :) Mun kotitalo on siinä mäen vieressä vasemmalla olevan ison pellon takana, valkonen talo ja punamusta halli vieressä. Näkyy tielle :) Ai miten jännää! Mä saan aina ihan hirveet hepulit, jos joku tietää Myrskylän :D

    • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:25

     joo rannalla :) Ja joo kartanonmäki. Meille käännytään samalle tielle ku kartanoon ja vanhat ladot siinä reunassa oli meijän sukulaisten :)

 • Reply suffeli89 perjantai, tammikuu 25, 2013 at 13:46

  Moi! Oon lukenut sun blogia piitkääään! ja nyt vasta kommentoin sullle ekaa kertaa. Kirjotat aivan mahtavasti ja sujuvasti. oot mielenkiintoinen ihminen, hauska, kaunis ja sulla on ihania vaatteita! :) Ei mulla muuta,moikka ja ihanaa tulevaa kevättä!:)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:24

   kiitos ihanasta kommentista ja kiva ku kommentoit :)

 • Reply Johanna perjantai, tammikuu 25, 2013 at 13:47

  ooh, noi sun asukuvat on kyllä todella kivoja! Jokasessa jalat melki samalla tapaa :-DD
  Sun blogia on muutenkin niin ihana lukea ja innolla aina odottaa seuraavaa postausta! Harmi kun itse ei enää ole sinkku (okei, en haluiskaan enää:D) niin ei oo mitään ongelmia tai muutenkaan kriisejä (muutakuin että alkanut innostumaan häistä, joihin ei tosiaan ole vielä hoppu)..

  Mustakin tuntuu että alan potemaan tätä Peter Pan -syndroomaa, nyt kun pidän välivuotta Sveitsissä, niin paluu Suomeen alkaa kuulostamaan painajaiselta.. En mä halua siihen arkeen enää! Enkä palata ”todellisuuteen”….

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:23

   HAHA en ees huomannu! Oon selkeesti löytäny mun oman lempiposeerauksen :D

   joo tää todellisuus ei oo kivaa. haluun pois!

 • Reply Fen perjantai, tammikuu 25, 2013 at 14:06

  Ää, noi mökki kuvat toi sellasen haikeen kesäfiiliksen. Voisko tulla jo kesä, että pääsis mökille ja metsään ja ylipäänsä ulos jäätymättä.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:23

   jjjjep!

 • Reply Jasmiina perjantai, tammikuu 25, 2013 at 19:52

  Sä oot Meri niin ihana! On päivien piristys lukea täältä sun hassuja juttuja, koska tuntuu, että edes jollain on samanlainen ajatusmaailma kun mulla:D oon myös ihan superkateellinen tosta tummansinisestä mekosta..!

  <3

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:21

   rakastan sitä ihan hirmusesti :) Yks viime vuoden parhaista ostoista!

 • Reply L lauantai, tammikuu 26, 2013 at 02:28

  Oi kesä <3 ikävöin!! Ja oi onks kuvassa taas toi söpö vaasalainen jolla on lippis väärinpäin?! :D saa sanoa terveisiä Helsingistä! Musta tuntuu että löysin just uuden säälittävyyden tason…

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:20

   se oli itseasiassa jenkki joka asuu nyttemmin takas jo jenkkilässä :(

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:19

   noi ei oo samoja ja ihan pahoja :D

 • Reply emzi sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:25

  Et olis valmis luopumaan sun mustasta Zu laukusta? en kestä,mistä ite bongaan samanlaisen!:)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 27, 2013 at 19:29

   haa en ikinä :D Aussiebaysta saattais löytyy.. se on aussimerkki..

 • Reply Sanna maanantai, tammikuu 28, 2013 at 00:19

  Ah, meijän treffit! Oli kyllä parhaat ekat treffit. Ei tarvinnu ees hävetä et miten sitä yhtäkkii olikin rynnäkkökännit alla :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 28, 2013 at 10:01

   jep. sit ku harryn joku lakeija pyytää sua ulos, ni vie se ehdottomasti sinne!

 • Reply suvii maanantai, tammikuu 28, 2013 at 13:18

  Kesällä vein mun kaverin synttärilahjaksi kaija koon keikalle (kaveri on ihan hullu fani).. Juuri Jaska siellä soitteli ja mietin kauheesti et missä oon sen nähny aiemmin, mutta täältä sun blogistahan mä sen olin bongannu! Keikan jälkeen puhelin oli täynnä sen kuvia, kaija vähä unohtu..

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 29, 2013 at 21:28

   jännä :D

 • Reply dumdumdum maanantai, tammikuu 28, 2013 at 21:21

  Toi maailmanympärysmatka… jos nyt lähtisit uudelleen, mitä tekisit toisin? Vai tekisitkö mitään? :)

  Tänä aamuna laitoin herätyksen ennen yhdeksää, että seuraan tuota Pomon keikan lipunmyyntiä, kun olin vähän kuullut huhuja toisesta keikasta. Ihan siis vaan mielenkiinnosta. Puoli kymmenen jälkeen ilmoitettiin uudesta keikasta ja vaikka järki huusi eitä, klikkailin paniikissa kenttälipun ostoskoriin ja nyt näen toukokuussa Brucen kahdesti. Pientä järjestelyä tämä nyt vielä vaatii, mutta wohoo!! :D

  P.s. Tosi kiva toi maanantaipostaus :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 29, 2013 at 21:26

   en mä varmaan tekis mitään toisin.. tai en pystyis. tietty vois nauttia enemmän ja blabla, mut ei kyl fysiikka kestä :D voi vitsi oon ihan pikkusen kade tosta! ehkä se tekee ylimääräsen keikan helsinkiiiin…

   • Reply dumdumdum keskiviikko, tammikuu 30, 2013 at 13:41

    Syvennän vähän suhdettasi jääkiekkoon… Niitten MM-kisojen takia noi keikat on Turussa. :D (Tai noin mä olen sen ymmärtänyt)

    • Reply Meri torstai, tammikuu 31, 2013 at 11:07

     eiks mm-kisat oo joskus toukokuussa? :o

     • dumdumdum perjantai, helmikuu 1, 2013 at 21:28

      Jääkiekon MM-kisat alkaa 3.5. ja Hartwall-areena on aika hyvin buukattu niille. Toi Turun HK Areena taitaa olla Suomen toiseksi suurin niin kai sen takia Springsteen keikkailee sitten siellä…

      Mulle se tosin on melko sama, lähteekö täältä maaseudun rauhasta Hesaan vai Turkuun. Tai Helsingistä tulee paremmin yöbusseja, mutta ehkä mä jotenkin tuolta pääsen kotiin. :D

      Kivaa viikonloppua :)

     • Meri tiistai, helmikuu 5, 2013 at 18:44

      hyi.

 • Reply Laura keskiviikko, tammikuu 30, 2013 at 18:35

  ahahaaha :D:D repesin niin pahasti tolle prinssi Harry jutulle.

  • Reply Meri torstai, tammikuu 31, 2013 at 11:04

   :)

 • Reply sari torstai, tammikuu 31, 2013 at 15:07

  Sulle sopii vaa nii kovaa kaikki noi punaset pöksyt! oli ne sitte ihan punaset punaset tai sit tollaset vaaleemmat!
  Ihana kattoo kesäkuvia, ahh.

  • Reply Meri torstai, tammikuu 31, 2013 at 21:43

   joo kesää tulee kyl aina ikävä kun niitä kattoo…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post