vapaapäivää ja apteekkituotteita…

Hellureiii.

Mulla on vapaapäivä! Ehkä maailman parasta. En ees muista koska ois viimeks ollu viikolla vapaata. Oon luonnollisesti ampunu koko päivän ihan täyteen ohjelmaa, vaikka alunperin oli tarkotus että ois saanu pestyä pyykkiä ja siivoiltua kerranki rauhassa. Viikonloput suhaa ohi ja oon edelleen siinä vaiheessa että oon käyny kotona lähinnä vaihtaa vaatteita ja nukkumassa. No kiva vaan kun on koko ajan hoppu, niin menee aika nopeemmin ja kun aika menee nopeemmin tarkottaa se sitä että talvi on nopeemmin ohi.

Sain apteekkituotteilta pieni hetki sitten lahjakortin tuhlattavaks ja koska painin edelleen tän mun ihoni kanssa, joka luulee kuuluvansa teinille, niin päätin kokeilla monen suosittelemia Vichyn Normaderm-tuotteita. Oon nyt muutaman viikon käyttäny sekä naamapesua että kasvovettä ja oon kyl ollu supertyytyväinen!

Ei tää mitään täydellistä ihmeparantumista oo kokenu, näin lyhyessä ajassa, mutta tuntuu että on nassu ollu huomattavasti rauhallisemmassa kunnossa!  Voin siis suositella todella lämpimästi muillekkin! :) Toi puhdistusgeeli ja kasvovesi on molemmat tuolla nettisivuilla 17,50€ mikä on pari euroa halvempi kun ainakin mun lähi-apteekissa kun olin tänään menossa hakemaan tota kuorinta-ainetta viel kaveriks. Jätin sen sinne ja päätin et tilaan mielummin netistä kun mun kalanmaksaöljytkin on loppu. (Apteekissa saa shoppailla)

Lisäks tilasin Lunette lempipesunestettä joka on siis kuukupille suunniteltu pesuneste. Mun on pitäny ostaa vastaavaa jo ikuisuus, mutta kun käyn melko vähän missään luontaistuotekaupoissa niin ei oo sit koskaan tarttunu mukaan… Onneks tajusin kattoa tuolta :)

Apteekkituotteilla on kuun loppuun asti ilmaset postikulut, kun tilaa paketin pakettiautomaattiin, joka on ainakin mun ihan suosikkipalvelu, kun ainakin Töölön postissa tuntuu olevan aina 20 ihmisen jono ihan sama mihin aikaa vuorokaudesta sinne menee. Toivottavasti mahollisimman nettikauppa ottais sen käyttöön oikein nopeesti!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply epsu tiistai, marraskuu 20, 2012 at 13:23

  ite kans paininu iho-ongelmien kans aina, ja jostain sain näytepakkauksen tosta vichy sarjasta. aluks tuntu tosi hyvälle ja kävinki sit apteekista ostaan koko paketin. käytin kauan aikaa ja tuntu et alkuun alko auttaan tosi paljon, mut sit taas jonku ajan päästä samat ongelmat palas. aloin käymään sit säännöllisesti kosmetologilla, ja se sano käyttämästäni sarjasta et ku se lupaa pienentää ihohuokosia, niin se todellakin pienentää niin, et kaikki ”paska” jää tavallaan ihon sisälle. ja sen kyllä huomasin itekkin ku naama oli täynnä ihon alla olevia järkyttäviä paukamia eli finnejä.. mut en tiedä sit, saattaahan toi toimia jollain toisella iholla eri tavalla :)

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:55

   okei hui. :o täytyy seurata tillannetta..

 • Reply Ilona tiistai, marraskuu 20, 2012 at 16:21

  Kuukuppiahan voi pestä millä tahansa hajustamattomalla, happamalla pesunesteellä. Käytän ite Lactacydia, joka näytti olevan tuollakin puolet halvempaa kuin tuo Luneten pesuneste :)

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:54

   musta toi lunette on kiva ku se tuoksuu ees vähän :D

 • Reply Marjo tiistai, marraskuu 20, 2012 at 18:11

  Oletko kokeillut himalajan suolaa kasvoihisi? Joillekkin siitä on ollu suuri apu :) http://www.allergiakauppa.fi/tuote/suolasaippua-himalajan-suolatuote/000050/ Tuolla on kerrottu tuotteesta, jos ei oo tuttu juttu ennestään..

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:53

   en oo koklannu.. luin siitä vasta jostain ja mietin et sitä vois kokeilla!

