messuilua

Huh taas viikonloppu meni. Olin eilen duunissa ei tunnu että koko viikonloppuu ei ois ollukkaan. Tänään ja huomenna on onneks vapaapäivät. Ajattelin et kunhan kampeen itteni sängystä ylös ja olkkariin tarkistamaan lämpötilaa, niin jos se ei oo mitään ihan hirveen kylmää niin voisin reippailla kuusisaareen Indonesian suurlähetystöön viemään viisumipaperit ja loppu päivän omistan kavereiden näkemiselle, huomisen ajattelin omistaa sellasille kivoille aktiviteeteille ku imuroinnille ja pyykin pesulle.  Oon viime aikoina buukannu kaikki vapaapäivät niin täyteen ohjelmaa, et oikein ahdistaa. Mun talvimasennukseen kuuluu olennaisena kuitenkin se, että haluun maata peiton alla ja tuijottaa telkkaria.

Lauantaina käytiin pyörähtää matkamessuilla, terkkuja niille jotka tuli juttelee, oli ihanaa nähä teitä :) Aina kivaa kun saa kommentoijat kasvot, kun osan nimimerkit osaa kuitenkin jo tunnistaa :)

Bloggers Lounge :) Tää oli eka kerta ku pääsin matkamessuille ikuisuuteen. Viime vuonna olin Vaasassa ja sitä edellisenä Ausseissa, niin oli huippua päästä tonne. Ois vaan pitäny mennä jo perjantaina, koska lauantaina se ihmisryysis oli niin jäätävä ettei siel jaksanu kauheesti kiertää (osallistua arvontoihin) Mut pikkusen kuitenkin. Ja mun suuri suunnitelma löytää halvat Bali-lennot tuolta kaatu vähän niinkun siihen, kun olin jo ostanu ne :D Ois tietty voinu ostaa syksylle jo valmiiks.

Tosi skarppina :D Pitäis lakata heräämästä viikonloppusin ihan niin aikasin. (Vihaan noita mun vaaleenpunasia kuoria :D Täytyy tilata ebaysta jotkut uudet kivat ja söpöt.)

Oon onnistunu lauantai-sunnuntai välisenä yönä hankkimaan itelleni mustan silmän. Olin lauantai-illan kotona, yksin enkä juonu ees mun lauantai-illan viinilasia. Ja ku aloin sunnuntaina meikkaamaan niin ihmettelin et mistä helvetistä oon saanu lilaa luomiväriä tohon yläluomeen. Eipä ollu luomiväriä vaan mustelma joka on viel ihan hullun kipee (ja mun on pakko tietty koko ajan sörkkiä sitä, et onko se viel olemassa) Vietän jotain salaista kaksoiselämää öisin ja oon vissiin tapellu.

jakku – GT | toppi – Jeanswest | farkut – GT
kengät – Steve Madden | Laukku Michael Kors

Siihen on syynsä miks tykkään ottaa ulkona asukuvat :D Ja olin muutenkin vähän hämmentyny ku Virpi toimi hovikuvaajana, oon tottunu siihen et pikkusisko tai svenkka ottaa kuvat.

Mun kampaaja on lomalla ja mulla on aika vasta kolmen viikon päästä. MÄ KUOLEN TON MUN REUHKAN KANSSA! Mietin et pitäiskö mun vasten kaikkia kieltoja ihan pikkusen ite trimmata tota mun otsatukkaa. Et jos seuraavat kuvat tulee Meri pipo päässä, ni tiedätte et mul on sellanen 3cm jenkkisiili tossa otsiksen kohalla kun oon tasottanu vielä vähän lisää että siit tulis suora…

Yritän saada vastattua kommentteihin viel tänään! laahaa nyt ihan kauheena taas perässä! Sorisorisori!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply tissihirviö:( maanantai, tammikuu 21, 2013 at 10:01

  heippa! mulla olis luultavasti tulossa se rintojenpienennys eteen (heti kun uskallan laittaa hommat rullaamaan..) mutta oon miettinyt että vaikuttiko se sulla kuinka paljon rintojen ulkonäköön? en tiiä haluatko julkisesti tissies ulkonäöstä puhua mutta.. :D arvista kerroitkin ja ne nyt on mulle ihan yks ja sama kunhan saisin nämä 100kilon möykyt tästä pois, mutta esim. tähän iki-ihanaan painovoimaan oliko mitään vaikutusta yms?

  jännittää ja pelottaa enkä uskalla varata lääkäriä, vaikka selkeästi täytän kaikki kriteerit, mutta oon vaan pelkuri!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 21, 2013 at 10:14

   Moikka,

   No arvet tosiaan viel näkyy, vaikkakin vaaleina, mutta kun ennen tissit laahas maata jos ei ollu rintsikoita, niin nyt ne on edelleen tälleen muutama vuos leikkauksesta ihan kiinteet ja osottaa sinne minne kuuluukin sen pohjosen sijaan :D Ei sitä kannata pelätä (paraskin puhuja, kun söin diapameja pari päivää ennen leikkausta) se on kaiken sen arvosta :) tsemppiä! Ja laita vaik meiliä jos siltä tuntuu :)

 • Reply laauur maanantai, tammikuu 21, 2013 at 16:49

  Olisin halunnu tulla moikkaamaan mutta aurinkomatkojen muotishow kiiri nyt äidin mielestä edelle :) tosi kivat messut vaikka suomen matkakohteet jätin suosiolla väliin. Kreikan fanina varasin reissun kesällenja ah sain tsatsikia!! Ootko sä muute matkustellu euroopassa enempää, kun sua tuntuu kans kaukomaat vetävän puoleensa? :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:23

   joo mä kikattelin niille suomen kohteille :D Euroopassa en oo ihan kauheesti reissannu, tai varsinki keski-eurooppa on ihan vallottamatta. Espanjan, Portugalin, Kreikan ja Kyproksen oon käyny vallottamassa :)

 • Reply keijuli maanantai, tammikuu 21, 2013 at 16:51

  ääääh! nyt sullakin on tollanen laukku ja multa on menny ihan ohi jos oot blogissa siitä maininnu :) oon kuolannu mustan tommosen perään täs jo muutaman vuoden :D kattoo jos tää köyhä opiskelija vaikka vihdoin ja viimein hemmottelis itteensä tollasella kesällä :P

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:22

   Ostin sen jenkeistä viime keväänä jo :) Joo oon miettiny kans sitä mustaa kaveriks tolle, se on niiiin ihana :)

 • Reply Veera maanantai, tammikuu 21, 2013 at 20:23

  Rakastuin sun laukkuun :) Mä olin ensimmäistä kertaa matkamessuilla ja mulla meni vaan ihmetellessä ja katellessa melkein 2 tuntia siellä. Lauantai oli ehkä väärä päivä olla siellä, koska se ryysis oli ihan kauhee ja ei siellä oikein minnekkään päässy. Mutta sen verran positiivinen kokemus, että voisin toistekin mennä :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:20

   joo ihan liikaa porukkaa, tai ois pitäny olla ehkä ihan aamusta niin ois ollu helpompaa… :) Mut joo, ne on must tosi kivat messut!

 • Reply Niinu maanantai, tammikuu 21, 2013 at 22:01

  Tää asu! Tää asu on taas jotain ihan täydellistä!! Kiitos Meri jälleen inspiraatiosta :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:19

   kiitoksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post