Misc.

Hellurei!

Ihana toi lumipyry taas, nukuin ohi aamuun kaikista aamun velvotteista ja heräsin sopivasti siihen, että kävin Polheimilla hakemassa pari kivaa Indiskan juttua kotiin ja kuolaamassa Ginan kevään uutuuksia. Sen jälkeen pyörin hetken kaupungissa jonka jälkeen päätin luovuttaa ja lähin Pasilan Poliisilaitoksen kautta kotiin.

Kävin maanantaina hakemassa uutta passia. Joskus pari viikkoa sitten, oli uutinen, että passijonot on normalisoitunu ja ajanvarausta ei tarvita… Tästä luottavaisena pamahdin Pasilaan joskus puolen päivän aikoihin todetakseni, että mua ennen jonossa oli 70 ihmistä. No kiitos älypuhelimen ja Hugon istuin 2,5h viettääkseni sen kolme minuuttia siinä tiskillä mitä siihen hakemiseen meni. Mitä muuta sitä vapaapäivänään tekis… Olin lievästi kauhuissani kun tänään kävin hakemassa uutta passia (sain uuden passin kahessa päivässä mikä on musta vähän outoa…) ja mietin et kauankohan joudun tällä kertaa jonottamaan. Menin sinne ja siinä aulassa oli ehkä 3 ihmistä. Ai miten niin valitsin vähän väärän päivän mennä sinne?

No nyt on uus passi. Jee!

Käytiin eilen kattomassa Hobitti. Mun piti lukea kirja ensin, mutta en sit malttanu odottaa. Oli se ihan ok, ei mitenkään ihmeellinen ja olin aika kauhuissani kun ekaan varttituntiin oli mahtunu jo pari musiikkinumeroa että se on joku musikaalihenkinen. No onneks ei. No on kai niitä jotka kuuluu yleissivistykseen :D

Mua edelleen vähän syö, etten ostanu aikanaan Australiasta niitä pyöreitä Harry Potter 3D laseja :D Ne ois ollu niin päheet aina kaivaa esille :D Mutta siis joo, leffa oli pitkä ja aion ennen seuraavaa osaa kyllä lukea kirjan, että voin sit arvostella sitä miten hyvin siinä on onnistuttu :D Tuli ikävä Uuteen Seelantiin kun katteli kaikkia niitä maisemia. Mitenköhän monta lammasta ne on joutunu editoimaan pois kuvista?

Mun piti eilen ennen leffaa käydä Rantsun toimistolla ja kun olin valmiiks stadissa niin päätin että kutsun itteni Virpille kylään, koska kotona oleminen ahistaa edelleen vähän. Virpi oli tilannu membersiltä Maddenin Allyyt sillon kun ne alessa siellä oli… Kokeilin niitä jalkaan ehkä kahen minuutin ajan ja syöksyin Nellylle kattomaan jos niitä ois vielä siel.

Nyt voisin yrittää saada kotia jotenkin kuntoon, mulla alkaa huomenna kevyt 8 päivän duuniputki ja tunnen itteni, etten todellakaan saa yhtään mitään aikaseks tollasten aikana.

Tulipa pieni sekametelisoppa :D

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Reply m torstai, joulukuu 13, 2012 at 16:41

  Katsopa ebaystä hakusanoilla 3D glasses potter ;)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:35

   jee :D kivan hintasia :D

 • Reply Silja torstai, joulukuu 13, 2012 at 16:59

  Mä tilasin joskus noi paljettibaltsut ittelleni baarikengiks ku en todellakaa jaksais rämpii siellä korkkareissa :D Hyvin on kyllä palvellu :)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:35

   ne on ihan huippusöpöt!

 • Reply hölöhlhlö torstai, joulukuu 13, 2012 at 18:25

  Määki kävin kattoo ton hobitin… ootin vähä ”jännempää” ku elokuva meni sillä kaavalla että parikytä minsaa jäärittelua ja höpötystä ja sit muutaman minsas toimintakohtaus jossa oikeesti tapahtu jotain:D melko pitkäveteinen.. mietinki et miten ne meinaa saaha 300 sivun kirjan kolmeen elokuvaan…

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:34

   jep :D pakko kyl lukee se kirja!

 • Reply riiikkka torstai, joulukuu 13, 2012 at 22:52

  Päädyin tämän postauksen lopuksi itse tilaamaan noin Allyyt!
  Olen pitkään jo kaipaillut laadukkaita/hyviä/mukavia/mustia korkkareita kenkäkaappiin, joten toivotaan että nää ei petä! Uskoisin olevan laadukkaita, varsinkin lähtöhintaan nähden :)
  Innolla odotan!
  Oon ymmärtänyt, että oot ite ainakin ollut tyytyväinen noihin Babyloneihin?

  Et oo ainoa, joka ostaa vaatteita/asusteita mentaliteetilla ”tää on kiva sit kun on ruskee” :DDDD
  tolla lauseella on perusteltu niin monet ostokset, ettei sormet riitä laskemaan :D Vakiolause pukukopeissa varsinkin kun kesä lähenee!

  http://liebegrusse.blogspot.de/

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:34

   ne on ihan mielettömät jalassa! en malta odottaa että ne tulee kotiin asti!

 • Reply Veera Bianca perjantai, joulukuu 14, 2012 at 00:48

  Kuinka söpö sun banneri onkaan! Niin ja hei mä, joka olen tunnettu maailman hitaimmasta kyvystä reagoida ihmisiin ympärilläni -tajusin et taisin nähdä siut tänään Polhemillä tänään :D Hymyilit ja mietin et olipa tuttavallinen hymy ja sitten tajusin asian vasta myöhemmin :D Mua pitäs aina lyödä pari kertaa ja huutaa niin ehkä tulisin moikkaamaan, heh!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 16, 2012 at 22:34

   haha, mä olin niin jäässä koko aamun etten ollu varma että tunnistinko ees oikein :D

   • Reply Veera Bianca tiistai, joulukuu 18, 2012 at 00:50

    No ens kerralla tsempataan sitten, tai vaan tuijotetaan toisiamme jäisinä -onhan sekin hauskaa :D

    • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 23, 2012 at 08:41

     ehdottomasti :D

 • Reply Tiuhdi perjantai, joulukuu 14, 2012 at 16:44

  Heips! :)

  Nuo kengät jäivät kyllä kovasti mieltä kaihertamaan, että joskos sitä itselleenkin tilaisi kun näyttävät niin herkullisilta, mutta näin koista (vai kirjoitetaanko se kokoista? :D ) epävarmana haluaisin kysyä mielipidettä, että miten noissa Maddenin kengissä koot vastaavat todellisuutta? Ovatko ne kovin kapeita malleja, koska pituuden puolesta jalkani on 38, mutta leveydeltä ei aina kaikissa malleissa kyseinen koko mene.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 14, 2012 at 22:14

   mulla on kans aika levee räpylä, mutta oon kyl aina ottanu 38 noista (jalka siis 38-39) ei oo siis mitenkään superkapeita :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post