Lisää Yves Rocheria.

Sain lukijoille jaettavaks alekoodin XMASGIFT12 jolla saa 5€ alennuksen yli 20€ tilauksista. Piti tehä siis itekki tilaus kun en se on ollu työn alla jo muutaman hetken. Lisäks toi 30% ekasta ostoskoriin klikatusta tuotteesta on näköjään saanu lisäaikaa. jeij!

Oon yrittäny ettiä hyvää primeriä pienen ikuisuuden, mutta mikään ei oo oikein tuntunu kivalta. Josko tää Yves Rocherin meikinpohjustaja ois hyvä! En oo viel yhteenkään niiden tuotteeseen pettyny, et toiveet on korkeella!

Tota aurinkopuuteria pohdin jo aiemminkin, olin jo klikkaamassa tota normia ostoskoriin ku bongasin tollasen setin jossa saa puuterisudin messiin samaan hintaan :) 16.90€ (ja tosta se -30% viel pois!) ei oo musta paha hinta, kun pelkästä puuterisudista saa yleensä pullittaa ton verran :D

Mun Shu Uemura vetelee viimesiään ja mun hätävära Sephora-poskipuna putos lattialle ja hajos tuhanteen osaan, aattelin kokeilla nyt sit tätä tätä YR:n versiota... Toi Aprikoosi näyttää kivalta ja hyvältä sävyltä. Vaikka se noista kuvista onkin aina pieni mahottomuus varmaks sanoa. Toivottavasti ei mee pieleen!

Ja oon niin rakastunu mun purkissa olevaan  Benefitin peitevoiteeseen että halusin ehottomasti myös toisen samaa koostumusta noudattavan peitevoiteen, vähän tummempana sävynä. Ois huippua jos toi on hyvä tuote kun toi Benefit on aika tyyris.. (tosin se myös kestää ikuisuuden…)

Henna kuolee nauruun.. Mutta koska mun reissuun on enää joku kolme kuukautta on kauheen tärkeetä varustautua aurinkorasvojen osalta! Ihastuin tohon aurinkoöljyyn uudestaan nyt viimeks balilla ollessa ja harmitti etten ottanu sitä aiemmin käyttöön (matalan suojan takia..) No nyt onneks ehtii työstää sitä täydellistä rusketusta vähän pidempään! :D Ja 50+suojakertoimella varaustettu, veden pitävä aurinkorasva surffipäiviin suojaamaan nenää :D surffaan t-paita päällä (vietin vuoden valittaen et miks pojat teki tätä, vähemmän rasvattavaa! tosin jos mun ei tarttis olla huolissani jatkuvasti vilkkuvista tisseistä, niin ottaisin kyllä ennemmin sen rasvauksen) mutta tarttisin nenälle jonkun oman läpän jolla suojata se. (yks sana Meri: Sinkki)

Toi YR:n aftersunit on kans huippuja! Ja niin halpoja! 6.90€ ja viilentää oikein kivasti. Mulla oli nyt viime reissussa vaan mukana toi normi aftersun, mutta aattelin että seuraavalle jaksaa ehkä raahata myös ton SOS voiteen joka on omiaan niille päiville kun on jääny kolo aurinkorasvakerrokseen ja palanu jostain (tai sitten siihen nenään jonka poltan kuitenkin)

Revin rakennekynnet irti (nimenomaan revin, vaikka niin lupasin itelleni etten tee sitä vaan käyn poistattamassa ne ihan liikkeessä) tota YR:n vahvistavaa aluslakkaa oli kehuttu, niin menee nyt samaan tilaukseen! Jos nää tästä jaksais kasvaa.

Ja oi toi vartalovoi. Mä oon rakastunu. Sukkahousut + talviaika on ainakin mulla ihan killeriyhdistelmä, aina ku ottaa sukkikset pois niin pöllähtää oikein kuollut ihosolukko. Tää on hillinny sitä vaivaa ees vähän ja kun tää nyt kerran on alennuksessa 48% (ihme aleprosentti) niin tilasin kaks purkkia heti. Ainut miinus tässä tuotteessa ettei tätä saa litran töniköissä. Rakkautta.

Ja tää pupujennin kokoama Juicy fresh- setti vaan on ihan täydellinen. Unohin tän ekasta tilauksesta, mutta täytyy ehkä tehä toinen heti peräään… Tuolla on ilmaset postikulut jouluaattoon asti, niin ei haittaa vaikka tekeekin pari tilausta! :)

Okei katon just metsästystä käsittelevää ohjelmaa. Jatkakaa vaan niiden telkkasarjojen ehdottelua :D

Ja hei, sain just sähköpostiin vahvistuksen että se Beau Dame Lingerien alekoodi toimii taas! Siel oli sivut ilmeisesti kaatunu ja sen takia ollu vähän ongelmia noiden kanssa… Nyt pitäis kuitenkin taas toimia kaiken normaalisti ja noihin mustiin Ultimate Strapless rintsikoihin oli näköjään tullu täydennystä!

