keskiviikonlätinöitä.

Mun piti eilen saada ihan kauheesti juttui ajastettua teille valmiiks, kun oli vapaapäivä ja kaikkee, mut loppujenlopuks jumitin sohvalla 12h kone kiinni telkkarissa hdmi-piuhalla ja katoin Little Pretty Liarsin (miks haluun kääntää sen koko ajan dirty little liarsiin?) ykköstuotantokauden. Ainut hetki ku nousin oli se ku kävin kaupassa kun totesin että jääkaappi huus tyhjyyttään ja oli nälkä.  Onneks Netflixissä ei ollu sitä kakkosta. (oon muutenkin vähän pettyny koko palveluun ja siihen miten vähän siel on mitään, en varmasti jatka ton ilmasen kokeilukuukauden jälkeen…)

No ei se oo niin vakavaa, tänään oli pakko laittaa herätyskello soimaan vaikka en sitä yleensä harrasta iltavuoroihin mennessä, ihan vaan että saan pakattua ja tehtyä ees jotain käytännönjuttuja valmiiks (niinkun vietyä roskat, miten joku asia joka vie minuutin voi vaatia niin paljon valmisteluja) No nyt on ehkä pakattu suurinpiirtein ja jos tekisin ees yhen  viimevuoden läpikäynnin valmiiks  ni sit voisin ehkä antaa itelleni luvan kattoo yhen pienen pienen jakson LTL:ää ennenkun meen töihin illaks haahuilee. Huomenna pitää olla kentällä seiskan aikaa, mikä tarkottaa sitä että pitää lähteä himasta ennen kuutta. Yäk. Oon oppinu taas nukkumaan kun en heräile enää automaattisesti viideltä, muuten huominen herätys ei ois ollu paha. No täytyy käydä ostamassa Battery aamupalaks. Yritän luopuu kokonaan kahvista, mut välillä on pakko fuskata tollasten myrkkyjen muodossa.

Täytyis googletella et mitä kauppoja Damissa on sen Maddenin lisäks. :D Onks mitään must juttuja mitä tulis mieleen? Me tosiaan yövytään Utrechtissa mut huomisen lisäks varmaan ainaki lauantaiks lähetään Damiin. Ehkä, jos päästään.

Nyt voisin käydä matkalaukun läpi ja todeta että en oo ottanu yhtäkään pari sukkia tms epäoleellista mukaan. Tai voisin tarkistaa sään, että jos sinne on luvattu ennätyspakkasia, niin en lähe pelkissä ”einiinkylmää”-vaatteissa.

LATERR.

kuva

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

50 Comments

 • Reply pollo keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 12:32

  Aina kun käyn Amsterdamissa niin pakko on päästä New Yorkeriin (uusi iso liike!), Bershkaan ja River Islandiin. Siinä pitkin Kalverstraatia on paljon kivoja kauppoja (kuten juurikin se Steve Maddenin liike), mutta muita omia must-shoppailupaikkoja ei nyt tule mieleen:)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 13:22

   mä en oo koskaan ostanu mitään New Yorkerista, pitäis ehkä käydä kattoo kun kaikki hehkuttaa aina niiden perustrikoita niin paljon. ja ihanaa Bershka! JEE!

   • Reply sirpa keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 17:06

    New Yorkerin ryysyt on kyllä halvinta ja heikointa koskaan. Katso kaikki saumat, ennekuin kotiutat sieltä mitään. :)

    Niiden puljuhan aukeaa ihan pian Itikseen. (jos nyt ihastut niihin kuteisiin reissulla, epäilen. :D)

    • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:02

     joo ei se kyl oikein vakuuttanu.. yhen neuleen ostin, saa nähä miten kestää!