 • Reply Jänis Joplin tiistai, marraskuu 20, 2012 at 22:45

  Psssst..! Finnairilla lennot Balille alk.960€, voimassa 26.11. asti, matkustusaikaa ens Syyskuulle asti…

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:52

   800 eurollakin saa :P toi on must hassua et ne lentää singaporeen 650e:llä ja siihen iskee sit noin paljon lisää parin tunnin lennosta eteenpäin :(

 • Reply karla tiistai, marraskuu 20, 2012 at 22:55

  hehe, mää innostuin tosta normademistä ja käväsin ostaan lähimmästä apteekista! :) kiitti vinkistä, vaikuttaa ainakin hyvältä.
  blogisi on lempparein, ihanaa kun on tälläsiä aitoja ja hauskoja bloggareita :)

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:51

   mä oon tykänny tosi paljon! en malta oottaa että saan sen kuorinta-aineen kans :)

 • Reply eeerin keskiviikko, marraskuu 21, 2012 at 15:36

  Tekisikkö hei jotai joululahjatoive postaus hässäkkää! Olis kiva saada vähän ajatuksia mitä itte ostelis kamuille kun tuntuu vähän inspiraatio olevan hukassa.. :)

  • Reply Meri torstai, marraskuu 22, 2012 at 10:50

   joo voisin jossain vaiheessa tehä taas :)

 • Reply Miia torstai, marraskuu 22, 2012 at 19:15

  Ootko kuullu clarisonicista? Itellä alko kans iho-ongelmat kun lopetin pillerit ja siihen päälle vielä muutin Irlantiin eli stressi ja erilainen vesi ja ilma ei auttanu asiaa yhtään. Bongasin ton jostain blogista ja laitoin tilaukseen ja nyt kun oon käyttäny kuukauden ni on iho paljon paremmassa kunnossa. Pari ekaa viikkoa oli kyllä aika epätoivonen olo ku tuntu että finnejä tulee vaan lisää ja lisää vaikka olin tietonen siitä että aluksi noin yleensä käykin. Mut ei voi muuta sanoa ku että oli hintansa ja alun kärsimysten arvosta!

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 23, 2012 at 09:15

   En oo kuullu… täytyy tutustuu tuotteeseen :)

   • Reply Miia tiistai, marraskuu 27, 2012 at 01:38

    Hups, kauheen hyvin mainitsin tossa aiemmassa viestissä et mimmonen juttu on kyseessä.:D Mut jos et oo vielä kerinny tutustumaan ni se on siis sellanen laite millä ”harjataan” kasvot puhtaaksi. Lupaa muistaakseni poistaa 6x enemmän meikkiä ja 2x enemmän rasvaa mitä ”normaali” pesu. Ja käytän itte sitä niin että pesen ensin meikit ihan tavallisesti ja sen jälkeen käytän tota ni aina lähtee vielä kauheet määrät likaa.

    • Reply Meri tiistai, joulukuu 4, 2012 at 11:02

     okei :D kuulostaa viel paremmalta!

 • Reply *Anna* torstai, marraskuu 22, 2012 at 20:03

  Vichyn tuotteet ei auttanu mullakaan, kuivatti ilmeisesti liikaa ja se aiheutti taas finnejä.
  Alkaa olla aika epätoivoista tän mun nassun kanssa..ja dekolteen ja yläselän. Jippii, kivaa olla teini-ihoinen miltei kolmekymppisenä. :(
  Pitäis varmaan varata aika ihotautilääkärille, jos sieltä löytyis joku taikuri joka sais mulle hetkessä hyvän ihon.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 23, 2012 at 09:13

   no mul on viel toiminu, saa nähä miten jatkossa…

 • Reply tuulis keskiviikko, joulukuu 12, 2012 at 19:35

  Mä oon käyttänyt tuota Vichyn puhdistusgeeliä jo vuosia.. Ja ainakaan itselleni parempaa en oo löytänyt! :) Voin kyllä kertoa, että kaikkea mitä oon käsiini saanut oon kokeillut. Mun iho on ihan hyvä nyt, mutten halua vaihtaa puhdistuainetta, että pysyisi myös sellaisena. Ja siis mulla on tosi pintakuiva ja herkkä iho ja toi on oikein hyvin on sopinut mulle.

  • Reply Meri torstai, joulukuu 13, 2012 at 14:37

   mä vähän pelästyin ku ihmiset sano et pidemmäl ajalla ei ollukkaa sit hyvä.. ja nyt oon iha hysteerinen et johtuuks uudet näpyt nyt sit siitä :P

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post