Koodilla 2FAST4 siis 15% alennusta tuolta sivuilta :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply kiira tiistai, joulukuu 4, 2012 at 20:15

  Moi! Hei kysäsisin noista Wonderbran rintsikoista mitä oot suositellut, että onko niissä millaiset toppaukset ja onko irrotettavat? Katoin, et nellyn kaikissa about 20 e:n wonderbraissa on toppaukset, mutta ei mainintaa ainakaan, että ne sais pois. Haluisin koklata, mutta en kauheesti tykkää toppauksista, joten jäin miettimään, että millaiset mahtavat olla.

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 21:42

   mulla ei yksissäkään wonderbraissa oo toppauksia? :o ethän sotke wonderlandia ja wonderbrata keskenään ;)

   • Reply kiira keskiviikko, joulukuu 5, 2012 at 13:08

    Yyybs, näin pääs käymään, heheee, hyvä mie… Joo noi wonderbrat olikin näköjään myös vähän kalliinpia :O

    • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:56

     nii aattelinkin :D

   • Reply kiira perjantai, joulukuu 7, 2012 at 10:19

    Heips, sitä viel, että tiiätkö myykö joku liike noita wonderbran rintsikoita suomessa? Haluisin ehkä testata ennen ostamista kun eri rintsikoissahan koot voi vähän vaihdella…

    • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 12:19

     ilmeisesti funky lady myy ainakin :)

 • Reply heidi tiistai, joulukuu 4, 2012 at 21:06

  Vähän rauhallisempaan menoon suosittelen sarjaa nimeltä Terapiassa (In Treatment). Varsinkin ensimmäinen kausi on tosi hyvä, toinenkin ihan ok. Yllättävän viihdyttävää on katsoa sarjaa, jossa ainoa asia, mitä tapahtuu, on se, että kaksi ihmistä juttelevat keskenään.

  Tyhjätaskut (2 Broke Girls) on myös ihan hauskaa katsottavaa aina silloin tällöin.

  Tällä hetkellä tekisi mieli suositella minisarjaa The Hollow Crown, koska Tom Hiddleston, mutta en tiedä, miten siihen on tekstityksiä saatavilla, kun Shakespeareen perustuen tuo kieli ei ole mitään ihan helpointa.

 • Reply dreamer tiistai, joulukuu 4, 2012 at 21:08

  Näin susta viime yönä unta! :D Tai luin jostain mukamas siinä unessa että sä seurustelet Jukka pojan kanssa..Ihan sairasta :D

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 20:01

   haha :D toivottavasti ei ollu enneuni :D

 • Reply heippa tiistai, joulukuu 4, 2012 at 21:52

  Moikka, löysin sun ansiosta ton uuden liivikaupan. Miten koot vastaa Suomen kokoja, aika paljon mulla on changelta ja Cubukselta, kun ympärysmitan pitää olla se 60-65? Ja kuppi sit dd-e,niin miten vastaa?:)

 • Reply Moikke keskiviikko, joulukuu 5, 2012 at 00:18

  http://www.iltalehti.fi/digi/2012120316408060_du.shtml

  On joskus ollut puhetta tästä alkomaholista ja tekstailuista ja puhelimen alkolukosta. Mietin vaan et tosiaanko mun ongelma tän suhteen ratkee viimeinki :D

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 20:00

   toi on ihan tyhmä jos se vaan kysyy et ootko varma että haluut lähettää viestin. tottakai mä oon varma!

 • Reply J keskiviikko, joulukuu 5, 2012 at 12:18

  Hei mäkin kysyisin vielä noista Wonderbra-rintsikoista. Jos mun rintsikoiden pitäis olla 65E-kokoa (70D kuppi pieni, 75D ympärysmitta liian iso), kannattaako mun luottaa täysin ja ottaa 30E/30DD? Onko Wonderbrat tosi tiukat tai pientä kokoa ympärysmitaltaan ja olisko siinä mitään järkeä jos ostais jatkopalan varmuuden vuoksi? :-D

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 5, 2012 at 22:31

   on musta tosi tiukkaa, eli suosittelen sitä jatkopalaa niin istuu varmasti :)

 • Reply Jennifer torstai, joulukuu 6, 2012 at 20:27

  Mä oon ainakin tykänny tosta meikinpohjustusvoiteesta! :)

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 19:53

   en jaksa oottaa et mun paketti tulee :)

 • Reply Hekku perjantai, joulukuu 7, 2012 at 17:20

  Kiitos YR:in alekoodista! Tilasin siskontytölleni meikkipaletin syntymäpäivälahjaksi. Siskoni ei pahemmin kosmetiikasta perusta, joten kummitätinä minun vastuulleni jää tytön kauneuskasvatus ja se on erittäin mieluinen tehtävä! Tulipa samalla tilattua muutama tuote itsellekin. Mukavaa joulun odotusta!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 10, 2012 at 12:18

   Hyvä että oli hyötyä :) Sitä samaa sulle ja siskontytölle tietty myös :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post