 • Reply Fen keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 12:35

  Ootko sä tulossa Matkamessuille Rantapallon bloggers loungeen tai muuten vaan? Musta ois kiva nähdä sut livenä, kun oon blogia seuraillu jo pari vuotta niin väkisin käy miettimään ootko yhtä hassu oikeasti :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 13:19

   Joo oon menossa messuille ainaki lauantaina, ehkä myös perjantaina :)

 • Reply tiiku keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 14:22

  mä kans otin ton netflixin ilmasen kuukauden (en jatkanu sitä, oli ihan liian vähän matskua mistä ois voinu maksaa :f ehkä joskus ku sinne ilmestyy neljä tuottaria gg:tä lisää ja kaikki sinkkuelämät tai jotain…) ja katoin just pretty little liarsin ekan tuottarin sieltä tyylii putkee :D oli myös pakko jatkaa sen kattomista netistä hahaa… niin koukuttava !! luulin et oon liian vanha kattoo sitä mut onneks se on muittenki mielestä yhtä koukuttava näköjään. hyvää hollannin reissua :))

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:06

   mä unohin peruuttaa sen ja nyt oon jumissa sen kans viel seuraavan kuukauden :D pitää kattoo leffoja vissiin…

   joo mä katoin just 3. tuottiksen 15 ekaa jaksoa ja oon siinäkin sarjassa nyt jenkkitahdissa :D

 • Reply HH keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 14:44

  Voin kertoo et oli hollannis ikinä kuinka lämmin tahansa ni siel on AINA ihan jäätävän kylmä! Asuin siel kuukauden viimevuon just näihin aikoihin ja olin aina jäässä… :/ Muuten kyl ihan kiva :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:06

   sisäl oli ihan hullun kylmä! ois pitäny olla joku toppahaalari ettei ois palellu öisin!

 • Reply sarvikuono keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 14:45

  P.C. Hoofstraat niminen katu on ihan must! Se on THE shoppailukatu Amsterdamissa :D Sieltä löytyy mm. Dieselin, Chanelin, D&G:n, Guccin, Hermésin, Louis Vuittonin, Hugo Bossin jne. kaupat. Väliin mahtuu kyllä tämmösille persaukisemmillekin sopivia kauppoja onneksi :D Se katu sijaitsee Damin suurimman puiston Vondelparkin läheisyydessä ja sinne pääsee aika sutjakkaasti jollain sporalla, just nyt en muista mikä se numero oli.

  Damrakista erkanevat pikkukadut ja viereiset korttelit on kans shoppaajan unelmia! Siellä on New Yorkeria, Bershkaa, Topshopia ja ties mitä kaikkia :)

  Mihin hotelliin oot menossa? :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:05

   topshopin missasin, mut sielt en oo kyl koskaan löytäny mitään :D

 • Reply vk keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 15:45

  Moi! Itse otin kans ton netflixin ja olin myöskin alkuun tosi pettynyt sen tarjontaan. Sitten nero isoveljeni asenti koneelle Media hint:n ja nyt voin katsoa netflixistä myös usan tarjontaa! Siellä on paljon enemmän sarjoja ja leffoja+sarjoista enemmän tuotantokausia:)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:05

   täytyy kokeilla tota :)

 • Reply IraCassandra keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 16:24

  Oikein hyvää reissua!! :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:05

   kiitoskiitos :)

 • Reply henna keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 16:51

  kannattaa ladata netflixin jenkkiversio! siellä on paljon enemmän kaikkea esim. little pretty liarsin kakkostuottis :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:02

   must oli niin kiva ku oli suomitekstit niin ei tarvinu ajatella YHTÄÄN

 • Reply Elisa keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 17:02

  Olin itse joulukuun alussa Amsterdamissa. Vaatepuolta en erityisesti shoppaillut, mutta pannukakkutalossa käynti on ihan must juttu!! Me käytiin kavereiden kanssa sellaisessa kun Pannenkoekenhuis Upstairs. Todella söpö ihan pikkunen pannukakkurafla jyrkkien rappusten päässä. Netistä löytyy kotisivut, kun hakee nimellä. Löytyy suolasta ja makeeta, hinnat pyörii siinä kymmenen euron paikkeilla. Suosittelen! :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:02

   kiitti vinkistä!

