sunnuntai.

Huomenta! Olin jo lähössä lenkille, mut koska elättelen toivoa et aurinko viel tulis esiin (en oo ihan varma et onks tuol vaan harmaata vai eikö aurinko oo viel noussu, epäilen ensimmäistä) niin voi hyvin olla viel hetken peittohirviönä. Kuinka masentavaa, että tää menee tästä viel pimeemmäks jonkun kuukauden, mikä tarkottaa käytännössä sitä että kahen kuukauden päästä on ihan yhtä pimeetä kun nytkin ja siinä välissä on vaan ollu satamiljoonaakertaa masentavampaa ja pimeempää? En tiedä miten tuun selviimään tästä talvesta ihan totta. Täytyy hankkii joku kirkasvalolamppu ja ostaa solkkukortti ja tuplata se tähän asti syöty 100µg D-vitamiinia. Mikä muu auttais?

Viikonloppu meni aika normimerkeissä. Perjantaina oltiin ulkona,  eka Adamsissa Indiedaysin Inspiration pippaloissa, sen jälkeen Apolloon. Olin kotona ennen puoltakahta ja nukahdin kaikki vaatteet päällä säänkyyn ihan vaan todetakseni jossain vaiheessa, että mun muotoileva alusmekko jonka tarkotus on kuroa kaikki läskit kasaan, ei oo mukavin mahollinen univaate kun tuntu ettei veri tai happi oikein kulje.

Eilinen meni duunin pikkujouluissa, tosin olin niin naatti, että karkasin kotiin ennen puolta yötä (cinderella) jonka jälkeen vietin pari tuntia kattoen Australian rajalla- jaksoja ruutu.fi:stä ku nukkumatti oli jossain karkuteillä sit kuitenkin. Ärsyttävää et niitä on niin vähän siellä. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen kun kattelee niitä jaksoja, mun passissa yleensä aiheutti hämmenystä suurta leimojen määrä jonka jälkeen tuli sellanen ”no jopa sulla on rankka elämä” – kommentti. Öö kiitos. Sen jälkeen oli aina virkistävää tulla Suomeen, kun rajamiehiä ei kiinnostanu yhtään mikään. Mun pitäis varmaan kattoo myös se suomenversio tulliohjelmasta kun mun serkku on siinä yhtenä niistä virkailijoista joita kuvataan. No onneks täytyy uusia passi nyt alkuvuodesta, niin pääsee eroon niistä täysistä leimasivuista niin ei oo sit hämminkiä ku menee Ausseihin taas.

Oi muistin just et mulla on skypetreffit kymmenen minuutin kuluttua :D Voisin pukeutua ja harjata hiukset (en tiedä miks pidän mitään kulissia yllä, varsinkin kun luulen, että mun todellinen minäni tuli aika hyvin Balilla jo esille…) ja näyttää muka tosi hehkeeltä. Mutta oikeesti vähän inhottavaa kun Skype hälyttää just kun oot tullu juoksemasta ja oot pinkki ja hikinen ja läähätät. Riippumatta siitä kuka soittaa.

Ja hei, Kaveri pyys vinkkaamaan, että sillä ois huuto.netissä myynnissä Longchampin ruskea Gatsby-laukku :) Käykää kurkkimassa jos on tarvetta :)

ja hei oottehan huomannu et Yves Rocherilta saa -30% valitsemastaan tuotteesta + ilmaset postarit? Toi tarjous tulee siitä tuotteesta jonka klikkaa ekana ostoskoriin, eli kannattaa siis klikata se tilauksen kallein tuote ekana :) Mun tekis mieli YR:n aurinkopuuteria joka on kuulema ihan huippu (mun smashbox kimaltelee liikaa) mutta pohdin nyt vielä että saanko rikkoa mun ostolakkoa pikkusen vai en :D Onko kellään kokemusta noista väreistä? Onko toi tummempi ihan supertumma?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 Comments

 • Reply Iris sunnuntai, marraskuu 18, 2012 at 13:25

  Mahtava toi kuva :D repeilin ääneen

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:28

   :)

 • Reply Kata sunnuntai, marraskuu 18, 2012 at 18:43

  Mä tilasin kesällä ton YR:n aurinkopuuterin vaaleamman version ja oon ollut ihan tyytyväinen. Mun iho siis sitä vaaleusluokkaa,että pitää ottaa aina kaikista meikkivoiteista vaalein ja nekään esim. Max Factorilla ei oo tarpeeks vaaleita. Helposti kyl silti totakin tulee liikaa laitettua. Melkeen sinuna ottaisin sen vaaleemman sävyn kun onhan siinäkin se tummempi sävy ja sit niitä voi sekoitella.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 19, 2012 at 16:25

   niih.. mä elättelen toivoo etten ihan kauheen valkoseks menis :D no pitää miettii !

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post