 • Reply AIC keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 18:41

  Nyt tulee kyllä täysin off topic-kommentti, mutta oon niin järkyttyny (hyvällä tavalla), että pakko kysyä heti: Kuunteletko tosiaan Alice In Chainsia? Näin nimittäin tossa sun Last fm listalla muutamia AIC-biisejä hyppäs kyllä sydän kurkkuun, sillä en ookkaan ainut alle 30-vuotias joka arvostaa noin mahtavaa musaa! Kyseessä on siis mun lempibändi, jonka nimeä ei vaan kuule yleensä nuorten naisten suusta… Kiinnostaisi tietää, miten olet kyseiseen bändiin tutustunut? Ja muutenkin olisi kiva joskus lukea jotain yleistä löpinää sun musamausta, kun se ei kuitenkaan (luojan kiitos) oo ihan sitä mainstreamia:)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:01

   en kuuntele mitenkään aktiivisesti, mut niil on pari tosi hyvää biisiä jotka löytyy kyl soittolistalta :) Joo voisin toteuttaa taas jonkun musapostausjutun :)

 • Reply Tette keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 19:29

  tvshow7.com sivulta pystyy kattomaan kolmostuottarin jaksoja jo, mutta siellä ei aina ole tekstejä ja jos on niin ne on tyyliin saksaks, espanjaks, jne. ja laatu vaihtelee. Ite oon kuitenki tykänny kattoa sieltä, kun lataukseen ei aina mene hirveän kauaa :)

  ps. kiva, että ootte mungon kanssa siellä messuilla. Tullaan koulusta matkailuopintoporukan + muiden halukkaiden kanssa sinne sillo perjantaina :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:01

   joo kyl ne löytää netistä tosi helposti :)

 • Reply Sanna keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 19:44

  Siel on semmonen tosi iso pippelipatsas (joo oon edelleen 5v.) minkä eessä on pakko ottaa kuva. Se on jossain kanaalin lähellä, löytyy helposti. Siis jonkun niistä tsiljoonasta kanaalista :D Et eiköhän siinä se tärkein.

  Ihkuu reissuu, oo kiltisti xx

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:00

   haha :D joo otin siit kuvan heti ku näin sen ja attelin sua <3 ainahan mä oon kiltisti!

 • Reply kkf keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 19:56

  River Island on kyllä ihan ylilemppari damissa (ja bershka!! ja jätti Zara jaja!!!) ja pääostoskatua kävelemällä löytyy kyllä ihan kaikki kaupat tosi moneen kertaan! :D Kannattaa muuten suunnitella hyvin että mihin aikaan lähtee ostoksille, koska ruuhka-aikoina siellä on ihan liikaa ihmisiä ja eteneminen on tosi tuskasta! Vähänkin kun poikkeaa pääkadulta, on jo paljon kävellä eteenpäin ja hermot säästyy.. Ruuasta suosittelen kokeilemaan Stroopwafeleita, hollantilaisia juustoja (vaikkapa Goudaa, omomom) ja täytettyjä lettuja.

  Itse kyl tykkäsin Amsterdamin markkinoista (esim. Albert Cyup) mutta en tiiä onko ne näin talvella kovinkaan ihmeelliset. Suosittelen tuultapitäviä vaatteita ja varautumista sateeseen! :D Sääennusteisiin ei voi ikinä luottaa kun kyseessä on hollanti.. Mutta yleensä vain siihen voi luottaa että luultavimmin sataa edes vähän jossain vaiheessa päivää. Toisaalta välillä on tosi kivakin sää :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 12:00

   juustot oli niin hyviä! Mä en tykänny Stroopwafeleista yhtään :D Mut toin niitä kaikille tuliaisiks :D

   kiitos vinkeistä!

 • Reply monskii keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 21:08

  sori oli pakko, http://listening-for-woodworm.tumblr.com/post/39572854007

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:59

   ihana harry <3

 • Reply nappula keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 23:00

  Anteeks pakko viilata pilkkua, Pretty Little Liars ei Little Pretty Liars, ellet sitä sitten tarkotuksella noin laittanut? :D Täytyy kyllä sanoa, että itsekin kokeilin tuota Netflixiä ilmaiseksi sen kuukauden (ja hups kuka idiootti ei ole vieläkään perunut sopimusta vaikka ilmainen kuukausi loppui kuukausi sitten??!!) ja olen kyllä samaa mieltä, että ei siellä kyllä turhan paljoa mitään hyviä ohjelmia/elokuvia ole ja sellaisia ohjelmia mitä katson niin niistä löytyy se yksi kausi tai sitten olen ne jo nähnyt tuhatmiljoonaa kertaa. Senpä takia kokeilenkin tällä hetkellä Viaplayta kuukauden ilmaiseksi ja siellä on ehkä parempia ohjelmia ja elokuvia, mutta monista ohjelmista vain se yksi kausi :s

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:57

   hah eiku joku ajatusvirhe, en tiiä miten mahollista kun sitä alkutekstiä on tuijottanu muutamaan otteeseen…

 • Reply Anniina keskiviikko, tammikuu 9, 2013 at 23:52

  Lupaa et teet postauksen Amsterdamista! Sinne lähdössä parin kk sisään..

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:57

   pieni ees :)

 • Reply t torstai, tammikuu 10, 2013 at 01:24

  apua en löydä mun kommenttia enää mistään vai etköhän oo vielä julkassu sitä? :o enivei kysyn tässä pikasesti uudestaan, siitä vaatetuksesta balilla ja erityisesti yöelämässä! jos muistat sen mun alkuperäsen kommentin?
  tän postauksen laitan kirjanmerkkeihin että löydän kans vastauksen :D
  sori!

  • Reply Meri torstai, tammikuu 10, 2013 at 07:53

   se oli tossa sheinside postauksessa :D vastasin joo, enkä saa kännykäl kopsattuu sitä vastausta tähän :)

   • Reply t torstai, tammikuu 10, 2013 at 12:17

    Ah joo kiitos nyt löysin! :D

    • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:56

     hyvä :)

 • Reply H torstai, tammikuu 10, 2013 at 01:48

  Sun pitää tehä sit tosi iso postaus damista koska mä ostin just itelleni synttärilahjaksi matkat damiin ja en tiiä oikein mitään sieltä. Tai tietenki tahon nähä kaikki kanaalit ja punaisten lyhtyjen alueen:D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:57

   kaikki kanaalit on aika kova tavote :D punasten lyhtyjen alue oli aika jännä.. :D

 • Reply Ilona torstai, tammikuu 10, 2013 at 15:53

  Tuli mieleeni, että ootteko miettineet, että kävisitte Rotterdamissa? Sinnehän on Utrechtistä suunnilleen sama matka kuin Damiin :) Tyyliltään noi kaupungit on tosi erilaisia, mutta Rotterdamissa on musta kivempi ostostella juuri siksi, että se on moderni ja näin ollen väljempi. Kauppatarjonta on musta jopa parempi. Ja Damissa on aina mielettömästi turisteja (asun siis itse Hollannissa). Huippua reissua joka tapauksessa!

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:56

   siel ois ollu kiva käydä, mut jää toiseen kertaan.. oltiin vähän huonoja turisteja :)

 • Reply Eva torstai, tammikuu 10, 2013 at 18:28

  Kokeile kattoo vaikka ”How I Met Your Mother” :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:56

   katsottu :) miten vauva voi?!

 • Reply nannnika torstai, tammikuu 10, 2013 at 19:17

  Pretty little liars, ei little pretty liars ;)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:55

   :)

 • Reply mms perjantai, tammikuu 11, 2013 at 16:29

  hei mun paras kaveri asuu Utrechtissa! kävin siellä ja damissa pari kuukautta sitte ja oli kyl kivoja paikkoja ja hyvä kun junalla pääsee niin helposti paikasta toiseen. kivoja kauppoja hmmm, no ainaki sting, bershka ym. ei siellä mitään ihmeellistä kyl ollu :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:54

   bershkalla pääsee aina pitkälle <3

 • Reply Jenni perjantai, tammikuu 11, 2013 at 20:02

  Mun yks kaveri vinkkas tohon Netflixiin semmosen jänskän jutun, jolla saa ihan vitusti lisää sarjoja ja leffoja näkymään sillä. Toimii kyllä vissiin vain Google Chromella, mutta kun menee osoitteeseen http://www.mediahint.com ja lataa sieltä sen liitännäisen ni hupsista vaan, Netflixin sarjat kolminkertaistuu ja muuta mukavaa :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 22, 2013 at 11:53

   okei no hyvä tietää :)

  Leave a Reply